Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

Babaları var başta ve bütün çalışanların izni olur bu iki çocuğun olmaz izin vermiyormuş adam sorun çıkarıyormuş. Bunlar da gık diyemiyorlar. Öyle alışmışlar. Patron oğlu= amele sanırım

Halbuki ben de severim kalabalık tatili ama kafa dengiyle güzel tabi. Bence eltinizle sorun yoksa gidin ya hiç gitmemekten iyidir.
Ya sorun yok ama bizim çocuğumuz yok genciz ilk kez ve muhtemelen son kez 1 hafta tatilimiz var. Birlikte gidersek O yeğeniyle 1 hafta tatil yapcak ben de eltimle

Valla tüm yorumları okudum ve kendimin uzaylı olduğuna karar verdim Her yıl 3 kez tatil yaparız birine mutlaka eltim ve k.braderle gideriz, birine 8-10 kişi arkadaş gurubuyla gideriz (yine elti ve k.brader de içindedir gurubun), birine de yalnız gideriz -ki en kısası olduğu halde en sıkıldığım tatil genelde o olur. 5 gün bana 1 ay gibi falan gelir Hatta bi tatilimizde o kadar sıkılmışım ki çok belli etmiş olsam gerek, eşim beni bir gece yarısı hadi kalk bavulları topla gidiyoruz diye taa Çanakkale'den Kaş'a eltimlerin yanına götürmüşlüğü var :) son günleriyken tatillerinin onların da bizim için 2 gün tatili uzatıp beraber dönmüşlüğümüz var. Ama tabi şöyle bir ayrıntı da var ki; benim 3 tane eltim var bir tanesiyle çok iyi anlaşıyorum kardeş gibiyiz falan, altlı üstlü oturuyoruz (aile apartmanı değil bizim kendi evimiz, onlar da üstümüzdeki daire boşlır boşalmaz kirada oturdukları evi terkedip orayı kiraladılar). Valla biz çok içli dışlıyız çok da mutluyuz. 8 yıllık evlilik-sevgililik serüvenimizde hep bu şekilde oldu Allah bozmasın. Şimdi bebeğim oldu onların çocuğu yok henüz. Kızcağız resmen elim ayağım yaa her akşam iş çıkışı gelir bebeğimle ilgilenir ya da bi işimde yardımcı olur falan sağolsun. Akşam bebeği uyutunca eşimle sırayla üst kata kahveye gideriz. Pazarları onlar bize gelir birlikte kahvaltı yaparız.Meğer biz koloninin kralıymışız da haberimiz yokmuş Yani bana bu başbaşa muhabbeti çok anlamlı gelmiyo. Zaten evde adamla başbaşasın. Dizimizi filmimizi izliyoruz. Yemeğimizi yerken muhabbetimizi ediyoruz. Gece 1-2 lere kadar muhabbetimizi ediyoruz. Gündüz sürekli telefonlaşıyorz. Yatakta zaten beraber başbaşayız. Daha ne başbaşa olucaz ayol yeter yani bu kadar bana göre kafi. O yüzden bu sürekli başbaşa bişeyler yapmaya çalışma mantığını ben çok anlayamıyorum. Kalabalık iyidir, neşedir, kahkadır, fikir alışverişidir

ben de sadece ikisi var sandım

birlikte gitmeyince izin vermiyor galiba :)))

ben de sadece ikisi var sandım

birlikte gitmeyince izin vermiyor galiba :)))

Ablam lisedeyken annem arkadaşlarıyla görüşmeye tek göndermez beni de peşine takardı. eğer ben gitmezsem evden çıkamazdı. Gerçi biz o zamanlar 14 15 yaşlarındaydık. Birden o geldi aklıma

Bazıları koloni sever
Mesele koloni sevmeniz değil de, eşinizle tatilde başbaşa sıkılmanız bence.

