eski ve yeni ben

Aynen cnm :) sen yine de dikkat et az yersin herşey den birazcık bi şey olmaz

Aynen cnm :) sen yine de dikkat et az yersin herşey den birazcık bi şey olmaz
Esım izin alamamış bu ara gitmiyoruz uzulsemmi sevinsemmi bilemedim ama diyete devam diye daha cok sevindim
galiba :)) 60 kılo olunca gideriz inşallah herkes şaşırır o yorumlar cok guzel oluyor zevk veriyor insana

Esım izin alamamış bu ara gitmiyoruz uzulsemmi sevinsemmi bilemedim ama diyete devam diye daha cok sevindim
galiba :)) 60 kılo olunca gideriz inşallah herkes şaşırır o yorumlar cok guzel oluyor zevk veriyor insana
Ohh iyi olmuş biraz daha ver gidince herkes şaşırsınn aaa kız ne olmuş böyle hemen taktik isterler sen de havanı atarsın :) ben olsam öyle yaparım

inşallah canım bu azimle verirsin bende bazan cok azimli oluyorum bazen boşveriyorum ne olcam böyle bilmiyorum
ama 2 kilo civarında verdim fark edip söylüyorlar o zaman cok azimleneyorum gercekten mutlu oluyorum

inşallah canım bu azimle verirsin bende bazan cok azimli oluyorum bazen boşveriyorum ne olcam böyle bilmiyorum
ama 2 kilo civarında verdim fark edip söylüyorlar o zaman cok azimleneyorum gercekten mutlu oluyorum
Slm cnm nerden sin ?

diloscuk dedi: ↑
için tıkla...ay canım seninle tavşantepeyi karıştırdım bi an kusura bakma se nerdensin

slm kızlar benide alın aranıza 7 ay önce 2.doğumumu yaptım ve 10 fazlam var çok uğraşıyorum aama sanki vücudum inat eiyor hiç kilom gitmiyor üstüne iştahım çooook açık

slm kızlar benide alın aranıza 7 ay önce 2.doğumumu yaptım ve 10 fazlam var çok uğraşıyorum aama sanki vücudum inat eiyor hiç kilom gitmiyor üstüne iştahım çooook açık
hoş geldin canım aramıza benimde regl dönemlerinde çok açılıyor iştahım ayva, yoğurt, ayran yemeni tavsiye ederim hem tok tutuyor hemde iştah kesiyor ve her yemeğin yanında önce yogurttan daha fazla yiyorum iştahımı hemen kapatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…