Ben bu kez baya hirslandim düşünüyorum aha bugun aha yarın derken kac ay gecti en basta kararlı olsaydım aylardır zayıf geziyordum diye. Öyle bir ortamda bulunmakta kolay degil annemin kılo takıntısı vardır bana zayıfla dedikce sahada cok yerdim ters teperdi belkide sende bu yüzden baslayamiyorsundur bı türlü ne kadar cabuk halledersek o kadar cabuk mutlu olucaz böyle düşünmek gerek aslındaofff böyle tipler her yerde var inanın bizim iş yerinde de herkes en ufak şeylerde lafı kiloma vurur
ilokmanı sayarlar neredeyse birde benim
eşimde çocuksu yani bir kot bir kapşonlu
hırka giysin kimse bilmez evli barklı
olduğunu :)sürekli bunuda yüzüme
vururlar insan sinir oluyor ama hırs yok ki
kilo verimde kapatım
çenelerini
Günaydın kızlar
Günaydın :) bakalım bugun nasil gecicek
Leblebi iyi fikir aslında bende yeşil çay icsem diyorum ama bir türlü alipta icemedim. Bebek var zaten oturmuyorum hic diyebilirim ama spor cok önemli ve yürüyüş. Ben gecen hafta oruç tuttum ve sahurlukta yemedim 1 kılo vermiştim 5 gunde cok dikkat etmememe rağmen yine tutucam biraz daha dikkat edersem hem borçlarımı öderim hem zayıflarım:))Bitki Çayı yaptım onu içiyorum. Çok açlık duyarsam bir kahve fincanı leblebi yerim.
Spor hareketlerini birazdan yaparım.
Aslında fazla kilolarımız olduğu icin zayiflamamizda daha kolay bence benim 10 kılo fazlam var mesela 7 sinı rahat veririm diye düşünüyorum boyle düşünürsek daha sevimli geliyor kilolar sanırım seninde benim gibi vermen gereken kılo fazla inşallah daha cok 800 ler verelimben 3 günde 800 gr vermiim yaşasınnnn:)ama daha hala yazdığım diyete başlamadım sadece az yiyorum şu ara.haftaya tam diyet
yapcam :)17 kasım 93,800 bugün sabah
93 :)
evet canım ne yazıkki benim çoookkkk işim varAslında fazla kilolarımız olduğu icin zayiflamamizda daha kolay bence benim 10 kılo fazlam var mesela 7 sinı rahat veririm diye düşünüyorum boyle düşünürsek daha sevimli geliyor kilolar sanırım seninde benim gibi vermen gereken kılo fazla inşallah daha cok 800 ler verelim
Bende 70 kiloyum 59. 60 olmak istiyorum benimde isim 64 den sonra zorlaşıyor ayni şeyi bende diliyorum yarım bırakmayım diyeevet canım ne yazıkki benim çoookkkk işim varama önce tabi benimde çabuk gider ama 10 kilodan sonra durur.işte orda başlıyor
bütün sıkıntı.Orda tıkanıyorum zaten 80
dan aşağı düşemedim hiç.bir ara yine kilo
vermiştim 82 de takıldım veremedim de
veremedimsonra amaannn dedim
yıldım dikkat etmedim ve hooppp 94
oldum.Allahım bu sefer güç versede
yılmasam
Güldüm :)) öyle bir ortamda olsam bende affetmezdim heralde afiyet olsun telafi edersin inşallah bende bı ara şeytana uyuyordum ama direkten döndüm simdi ac ac oturuyorum Buda guzelbenim bugün iyi değildi dayanamadım çünkü baya biryerlere davetliydim.Sabah kahvaltıya öğlende kısır günü vardı okulda ne
yazıkki cortladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?