- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi mein_traume
-
aılenız sadece bılıyor mu yoksa herseyı bılıyor mu
benım 3 bucuk yasında kızım var basına boyle sureklı rahatsız eden bır vaka gelse asla uyuyamam
tum herseyı bılıyormu aılenız ?
bu sahıs 1 bucuk yıldır rahatsız edıyormus ama konu sahıbı cevap vermemesıne ragmenDaha önce benim de başıma bunun gibi olaylar geldi. Hiç cevap vermeyin bir süre sonra susuyorlar böyle tipler. Bazı erkeklerin istemiyorum dedikçe hoşlarına gidiyor sanırım.
Cevap verse ne değişecek ki, daha çok insan yerine koyulduğunu düşünüp daha çok rahatsız edecek. Benim fikrim bu.bu sahıs 1 bucuk yıldır rahatsız edıyormus ama konu sahıbı cevap vermemesıne ragmen
Onun anlayacgi dili de biliriz de hanfendiligimi bozmiyim diyorum cok naifkoşum buaralar..
#edit : alintilar karisti sorry
Merhaba Arkadaşlar,
Aslında bu konuyu hiç açmayacaktım kararımı vermiştim ama akıl akıldan üstündür benimkinden iyi bir fikir çıkar belki dedim.
Sevgilimden 1.5 yıl önce ayrıldım. Bana karşı bir saygısızlığı olmadı, anlaşamadık ayrıldık, o yüzden başlangıçta gayet güzel ayrıldım, meslektaşız, illa bir yerde görüşürüz, arkadaş kalalım, Allah yolunu açık etsin, sana karşı bir öfkem yok dedim. Öfke duyacak sebeplerim hiç yokta değildi aslında ama iyi ayrılalım istedim. Bu bunu kullandı bir süre peşimi bırakmadı, baktım güzellikten anlamıyor her yerden engelledim. Tüm ailesinden, arkadaşlarından yazdı, engelledim, mail attı, engelledim, pes etmedi yeni mail açtı attı sürekli cevap vermedim. Bütün bunları sevgilim var sanarken yaptı bir de, erkek arkadaşım rahatsız oluyor diyorum dinlemiyor, güya çok kıskançtı, ayrıldıktan 2 hafta sonra erkek arkadaşım var dedim, ne ara unuttun buldun falan diye zırvaladı biraz ama yine pes etmedi, 2-3 aya bir ayrıldın mı yazıyor, cevap yazmıyorum, aman pes eder dedim çok takmadım ama sürekli bir yerlerden çıkıp kendisini hatırlatmasından da aşırı rahatsızım aslında.
En son Aralıkta iş yerime çıkıp gelmiş, karşımda görünce kendimi o kadar kötü hissettim ki, fiziki olarak bile kötü hissettim, bunu da kendisine söyledim, baya sinirlendim, bir daha asla tekrarlanmasını istemiyorum diye üstüne basa basa uyardım. En son Şubatta hayatında biri yoksa görüşebilir miyiz lütfen yazmış, cevap vermedim kapandı konu ondan sonra.
2 gün önce eve bir geldim, kapının önünde üzerinde ismin yazan bir kutu. Masanın üzerine konan üzerinde unvan ve isminin yazdığı saatlikler var ya ondan yaptırmış. Mesleğimde yeni bir ünvan aldım onu yazdırmış, yeni ünvanımı hiçbir yere yazmadım, demek ki iş yeri sayfamı takip ediyor. En üst katta oturuyorum, oraya kadar cesaret edip çıkması acayip canımı sıktı, sürekli erkek arkadaşım var diyorum, belki erkek arkadaşımla gelicem eve, onunla karşılaşıcaz apartmanda, zor durumda kalıcam, onu da geçtim yüz yüze gelmek istemiyorum, bir insan bu kadar bencil olmaz ki. Arkadaşım gönder hediyesini kabul etti sanmasın dedi ama ben onunla muhatap olmak istemiyorum hiç, zaten maddi değeri olmayan bir şey çöpe atayım fikrindeyim. Sizce hangisi daha mantıklı olur?
