- 31 Ekim 2010
- 2.284
- 12
- 358
- Konu Sahibi SelenSeymen
-
bazen bende yaşıyorum aynı durumu daha fazla ilgi alaka istiyoruz başka şeylere vakit ayırıyorda niye bana ayırmıyor diye.konuşmak çok önemli 3 yıllık evliyim ilk başlarda bende kızdığım zamanlarda araya mesafe koyardım o benim gönlümü alırdı bende onu beklerdim gelip o konuşsun o alttan alsın diye zamanla konuşmanın etkisinin daha iyi olduğunu farkettim.kızdığımda hemen değilde biaz düşünüp öyle söylemeyi seçerdim,kelimeleri önceden seçip öyle söylerdim böyle oluncada içimde o olayı dağ haline getirirdim.şimdi daha kontrollu olmaya çalışıyorum.kızdığımda eşim hemen anlar ben hemen söylerim paylaşırız o olay için neden kızdığımı anlatırım.çünkü erkekler bizim gibi ayrıntıya pek dikkat etmezler senin yönlendirmen gerekir.bence mesafe olmamalı içinden geldiği gibi açık ol kızgınlığınıda sevincinide paylaş samimi ol bence mesafe koymak deyince bir başkası olamak gibi geliyor bu eşe karşı olunca.
bebeğin varmış ne kadar süreli evlisiniz veya çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.
ben çalışmıyorum bazen ufacık şeyleri kafamda büyüttüğümü sonra fakediyorum.zaman geçirmek için birşeylerle ilgilenmeye çalış,hobiler falan olabilir manotonluktan uzaklaşmak lazım bunun faydası olacaktır.
ben doğru olduğunu düşünmüyorum
sorunlar araya mesefe konularak çözülemez
dediğiniz gibi sorun her ne ise bence konuşarak iyi niyetle halletmeye çalışın
yoksa araya konan o mesafe sizi birbirinizden uzaklaştırır
Canım 5 yllık evliyim.
Ben de çalışmıyoRUM.
İki bebeğim var.Devamlı onlarla ilgileniyorum.
Bilmiyorum nasıl aşıcaz bu sorunu.
Aramızda sevginin bitmesinden korkuyorum
Erkek ilgisini ve sevgisini göstermemeye başlamışsa bilinki başka sulara yelken açmaya başlamıştır. Tecrübeyle sabit. Eşini karşına al açık açık konuş. Şu şu hareketlerin beni çok üzüyor. Ben senden ilgi, sevgi şevkat bekliyorum. Bunları uzun süredir bana vermiyorsun, sebebi nedir diye açık açık sor.
Ben bunları sorduğumda "sana karşı soğudum" cevabıyla karşılaşmıştım. Umarım sende böyle bir cevap almazsın!!
Soğukluk, mesafe bir kere girdi mi araya toparlaması zor olur. Sonra ipin ucu kaçar hangi noktaya geldiğinizi anlayamazsınız. Ben eşime gıcık olarak 3-5 dakika geçirsem çok rhaatsız oluyorum. Belki yapımdan kaynaklanıyor bilemiyorum ama eşin bu hayatta sana en yakın olması gereken insan. Onunla mesafen olursa güven ve sevgi ihtiyacın yarım kalır, hayatının güzelliği bozulur.
bENDEN DAHA ÇOK BİLGİSAYARLA İLGİLİ.
Akşamları oturur koltuğa, maç seyreder yatana kadar.
Bazen diyorum ki bilgisayarla ilgilendiği kadar benle ilgilense , futbolcuları tanıdığı kadar beni tanısa hiç problemimiz olmazdı
Geldi canım gelmez olur mu?
En son geçen pazar yaptıklarına çok bozuldum.
Aslında sadece o günle sınırlı değil.
Bugüne kadar beni önemsememesi de sebepler içinde.
Haftasonu birlikte çokmak için bile inanılmaz sorunlar yaşıyorduk.
Bundan sonra ona çıkalım mı diye bir talepte bulunmamaya karar verdim.
Haftasonu ilk defa kendisi teklif etti çıkalımdiye.
İstemediğimi söyledim.
Ben ilgilenmeyince mutfakta yemek yaparken sandalyeyi çekip yanımda bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?