Aynen cnm :) sen yine de dikkat et az yersin herşey den birazcık bi şey olmazSinav zamanida soru çözersin ya dimi onun gibi :)) mutlu sona yaklaştığımı düşünüyorum... Ama esım izin kullanicak memlekete gidicez 3. 5 gun orda nolur hiiic bilmiyorum biraz gerilerim heralde 1 kılo alsam 2 hafta kaybım olur ama neyse canımız saolsun
Esım izin alamamış bu ara gitmiyoruz uzulsemmi sevinsemmi bilemedim ama diyete devam diye daha cok sevindimAynen cnm :) sen yine de dikkat et az yersin herşey den birazcık bi şey olmaz
Ohh iyi olmuş biraz daha ver gidince herkes şaşırsınn aaa kız ne olmuş böyle hemen taktik isterler sen de havanı atarsın :)Esım izin alamamış bu ara gitmiyoruz uzulsemmi sevinsemmi bilemedim ama diyete devam diye daha cok sevindim
galiba :)) 60 kılo olunca gideriz inşallah herkes şaşırır o yorumlar cok guzel oluyor zevk veriyor insana
inşallah canım bu azimle verirsin bende bazan cok azimli oluyorum bazen boşveriyorum ne olcam böyle bilmiyorumEsım izin alamamış bu ara gitmiyoruz uzulsemmi sevinsemmi bilemedim ama diyete devam diye daha cok sevindim
galiba :)) 60 kılo olunca gideriz inşallah herkes şaşırır o yorumlar cok guzel oluyor zevk veriyor insana
Slm cnm nerden sin ?inşallah canım bu azimle verirsin bende bazan cok azimli oluyorum bazen boşveriyorum ne olcam böyle bilmiyorum
ama 2 kilo civarında verdim fark edip söylüyorlar o zaman cok azimleneyorum gercekten mutlu oluyorum
burdurdayım canım sizinkiler antep de sanırımSlm cnm nerden sin ?
ay canım seninle tavşantepeyi karıştırdım bi an kusura bakma se nerdensinburdurdayım canım sizinkiler antep de sanırım
Yok cnm antalya da yım benburdurdayım canım sizinkiler antep de sanırım
Sorun değil cnm yakınız kaç ysşındasındiloscuk dedi: ↑
için tıkla...ay canım seninle tavşantepeyi karıştırdım bi an kusura bakma se nerdensin
yakınız deseneYok cnm antalya da yım ben
28 canım seninSorun değil cnm yakınız kaç ysşındasın
Alıntılarmusın url cnm merak ettim :)kızlar kilo takibi diye bi site var oda cok iyi
28 canım senin
ay canım yeni evlisin daha bizde 7.senemize girdik maşallah23 yaşındayım cnm 1.5 yıllık evliyim
Alıntılarmusın url cnm merak ettim :)
hoş geldin canım aramıza benimde regl dönemlerinde çok açılıyor iştahım ayva, yoğurt, ayran yemeni tavsiye ederim hem tok tutuyor hemde iştah kesiyor ve her yemeğin yanında önce yogurttan daha fazla yiyorum iştahımı hemen kapatıyorslm kızlar benide alın aranıza 7 ay önce 2.doğumumu yaptım ve 10 fazlam var çok uğraşıyorum aama sanki vücudum inat eiyor hiç kilom gitmiyor üstüne iştahım çooook açık
Aynen canım :))) anlat anlat bitiremiyorum sonra daha once yaşadım cok iyi biliyorum guzel biseyy yaniOhh iyi olmuş biraz daha ver gidince herkes şaşırsınn aaa kız ne olmuş böyle hemen taktik isterler sen de havanı atarsın :)ben olsam öyle yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?