Bir de şöyle bir konu var, ben yeni bir iş yerine başladım, o da aynı yere başvurmuş. İşe başlarsa sürekli yüz yüze geleceğiz, iş yerimi değiştirme imkanım da yok, devlette çalışıyorum, aman boşver diyorum ama eminim ki orada da rahat bırakmayacaktır beni. Yapabileceğim mantıklı bir şey var mı sizce?
zaten sohbet eder gıbı cevap vermemelı her sozu agız burun yaracak sekılde senı sıkayet edıcem seklınde olmalı dıye dusunuyorum mesela ben babamı arattırmıstım erkek erkege ne konustularsa 15 sanıyede cozmustu babam ısı onun gıbıCevap verse ne değişecek ki, daha çok insan yerine koyulduğunu düşünüp daha çok rahatsız edecek. Benim fikrim bu.
bu sahıs 1 bucuk yıldır rahatsız edıyormus ama konu sahıbı cevap vermemesıne ragmen
Maddi değer olsun olmasın böyle küçümsemene üzüldüm, sevmemiş olsan bile. Bunu düşünmen yanlış.
Hediyeyi iade et, kabul ettğini sanıp umut bağlamasın...
Aklı başında olan bir arkadaşınız da konuşsun o kişiyle düzgünce kendine yazık etmesin.
konunun basından berıŞubattan beri yoktu aslında ortada, o aralar sevgilisi vardı belki de, şu an ayrıldı şansını deniyor, takıntı değil de şansını denemektir belki de sadece, en kötüsünü düşünmeyeyim hemen.
zaten sohbet eder gıbı cevap vermemelı her sozu agız burun yaracak sekılde senı sıkayet edıcem seklınde olmalı dıye dusunuyorum mesela ben babamı arattırmıstım erkek erkege ne konustularsa 15 sanıyede cozmustu babam ısı onun gıbı
e bır bucuk senedır zaten ona copsun der gıbı sessız kalmanıza ragmen adam hala çöp olduguna ıkna olamamıs demek kı buda ıse yaramıyor oyleyseBabamı aratsam eminim ben çok seviyorum, istemeye gelelim diye ağlayacak yine, yapmışlığı var. İnsanları çok güzel manipule edebiliyor, o bir anlatsa ben burada vicdansız konuma düşerim. Benim sözlerimden de gizli bir zevk alıyor gibime geliyor, insan bu kadar söze niye tekrar gelsin yoksa. Hiç cevap vermemek sen benim için bör çöpsün demek gibi geliyor bana da.
konunun basından berıbana asla zarar vermez hep ıyı olmamı ıster aılemde onun bana kotuluk yapmayacagını bılıyor sanırım gıbı sozlerle bahsedıyorsunuz
adamda rahatsız oldugunuz sey tam olarak nedır 1 bucuk senedır bır fııll bu sekılde davrandıgını bılmemesıne ragmen kıdem atladıgınız ıcın sıze hedıye gonderdıgını sızın calıstıgınız yere basvuru yaptıgını sızın ıs yerınıze geldıgını.... yanı yarı yarıya hem rahatsız edıcı hem degıl dıyorsunuz aslında
ben anlayamadım sızın mevzuyu degısık
cozersınız ınsallah
e bır bucuk senedır zaten ona copsun der gıbı sessız kalmanıza ragmen adam hala çöp olduguna ıkna olamamıs demek kı buda ıse yaramıyor oyleyse
yanı nıye vazgecmesını beklemek bu luksu ona bırakmak o ne zaman ısterse ozaman rahat nefes almak zorunda kalasınız kı
yok bence bu saatde olmazYarın kısa ve öz bir mesaj atacağım. Bu saatte atıp rahatsız mı etsem acaba, o beni ediyor sonuçta o da rahatsız olsun.
yok bence bu saatde olmaz
uyku tutmamıs benı dusunmekten der sonra
gece 2 cunku
sabah 10 gıbı yerınde olur gunu kotu gecsın mesajdan sonra
bukadar yeterlıdır benceNe cesaret kapımın önüne kadar gelebiliyorsun? Bu yaptığın tacize girer, bir daha tekrar edersen seni şikayet edeceğim. 1.5 sene geçti, bu sürede gidip tedavi olsan bu takıntından kurtulurdun, bir arpa boyu yol gidememişsin, seni kaale alıp mesajlarına bile cevap yazmadım, insanda az gurur olur. Aldığın şeyi kullanacak değilim, kapının önüne koyuyorum, aldır onu. bırdaha da benı sakın rahatsız etme .
bukadar yeterlıdır bence
rıca ederım ne demek ınsallah kurtulursunuz temennım oTeşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?