Eski sevgilimin art niyeti ( ikimizde evliyiz)

Yani 2 konusunda çok soruldu kızıldı bir kez de kocam bana bunu yaptı demedi ki
Kocam çok iyi 2 yıldır vajinismus olmama rağmen dedi hatta
İnsan kocam aldattı da ondan böyle sağlıksız şeylerin peşine düştüm demez mi
Siz de yorumlara muhalafet olmak adına alıntı yapıp yazıyorsunuz bence
Her konuya elli olasılıkla yaklaşmak lazım o zaman ?

Yaju biz kadına sen şunu yaptın, bunu yaptın diye iftira atmıyoruz ki, kadın zaten ağzıyla kendi hatalarını, kocasının iyiliğini anlattı durdu. Yani ikinci bir ağızdan duymuyoruz ki belki bizim göremediğimiz bir şey vardır, günahını almayalım deyip susalım. Kadın ben eski sevgilimle konuştum, şöyle kıskandım böyle kızdım diye anlattı durdu, yanlış dedik diye biz hatalı olduk.

Aaa tanidim ben senii. İnanmiyorum yaaa. İki konuda da yazdigin ip uclarindan anladiim. Esini de taniyorumm. Bir gun burda bi tanidikla karsilasicagimi biliyodum. Ama suan kim oldugum konusunda ifsa olmak istemiyorum. Abim cok anlayisli bi insan sen resmen aldatmissin onu. Abim de sana ilgi gosteriyo, yasak olunca bu ilgi daha mi tatli geldi sana. Kusura bakma ama bu bildiklerim bana yuk. Aksam abimin eve geldigi saatte senin de evde oldugun bi saatte onu arayip herseyi anlaticam. Abim bunu hic hak etmiyo hiccc!

:KK57: Ay hadi inşallah!

aynen. mühendis kafasıyla yaklaşıyorum her olaya. bütün olaslıkları değerlendiriyorum ve ortaya çözüm olacak bir düşüncem varsa aktarıyorum yoksa gereksiz yorumlar yapmaktan sakınıyorum.

hayır belki adam kadını aldattı ve hala aldatıyor ama kadının haberi yok. aynı zamanda kadın da adamı aldatıyor ve adamın haberi yok. böyle bir devinim olamaz mı?

Bu iki yorum çok tezat 'bence'

Konu sahibinin aslında çok ta pişman olduğunu düşünmüyorum açıkçası...
Eğer bahsi geçen o eski sevgili yüz verseydi ve karısını sevdiğini söylemeseydi bu durum çok daha ileriye gidebilirdi...
Neyse ki bir şekilde ilerleme olmamış - tabi bize anlatıldığı kadarıyla...
Amaa tanıdığını iddia eden arkadaşımız bir şaka yapmıyorsa ki bence yapıyor - bu korku konu sahibinin daha mantıklı düşünmesini sağlamıştır diye düşünüyorum.
Sevgili konu sahibimiz ;
Şu eski sevgiliye net bir şekilde hata yaptığını ve pişman olduğunu yaz . Ve gerçekten evliliğini düzene sokmayı istiyorsan eşine dört elle sarıl ve tedavine yönel...

hayır belki adam kadını aldattı ve hala aldatıyor ama kadının haberi yok. aynı zamanda kadın da adamı aldatıyor ve adamın haberi yok. böyle bir devinim olamaz mı?
Çok fazla Türk filmi izliyorsunuz sanırım. Koca aldatıyorsa kadın aldatınca haklı mı oluyor.
Sevmiyorsa boşansın. Zaten seven boşluğa düşüp eski sevgilisiyle falan görüşmez.
dam üstünde saksağan gel bize bazı bazı :KK45::KK45:
İşinize gelmeyince öyle olur.
Gereksiz yorum yapmam demişsiniz ama konuda bir tane işe yarayan yorumunuz yok anca eleştirilerine kızdığınız üyeleri eleştiriyorsunuz. Konuyla ilgili yorum yapın da okuyalım.

Cok fazla yorum yapılmış okuyamadim.
Mail atin eşinizi sevdiginizi ve size yazması halinde şikayetçi olacağınizi.
Çirkin bir durum.

Yaju biz kadına sen şunu yaptın, bunu yaptın diye iftira atmıyoruz ki, kadın zaten ağzıyla kendi hatalarını, kocasının iyiliğini anlattı durdu. Yani ikinci bir ağızdan duymuyoruz ki belki bizim göremediğimiz bir şey vardır, günahını almayalım deyip susalım. Kadın ben eski sevgilimle konuştum, şöyle kıskandım böyle kızdım diye anlattı durdu, yanlış dedik diye biz hatalı olduk.
Millet kız arkadaşına vaji konusunu açıklayamıyo
Hatun eski sevgilisiyle paylaşmış, bi insan bu durumu bi erkekle neden paylaşır

ya ben kadını savunmuyorum ki. kadına dediklerinize de katılıyorum. benim demem o ki patates adlı kullanıcının burada ki verilerle kadını tespit ettim deyip bir adamı arayacak olması ve kuvvetle muhtemel yanlış adamı arayack olması ve belki de bir yuvanın dağılmasına sebep olmacağı ihtimali ve burada ki bazı üyelerin de patatesi destekleyerek evet evet ara ve herşeyi anlat demesi...
hatta yok watsaptan yaz hattını kır diyen var ki eğer konu yanlış aileye gittiyse orada ki kadın kendini nasıl ispatlayacak masum olduğuna ???

