Eski sevgiliden gelen hediye

Erkek arkadaşınız taklidi yapıp ağzına geleni söyleyecek bir erkek yok mu etrafınızda?

Sana hiç tepki vermememe rağmen ulaşmaya devam ediyorsun
Bu tacize girer sende çok iyi biliyorsun
Evime kadar gelmen hediye bırakman beni üzdü çünkü tepkisizliğimdeki mesajı alamamışsın
Lütfen bir daha ulaşmaya çalışma hediye yollama çünkü ben sana birşey hissetmiyorum geçti o duygular ben hayatıma bakıyorum sende bak lütfen meslek hayatımızı zora sokacak şeylerden kaçınalım bir daha ulaşmayacağını düşünüyorum çünkü sen laftan anlama kapasitesi olan birisin. İyi günler

Kapı önüne gelmek ?
Muhatap olmayayım diyorsunuz fakat şikayet edeceğinizi söylemeniz lazım.
Allah muhafaza her gün neler okuyoruz, görüyoruz.

Konunuzu okudum. Nacizane atacağınız mesaj hakkında bir öneride bulunmak istiyorum. "Bu yaptığın tacize girer" değil de "1 buçuk yıldır yeterince tacizine uğradım ama evimin önüne kadar gelebilme cesaretini göstermen benim için son damla oldu. Bir kez daha beni rahatsız edersen, hukuki haklarımı kullanacağım" deseniz daha iyi olur sanki. İleride olurda hukuki bir boyuta ulaşırsa durum, elinizde kanıt olarak kalır mesajlar.

taciz ediyor aynı yerde çalışmaya başlarsanız artar da bu durum bence yetkili biriyle görüşün uzaklaştırma kararı aldırın aynı yerde başlayamasın. hayatında birinin olmaması ona mecbur olduğunuz anlamına mı geliyor rezile bak.. hediye bırakmaya gelmiş iki gün sonra siz evdeyken gelse bir şey yapsa???? kararlı olduğunuzu gösterin uzak dursun cidden yapmaz demeyin her gün ne iğrenç haberler duyuyoruz yapmayın bunu

Yapacağınız tek şey var .savcılıktan koruma kararı çıkaracaksınız ,Eger koruma kararına uymazsa paşa paşa hapis yatar

Aynı benim eski erkek arkadaşım. 3 sene oldu hala rahatsız ediyor. Bu kişilerin ruh sağlığı normal değil bence. Dikkat edin.

Ruh sağlığının iyi olmadığının farkındayım zaten, zamanında çok dedim git tedavi ol bu bağımlılıklarından kurtul diye tamam olucam dedi ama sonuç yok.

Siz ne yaptınız uzaklaştırmak için?

Böyle çok daha güzel olmuş, o anlık sinirle ben aklıma ne geliyorsa yazdım. Teşekkür ederim.

Offf tam bi parazit... seni takıntı yapmış hayatımmm... kurtulman zor bundan.. polise giderim diye tehdit et.. gerekirse de git.. polisi karşısında görünce aşk meşk kalmaz..!!

Bu çok naif bir mesaj olmaz mı? Bazı arkadaşlar bu kadar kibar olduğun için bu cesareti buluyor sert olman lazım demişler.

Sevgilim yokken bir arkadaşım sevgilimmiş gibi konuştu olmadı.
Her yerden engelledim, bir tek mail hesabımı kapatamadığımdan yeni mail alıp ulaşıp durdu.
Trafikte karşıma çıkıp beni takip etti.
Yazdığı “özledim, hala seviyorum” mesajlarını sevgilisine yolladım, yine de susmadı devam etti.
En son mail hesabımı artık gözden çıkarttım(bir tane hesabımı taşıyamadım sadece onun için bazen giriyorum) mail geliyor ama bakmıyorum.
Karşımdaki insanı sağlıklı bulmadığım için de hukuki yönden hakkımı aramaya çekiniyorum açıkcası.

Sizle tamamen aynı durumdayız. Benimde bir tek mail adresim kaldı ama mail adresimi kapatamam kurumsal bir mail, değiştirme yetkim yok. Maillerini engellediğim zaman yeni mail adresi açıyor, hukuki olarakta kanıtlayamam zaten, ben değilim diyebilir. En iyisi hiç cevap vermemek zamanla bıkar diye düşündüm.

Ben tek başıma yaşıyorum bir de, kapı çalarken bile tedirgin oluyorum kapımın önüne kutu bıraktığından beri. Bir tarafım sana bir şey yapmaz diyor ama bir tarafım bu denli cesarete de anlam veremiyor. Sert çık diyenler oldu ama muhatap olmak hiç ama hiç istemiyorum.

Şikayet etseniz ne kadar derinlikli incelenir bilemiyorum. Benim mailim değil dese bile ip den tespit ediliyor böyle şeyler ama işte böyle durumlarda ne kadar ciddi inceleniyor.
Ben yakınım olan birinin de böyle hukuksuzluk yaşadığını gördüğüm için açıkcası güvenim yok.
Ailem arkamda, güvenlikli sitede oturduğumu bilmeme rağmen eve kadar gelmiş. Gerçi evimi biliyor ama gelemeyeceğini bilmesi gerekiyor. Trafikte kendimi kaybettirmiştim.
Kırmızı ışıkta birden camımda belirdi kapıyı açmaya çalıştı. Bende korkup kapıları kilitleyip gidince mail atmış “ben sana hiç zarar verdim mi neden benden korktun çok kırıldım” diye.
Bunu söyleyen adam bana neler yaptı halbuki.
Evlenince düşer yakamdan diye düşünüyordum. Evlendi galiba ama hala yazıyor. Şimdi yurtdışında bildiği için karşıma çıkmıyor en azından.
Sert çıkmak, cevap vermek, anlayışlı olmak... her şeyi denedim. En rahat çözümü umursamamakta buldum. Böyle daha az yazıyor.

Karşıdaki takıntılı ise siz ne yaparsanız yapın anlamıyor. Bu kadar takıntılı insanlarla karşılaşmayanların bunu anlaması mümkün değil. Benim karşımdaki adam da hukukçu, bunları yapamayacağını ondan iyi kimse bilemez sanırım ama yapıyor ona sorsan sevdiğinden ama değil. Okula geldiğinde bende ağır konuştum, hayatımın en kötü günü o gündü ben sana ne yaptım bu kadar yazmış, ne yaptığını da bilmiyor. O kadar uzun süredir uğraşıyorum ki bende çözümü umursamamakta buldum, umursamamaya devam edeceğim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…