- 5 Aralık 2011
- 1.677
- 25
- 158
- Konu Sahibi SelenSeymen
-
Merhaba kızlar,
Eşimle bir haftadır mesafeliyim.
Her zaman sen şakrak olan ben, artık daha ciddi olmayı düşünüyorum.
Aslında bu hale durduk yere gelmedim.
Sebepleri var tabi.
Sizce sorun ne olursa olsun doğru mu yaptığım?
Mesafe,soğukluk pek iyi değil be arkadaşım eşler arasında.:44:
Bir kere soğudu mu insan toparlanmak zor oluyor sonra...
1 haftada ondan bir tepki gelmedi mi? problemin durumuna bağlı ama süreyi de fazla uzatmamak lazım bence.
Geldi canım gelmez olur mu?
En son geçen pazar yaptıklarına çok bozuldum.
Aslında sadece o günle sınırlı değil.
Bugüne kadar beni önemsememesi de sebepler içinde.
Haftasonu birlikte çokmak için bile inanılmaz sorunlar yaşıyorduk.
Bundan sonra ona çıkalım mı diye bir talepte bulunmamaya karar verdim.
Haftasonu ilk defa kendisi teklif etti çıkalımdiye.
İstemediğimi söyledim.
Ben ilgilenmeyince mutfakta yemek yaparken sandalyeyi çekip yanımda bekliyor.
Geldi canım gelmez olur mu?
En son geçen pazar yaptıklarına çok bozuldum.
Aslında sadece o günle sınırlı değil.
Bugüne kadar beni önemsememesi de sebepler içinde.
Haftasonu birlikte çokmak için bile inanılmaz sorunlar yaşıyorduk.
Bundan sonra ona çıkalım mı diye bir talepte bulunmamaya karar verdim.
Haftasonu ilk defa kendisi teklif etti çıkalımdiye.
İstemediğimi söyledim.
Ben ilgilenmeyince mutfakta yemek yaparken sandalyeyi çekip yanımda bekliyor.
bak sen şuna yanında bekliyor demek,ne derdi var ki canım kendi bir şey demiyor mu?
Sen de haklısın ilgiyi severiz kadın olarak.hep böyle miydi bir süredir mi ilgisiz?
bırak eşi dünyadaki herkesle mesafeyi korumak lazım....
bende yakında mesafeyi koyucam uygun zamanı bekliyorum
eğer eşinizin yaptıklarından dolayı hüsran duyduğunuz ve üzüldüğünüz için değil, gerçekten daha fazla kendi hayatınıza odaklanmak için araya biraz mesafe koyup geri çekilirseniz sevildiğinizi ve istendiğinizi daha iyi anlama imkanına sahip olursunuz. fakat araya mesafe koyma amacınız artık pes etme duygusunun getirdiği bir hüsransa...maalesef istediğinize ulaşamazsınız uzun vadede. belki bugün size ilgili davranır yarın aynı şeyler devam eder...
bir de erkekler kadınlar gibi değil. belki o size tebessüm etmiyor bir süredir fakat bunun sizde oluşturduğu etki ile sizin ona soğuk davranıp gülmemeniz çok farklı etkiler yaratır. her iki taraf açısından sorunların sözle değil davranışlarla gösterilmesi doğru olmamakla beraber kadınların yaptığı bu davranışlar ilişki üzerinde daha yıkıcı sonuçlar doğurur...
eşimizde olsa ben her zaman arada bir mesafe olması ve karşı tarafın hayatını takıntı haline getirilmemesi taraftarıyım. kendi hayatınıza ne kadar çok dönüp erkekle ilgilenmezseniz eşinizin sevgisini göstermesi de o kadar kolaylaşır ve ilişkiden alacağınız doyum da artar.
Eş bu tamam sorununuz nedir bilemeyiz hiç birimiz ama mesafe konusuna katılmıyorum..
Konuşmayı deneyin desem konuştum demişsiniz..
Ama açık olun birbirinize karşı saklı gizliniz olmasın.
Net konuşun...
Ben de tartıştığım zamanlar içimde ne varsa kırmadan güzelce aktarırım,oturur düşünürüz sonra hiçbişey olmamış gibi devam ederiz...
Herşeyi kafaya takmayan,büyütmeyen bir çift olmak çok önemli...
ben sorun ne olursa olsun konuşmaktan yanayım
araya mesafew koyupo roller üstlenmeyi kaçmayı kovalanmayı beklemiyorum
ne hissedersem triple afrayla tafrayla değil direk söylerim "canım ben böyle düşündüm" "sen öyle yaptın ya orada
o beni azıcık kırdı şöle yapsan daha memnun olurdum" "benım yanlış yaptıgım bişey var mı"
"şöle şöle yaptım ya sen sanki üzüldün istresen bi daha öyle yapmam" gibi konusurum
onun bişeyden rahatszı oldugunuhıssedınce dur sesimi çıkamrayım şimdi demem....veya ben bişeye kırlınca
dur meafe koyayım anlasın surat yapayımda kendıne çeki düzen versin demem
ilişkilerde iletişim ve net olmak çok önemli bodozlam aatlayıp kalp kırın ya da kırılın demıyorum ama
sessiz sinema oynamakktansa konusulsa hersey daha kolay çözülür...yoksa tavsan daga küsmüş dagın haberi olmamış yaani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?