Evet olabilir ama bu durumda iki taraf da haklı ya da mağdur olmaz, iki taraf da adi ş...z olur.

konu sahıbı hem vajınamus ve esı 2 sene beklemıs yazık o kocaya... bıde soruyosun tacız edıyo ılla bulasalım dıyo ne dememeızı beklıyorsun... kocanı aldatmadan once dusunucektın sen bunları yazık yahu nasıl bı korkusuzluktur anamadım ya kocayı ldatmak veya karısını aldatmak mantıgım almıyo olmuyosa bosan gıtsın nekadar cırkın bısey bu... eskı sevgılının neden ılla bulusalım aklımdan cıkmıyorsun dedıgını anlamıyormusun gercekten bence anlıyorsunda ısıne gelmıyo anlamazlıga geıyorsun...

namus bekçileriymiş de bilmem ne ortada o dediğinden olsa bekçiliğini yapalım iyi de yok ki

şu yazılanlara anlatılanlara göre baktım baktım göremedim

aynısını eşine bir erkek yapmış olsa ne namusuzluğu kalırdı ne şerefi haysiyeti

kadın yapınca ne farkı var madalya mı takmalıyız

gereksiz yorumlarmış çözüm odaklı olmalıymış oldu yorum yaparken bazılarına okutup onaylatıp öyle yapalım o zaman

ya ben kadını savunmuyorum ki. kadına dediklerinize de katılıyorum. benim demem o ki patates adlı kullanıcının burada ki verilerle kadını tespit ettim deyip bir adamı arayacak olması ve kuvvetle muhtemel yanlış adamı arayack olması ve belki de bir yuvanın dağılmasına sebep olmacağı ihtimali ve burada ki bazı üyelerin de patatesi destekleyerek evet evet ara ve herşeyi anlat demesi...
hatta yok watsaptan yaz hattını kır diyen var ki eğer konu yanlış aileye gittiyse orada ki kadın kendini nasıl ispatlayacak masum olduğuna ???

Bunu diyen benim ve %100 eminsen bile diye başladım aynı yorumun başını okumuyo musun
Mühendislikte sadece olasılık mı öğretildi bilemeyeceğim
Ben yorumlarımın arkasındayım
Bir mesajla da kimse karısını boşamaz, halini tavrını telefonunu sosyal medya hesabını bi kurcalar
Bu haber verme olayı sadece adama uyan demektir bana göre
Doğruysa boşasın tabi

Yine o çok bildiğin olasılıklar üzerinden 'en çok eleştirenlerin bu konuda zaafı var bence' diye direk ithamda bulundun
Şimdi ben size hak veriyorumları filan geç
Çevir kazı yanmasın

hz. ısa zamanında bır fahıseyı recm ederek öldurmeye karar vermısler kadın zına etmıs sucu bellı cezası bellı

hz. isa tamam demiş ilk tası gunahsız olan atsın demiş ve kımse tas atamamıs

her ne kadar suclu da olsa onu yargılamak kınamak bı başkasına dusmez ama ınsanlar bu hakkı kendınde bulur kadının yaptıgı ıgrenc bırsey ama zaten kusurları örtmekten kasıt da senın dedıgın uyarmak dogru yola cekmek
haklısınız.. kimse günahsız değil.. ama ama neyazıkkı burdaki herkes arkadaşı ikna etmek için kendini paraladı resmen.. arkadaş ikna olmadı inanın bir tek pişmanlık belirtisi görseydi burdaki bir tek kişi bukadar ağır konuşulmazdı..

şeref, bir adamın kendisine verdiği bir hediyedir.
erkek aldattı diye kadın kadın aldattı diye erkek aldatmalı mı ozaman peki nerde insanların kendine saygısı.. arkadaşın öyle bir hırsı varki o hırs iki yuvayıda yıkacak.. hoş yuva yok.. o ayrı..

Böyle durumlar için türkiyenin argo cümleler kullanan kesimlerininde adı gibibildiği bir cümleyi söylemeyi canıgönülden isterdim ama,durduk yere ban yemiyim şimdik.O yüzden değiştiriyim ben onu diyimki Öyle olaya böyle karşılık.Artık anlayan anladı.Geçmiş olsun.

Bunu diyen benim ve %100 eminsen bile diye başladım aynı yorumun başını okumuyo musun
Mühendislikte sadece olasılık mı öğretildi bilemeyeceğim
Ben yorumlarımın arkasındayım
Bir mesajla da kimse karısını boşamaz, halini tavrını telefonunu sosyal medya hesabını bi kurcalar
Bu haber verme olayı sadece adama uyan demektir bana göre
Doğruysa boşasın tabi

Yine o çok bildiğin olasılıklar üzerinden 'en çok eleştirenlerin bu konuda zaafı var bence' diye direk ithamda bulundun
Şimdi ben size hak veriyorumları filan geç
Çevir kazı yanmasın
ya hu nasıl %100 emin olabilir siz de bana bir onu anlatın

haklısınız.. kimse günahsız değil.. ama ama neyazıkkı burdaki herkes arkadaşı ikna etmek için kendini paraladı resmen.. arkadaş ikna olmadı inanın bir tek pişmanlık belirtisi görseydi burdaki bir tek kişi bukadar ağır konuşulmazdı..

şeref, bir adamın kendisine verdiği bir hediyedir.
erkek aldattı diye kadın kadın aldattı diye erkek aldatmalı mı ozaman peki nerde insanların kendine saygısı.. arkadaşın öyle bir hırsı varki o hırs iki yuvayıda yıkacak.. hoş yuva yok.. o ayrı..
zarara rızasıyla gıdıo uzerımıze dusen onu uyarmak hala aynı seye devam edıyorsa tabı kı cezasını cekecek Allah verır cezasını cok da agır verır

Back
X