- 5 Aralık 2011
- 1.677
- 25
- 158
- Konu Sahibi SelenSeymen
-
aynen benim eşimde öyle canım ya maçlarla futbolcularla daha ilğili ben 2. plandayım hepgece sıkıca sarılmasıda olmasa kesin sevmiyor beni dicemde
canım benim eşimde aynen senin eşin gibiydi ama ben ne yaptım tam 1 hafta konuşmadım sonra kendi barıştı ..bende istediyim ve istemediyim şeyleri tek tek sıraladım düzeldi tam anlamıyla düzelmiyo tabi huylu huyundan vazgeçmez .. ama işe yarıyo en azından küsüp konuşmamamdan korkuyo..bence sen sakın ilk adımı atan taraf olma kaybedersin ..tabi bu gibi eşler için geçerli
biraz koymak lazım,anlasınlar üzülsünler.
bende dünden beri koydum mesafe,dün burda yazışırken,bir taraftanda eşime anlatıyorm burdaki bir olayı
dedimki;şimdi bu kadınlar sitesi ya,sadece kadınlar var ya derkeeeenn,ne yani açık secik sayfalara bakıp sonrada banamı atlıyorsun dediiii...
bir iki saniye anlamaya çalıştım,ama sinirlenmiştim bir kere.şok oldum yahu.lezbiyen mi sandın beni dedim,ne diyorsun sen dedim çarptım kapıyı suratınasalonun kapısını yani.
(bu arada eşim yabancı kadın deyince tersmi anladı anlaşamadık o esnada sanırım anlayamadım)
delii mi ne.
Ben seni çok iyi anlıyorum canım. Tıpkısının aynısı benim eşim. Tek fark benimki bana yaklaştıkça ben ondan kaçıyorum. Çok ama çok geçerli sebeplerim var. Ben yazmaya utanıyorum düşün artık...
Ta eskilerden öyle üzdü ki beni ben de geri çekilmeye karar verdim. Bu sefer de o yaklaştı, hatta ciğerini sökerim gık demez.
Yine de ne olursa olsun kalbim kırık, araya ilk duvarları o ördü, beni hayal kırıklığına o uğrattı, ben de " sen kaçarsan ben coşarım zaten" dedim. Şimdi hep yanımda; yanımda ama heyhaaatttt...
Neyse konu dağılmasın, biraz mesafe her zaman iyidir. Fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş. Ilişkinin suyu çıkmasın diye iki taraf için "hadd" çizgileri olmalı. Haddini aşan da sonucuna katlanmalı. Kendim pek neşeli komik insanımdır ama diğerleriyle aramda hep görünmez duvarlar olmuştur. Çok yakınlaşamam elimde değil. Yani demem o ki eşinle iyi ol, sana gülerse sen de gül. Ama hep bir sınırın olsun; kimsenin sevgini suistimal etmesine izin verme.
Eşim de hiç ilgi alaka yok.
Yüzüme bakıp tebessüm ettiğini görmeyeli aylar oldu.
Ben devamlı deli gibi sırıtıyorum.
Ondan da karşılık alamayınca sinirim allk bullak oluyor.
Ama ciddi olmaya başladığımdan beri daha çok ilgilenmeye başladı sanki.:26:
Geldi canım gelmez olur mu?
En son geçen pazar yaptıklarına çok bozuldum.
Aslında sadece o günle sınırlı değil.
Bugüne kadar beni önemsememesi de sebepler içinde.
Haftasonu birlikte çokmak için bile inanılmaz sorunlar yaşıyorduk.
Bundan sonra ona çıkalım mı diye bir talepte bulunmamaya karar verdim.
Haftasonu ilk defa kendisi teklif etti çıkalımdiye.
İstemediğimi söyledim.
Ben ilgilenmeyince mutfakta yemek yaparken sandalyeyi çekip yanımda bekliyor.
Nice mutlu yıllara mutlulukla inşallah canım benim.. Belkide bir süprizi olur akşama ne dersin?
allah sağlıklı , mutlu, huzurlu bir ömür nasip etsin....
Nice yıllara canım, Allah sana ve evlatlarına uzun ve sağlıklı; aynı zamanda mutlu bir ömür bahşetsin...Kızlar bugün doğum günüm.
Az önce çıktı evden tebrik etmeden.
Normalde doğum günü, evlilik yıldönümü gibi özel gnlerde hediye almasını flan beklemem.
Ama kuru bir tebrikte bile bulunmadı.
Moralim bozuldu
Kızlar bugün doğum günüm.
Normalde doğum günü, evlilik yıldönümü gibi özel gnlerde hediye almasını flan beklemem.
Moralim bozuldu
Nice yıllara canım, Allah sana ve evlatlarına uzun ve sağlıklı; aynı zamanda mutlu bir ömür bahşetsin...
Benim kocam da aynı işte. Hiç huyu değildir. Sadece bayramlarda elini burnuma dayar öptürmek için. Belki aklı dağınıktır. Bekle bakalım arayabilir belli olmaz.
Yeni yaşın kutlu olsun kaydev
Her sene bu şekilde mi oluyor peki?İlk defa mı tebrik etmedi?
Adamın huyu bu diycem de demek istemiyorum.
Biz kadınlar ne huylar değiştiriyoruz mutsuz olmayalım diye,onlarda tık yok.
Dün akşam eşim her zaman ki gibi koltukta uzanmış yatıyor.
Ben de yerde başucunda oturuyorum.
Dedim ki:
- X sen hiç beni özlemiyor musun?Ne zamandan beri birbirimize sarılmıyoruz.Morlim bozuk, görüyorsun, niye yanağıma bir öpücük kondurup gönlümü almıyorsun. dedim.
-Ne oldu ki ya.Ne yaptım.Küsmüş müydün sen bana? dedi.
ALLAHIM NE YAPCAM BEN BU ADAMLA.
Bir kaç dk sonra dayanamadım.Sıkısıkı sarıldım boynuna.
O da sarıldı.
Ben de seni özlemişim dedi.
Yeni mi anladın be adam.
Ben sarılınca mı aklın başına geliyor.
Çok mu şeybekliyorum senden.Bu kadar zor mu bir çiçek koparıp gelmek.Seni seviyorum demek.
Öpmek sarılmak.
İş başka yere gidince çok güzel sarılırsın.
Benim odun, kütük,,kalas kocam
Kızlar bugün doğum günüm.
Moralim bozuldu
nice yıllara canım :)
belki gece gelir aklını hıı ne dersin :)
tam sarılacagı zaman hatırlatırsın ona :)
Teşekkürler tatlım.
dÜN AKŞAM ANNEMLERDEYDİK.
bABAM HEDİYE ALMIŞ BENİM İÇİN.
iYİ Kİ DOĞDUN KIZIM DEDİ.
Eşime baktım gülüyor.
Eve dönerken unuttun mu doğum günü mü dedim.
Hiç sesini çıkarmadı.
Ben de sana sıcak çikolata aldım dedi.
Gülsem mi?
Ağlasam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?