Canım hepimiz oyleyiz malesef o yüzden surekli kılo problemiyle uğraşıyoruz bı kere zayiflayip öyle kalamıyoruz ki. Bende bazen öyle seyler icin diyetimi bozuyorumki cok üzülüyorum neyse Saglik olsun napalim öyle boyle geçiyor zaman inşallah istediğimiz kiloya gelir ve orda kalırız inşallah.inşallah canım bu azimle verirsin bende bazan cok azimli oluyorum bazen boşveriyorum ne olcam böyle bilmiyorum
ama 2 kilo civarında verdim fark edip söylüyorlar o zaman cok azimleneyorum gercekten mutlu oluyorum
canım ben marastayim antep i sordum oraya gidicektikte orayı iyi bilen birinden bisey sorucaktim o yüzden antepli arkadas varmi demiştim.ay canım seninle tavşantepeyi karıştırdım bi an kusura bakma se nerdensin
Canım bı gozattim simdi dikkatimi cekti yarın daha detaylı bakicam inşallah. Saol cok işimize yarayabilirkızlar kilo takibi diye bi site var oda cok iyi
Maşallah cnm :)ay canım yeni evlisin daha bizde 7.senemize girdik maşallah
Ewt cnm aynen öyle :)Aynen canım :))) anlat anlat bitiremiyorum sonra daha once yaşadım cok iyi biliyorum guzel biseyy yani
canım bazen hata verebiliyor site http://www.kalorisepeti.com diye bir site daha var orayada üye oldum o sitede cok iyi gün icinde ne yaptıgının ne yediginin farkına varabiliyorsunCanım bı gozattim simdi dikkatimi cekti yarın daha detaylı bakicam inşallah. Saol cok işimize yarayabilir
Ohhh iyimiş valla ama istersen sadece yoğurtla kalma en azından küçük kasede çorba iç daha iyi olur geceler uzun çünkü sen bilirsin tabi sadece fikir vereyim dedim :) :)Kızlar bugun evdeyim 1 Kucuk dilim kepek ekmegi yedim kahvaltıda evlatlar temizledim spor oldu sayılır aksamada 1 kase yoğurt yicem öyle yaticam inşallah yarında ayni sekilde İnşallah.of gözümüzü açıp kapatsak istediğimiz kiloda olsak nolur ?
canım ya zaten malesef dediğim gibi yapamadım yedim bişeylerOhhh iyimiş valla ama istersen sadece yoğurtla kalma en azından küçük kasede çorba iç daha iyi olur geceler uzun çünkü sen bilirsin tabi sadece fikir vereyim dedim :) :)
Keşke göz açıp kapayana kadar gitse şu kilolar nerdeeee ama hiç birşey imkansız değildir
benim regl mi bi kac gün oldugu için baya su topladım gecsin bir hafta sonra tartılcam inşallahKızlar siz tartiliyormusunuz verdiniz mı biraz kac gundur bu konudan bahseden yok
Aynen öyle canım kesinlikle katılıyorum. Bide moda girebilmekle alakalı yoksa ne misafirler ağırladım ağzıma tek lokma koymadan mesele beyinde bu ısı bitirebilmek öyle olursa zaten canın bı lokma bile yemek istemiyor ya da bı lokma yetiyor insanacanım kendini sıktıkca daha cok yiyorsun o stres daha çok yedirdiyor insana başka şeyler düşün o an o zaman o istek gidiyor baktın
gitmiyor bi lokma ye kendini
sıkma
İyi supriz olur sanada inşallah daha cok gitmiştir de daha cok motive olursun bize de haber ver o zaman :)) merak ediyorumCnm benim adetim yakın tartılmak istemiyorum bi de yeni tartı siparişi verdim henüz gelmedi internetten alsam daha hızlı gelirdi valla
neyse ama 1-2 kilo gitmiştir
herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?