Eski sevgiliden gelen hediye

Onun anlayacgi dili de biliriz de hanfendiligimi bozmiyim diyorum cok naifkoşum buaralar..

#edit : alintilar karisti sorry

aılenız sadece bılıyor mu yoksa herseyı bılıyor mu
benım 3 bucuk yasında kızım var basına boyle sureklı rahatsız eden bır vaka gelse asla uyuyamam
tum herseyı bılıyormu aılenız ?

Tabi ki biliyorlar. Ailem de bana zarar verebileceğini düşünmüyor sanırım, bende düşünmüyorum yalan değil, klasik olacak belki ama öyle bir insan değil. Hakkını yemek istemiyorum zamanında benim için çok şey yaptı, kötülüğümü istemez, mutlu olmamı istediğini biliyorum, sadece takıntılı. Bu huyu ailesine karşı vardı, bana karşı da oldu maalesef.

Daha önce benim de başıma bunun gibi olaylar geldi. Hiç cevap vermeyin bir süre sonra susuyorlar böyle tipler. Bazı erkeklerin istemiyorum dedikçe hoşlarına gidiyor sanırım.
bu sahıs 1 bucuk yıldır rahatsız edıyormus ama konu sahıbı cevap vermemesıne ragmen

Maddi değer olsun olmasın böyle küçümsemene üzüldüm, sevmemiş olsan bile. Bunu düşünmen yanlış.
Hediyeyi iade et, kabul ettğini sanıp umut bağlamasın...
Aklı başında olan bir arkadaşınız da konuşsun o kişiyle düzgünce kendine yazık etmesin.

Cevap verse ne değişecek ki, daha çok insan yerine koyulduğunu düşünüp daha çok rahatsız edecek. Benim fikrim bu.
zaten sohbet eder gıbı cevap vermemelı her sozu agız burun yaracak sekılde senı sıkayet edıcem seklınde olmalı dıye dusunuyorum mesela ben babamı arattırmıstım erkek erkege ne konustularsa 15 sanıyede cozmustu babam ısı onun gıbı

bu sahıs 1 bucuk yıldır rahatsız edıyormus ama konu sahıbı cevap vermemesıne ragmen

Şubattan beri yoktu aslında ortada, o aralar sevgilisi vardı belki de, şu an ayrıldı şansını deniyor, takıntı değil de şansını denemektir belki de sadece, en kötüsünü düşünmeyeyim hemen.

1.5 senedir rahatsız ediliyorum diyorum, kapımın önüne kadar gelmiş diyorum, siz hediyenin maddi değerine mi takıldınız cidden?

konunun basından berı bana asla zarar vermez hep ıyı olmamı ıster aılemde onun bana kotuluk yapmayacagını bılıyor sanırım gıbı sozlerle bahsedıyorsunuz
adamda rahatsız oldugunuz sey tam olarak nedır 1 bucuk senedır bır fııll bu sekılde davrandıgını bılmemesıne ragmen kıdem atladıgınız ıcın sıze hedıye gonderdıgını sızın calıstıgınız yere basvuru yaptıgını sızın ıs yerınıze geldıgını.... yanı yarı yarıya hem rahatsız edıcı hem degıl dıyorsunuz aslında

ben anlayamadım sızın mevzuyu degısık

cozersınız ınsallah

Babamı aratsam eminim ben çok seviyorum, istemeye gelelim diye ağlayacak yine, yapmışlığı var. İnsanları çok güzel manipule edebiliyor, o bir anlatsa ben burada vicdansız konuma düşerim. Benim sözlerimden de gizli bir zevk alıyor gibime geliyor, insan bu kadar söze niye tekrar gelsin yoksa. Hiç cevap vermemek sen benim için bör çöpsün demek gibi geliyor bana da.

e bır bucuk senedır zaten ona copsun der gıbı sessız kalmanıza ragmen adam hala çöp olduguna ıkna olamamıs demek kı buda ıse yaramıyor oyleyse

yanı nıye vazgecmesını beklemek bu luksu ona bırakmak o ne zaman ısterse ozaman rahat nefes almak zorunda kalasınız kı

Onunkisi fiziksel değil de psikolojik şiddet, bu da bir zarar tabi ki. Ama kendisi bunun bir zarar olduğunu kabul etmedikçe ben bir şey yapamam gibi geliyor. Ona sorsan ben ne yaptım sana, tebrik etmek kötü bir şey mi der, iyi de kaç defa erkek arkadaşım rahatsız oluyor demişim sana kötü bir şey tabi ki ama anlamıyor işte.

Yarın kısa ve öz bir mesaj atacağım. Bu saatte atıp rahatsız mı etsem acaba, o beni ediyor sonuçta o da rahatsız olsun.

Yarın kısa ve öz bir mesaj atacağım. Bu saatte atıp rahatsız mı etsem acaba, o beni ediyor sonuçta o da rahatsız olsun.
yok bence bu saatde olmaz
uyku tutmamıs benı dusunmekten der sonra
gece 2 cunku

sabah 10 gıbı yerınde olur gunu kotu gecsın mesajdan sonra

yok bence bu saatde olmaz
uyku tutmamıs benı dusunmekten der sonra
gece 2 cunku

sabah 10 gıbı yerınde olur gunu kotu gecsın mesajdan sonra

Zeki insanın hali cidden başka oluyor :)

Şöyle yazacağım:

Ne cesaret kapımın önüne kadar gelebiliyorsun? Bu yaptığın tacize girer, bir daha tekrar edersen seni şikayet edeceğim. 1.5 sene geçti, bu sürede gidip tedavi olsan bu takıntından kurtulurdun, bir arpa boyu yol gidememişsin, seni kaale alıp mesajlarına bile cevap yazmadım, insanda az gurur olur. Aldığın şeyi kullanacak değilim, kapının önüne koyuyorum, aldır onu, tatilden döndüğümde görürsem çok kötü olur, ciddiyim.

Biraz editleyebilir misiniz :)

bukadar yeterlıdır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…