Eski sevgilim...

steelrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
50
0
36
Çanakkale
selam, benim derdim size basit gelebilir ama okullar açılana kadar bir kaç öneriye ihtiyacım var.

ben sevgilimden ayrıldım, aynı okuldayız ve tüm sırlarımı biliyor. bunları başkalarına anlatmasından korkuyorum ve okulda ona nasıl davranacağımı bilemiyorum...

lütfen yarım edin.... :2:

o senın tum sırlarını bılıyorsa sende onun bırkac ufak sırrını bılıyorsundur herhalde? cesaret edemez öyle birşeye.

yaaa sorun etme hiçbişi yapamaz..parçalarız valla:))) sende onu seninde bildiklerini anlatabileceğini düşündür diyeceğim ama inan bana gerek bile yok çünkü öyle birşeye asla cesaret edemeyecek uyuyan devi uyandırmaya gerek yok..hiç kafana takma rahat ol!!

valla şekerim sonuçta bişeyleri yaşarken sonrasınıda düşünmek gerekir. direk Allaha dua et bence. ve dediğin gibi aklında yokkende aklına sokma...

kesinlikle bu konu hakkında en ufak birşey bile ima etme ona...hiçbirşey yapmayacak emin ol! erkeklerin aklı ermez öyle şeylere, aman diyeyim sakın sakın haaaa!!! sen keyfine bak hayatım, işine gücüne odaklan onu sil at kafandan ve sadece bu ve bunun benzeri zayıflıklara başvurursa ignore et:54:

Çocuk Aklı, Anlatır Anlatır..

Allah'a Dua Etmekten Çaren Yok..:50:

valla şimdi kalbini de kırmak istememde senin yapmış olduğun hatayla (hata olarak adlandırıyorum) sevginin pek bi ilgisi yok yani bilemicem hatanın hangi seviyede olduğunu ama bu kadar telaşından az buçuk tahmin edebiliyorum pek sevgiyle karıştırma öyle şeyleri derim ben sana. bidahada yapma böyle aptallıklar sonra dövme dizini...

bu bahsettiğin çocuk kaç yaşlarında nasıl biri? kişiliği falan. ordan analiz edebiliriz aslında en azından ihtimal yürütürüz.

kavgalı mı ayrıldınız peki? ve daha önce sana gelip başkalarının sırlarını döktümü?

Son düzenleme:
Back
X