Bazıları koloni sever
Mesele koloni sevmeniz değil de, eşinizle tatilde başbaşa sıkılmanız bence.
Bi mesele yok çok şükür gayet mutluyuz, belki de hiç kavga etmediğimiz için sıkılıyorumdur Şaka bi yana hafif sıkılgan bi yapım vardır, biraz atraksiyon insanıyım, e yaş 40 olunca da atraksiyon da çok g.kulübü-bar olamıyor haliyle kafa 1 geceden fazlasını kaldırmıyor.Denize gir,kitap oku,sahilde turla, balıkçıya git, yok bu gece şurda yiyelim, ay dur bi foto çekelim falan,şuraları buraları gezelim işte bitiyor yani,daha ne yapabilir ki insan başbaşa 5 gün bunlar için fazla bence 3-4 gün yeterli. Muhabbetini zaten heryerde ediyosun muhabbeti ben atraksiyon saymıyorum. Ne olacak 8 yıllık evlilikte birbirine romantik cümleler kurarak 1 hafta geçirecek halimiz yok. Zaten romantizmden de pek hoşlanan biri değilimdir Ama bunu bir sorun olarak görmüyoruz biz açıkçası tarzımız bu yani

Belki biz de 8 yıllık evli olsak bizim de çoluğumuz çocuğumuz böyle olcak ama 40 yaş kayınbirader ben 28im çocuk yok 1.5 senelik evliyiz e napayım biz akşam içerken yeğenin uyku saati yüzünden kalkmak istemem yani 28 yaşında

Nasıl öğreticem inanın en çok istediğim şey kavga hır gür olmadan anlaması lazım ya

1. En başta biraz zaman alacağını kabul edin bu durumun. Yani bu sınırları bir çok erkek kendi çoluk çocuğa karışınca ancak fark ediyor.

2. Ondan erken davranın böyle olaylarda. Mesela o daha hiç tatil konuşmaya başlamadan yer teklifiyle gidin, yanında sesli hayal kurun, başbaşa bi kafa dinleriz, kaçamak yaparız türünden.

3. Başlarda kısa gezilerle isteğini arttırabilirsiniz. Onlara haber vermeyince ihanet etmiş gibi hissediyordur tahminim, o nedenle 2 günlük bi kaçamağı gizlemesi kolay olur mesela. Oralarda küçük ödüller de sıkıştırın araya, artık sevgi dili her nasılsa.

4. Bi süre daha bu koloni takılmacalara ses etmeyin ama mesela bazı çılgın planlarınızı sırf kalabalık olduğu için yapamamış gibi bi moda girebilirsiniz. Sonuçta denizde karı koca flört modu ile sülale modu bir olmaz, bunu tatlı bir biçimde hissettirin.

5. Sınırlarını bilen başka çiftlerle aile dostluğu kurun. Varsa böyle başbaşa karı koca vakit geçirmeyi seven ortak arkadaşlarınız, onlarla görüşmeyi sıklaştırın.

6. Bu örnek çoğu aile için geçerli olmayabilir ama bazı kocalar karılarını erkek kardeşlerden kıskanır ya da elti kocasını kıskanabilir. Şayet böyle bir durum varsa bunu da kendi lehinize çevirebilirsiniz.

Sonuncusu etik değil ama eşinizin antidemokratikliğine uygun olabilir, tercih sizin.

Kullanıcı bilgilerinizdeki meslek dogruysa çok şaşırırım. Ben iyi egitimli bir kadının, böyle gelişmemiş bir adamı 5 senede taniyamayacagini düşünmem.
Bi de böyle eğitimli kadını eğitimli adam bunaltıyo kadın tanıyamamış mı oluyp. öldürüyo kadın tanıyamamış mı oluyo. Adam dövüyo kadın tanıyamamış mı oluyo. Biraz saçma değil mi artık

Kafa dengi arkadaşlarla eşli tatiller bence de keyifli. Ama bu konuda dayatma var ve belli ki konu sahibi hoşlanmıyor siyam ikizi gibi olmaktan.

Ben arada eşimle yalnız kalmayı da istiyorum herkesin ihtiyacı farklı. Çocuktan sonra daha çok ihtiyaç duydum. Eşimle geçmişte ailenin dahil olduğu tatile bir kez çıkmıştım. Ailenin dahil olduğu tatil üç beş yılda sadece bir kez olması bana makbüldür, fazlasını istemem mesela. Çok keyf alsaydım bile dozu arttıkça ve her organizasyonda biz de varız ya da konudaki gibi tripler girseydi araya rahatsız olurdum, isterse benim ailem olsun önemli değil.

Nasil da çarpıtıyorsunuz? Biri kadin cinayeti, biri kadinin evliliginde beklentilerinin karsilanmamasi.

Siz ozel bir seyler yasamak, başbaşa olmak istiyorsunuz. Esiniz bunu yapmiyor diye mutsuzsunuz. Beklentisi bu olmayan kadin icin evliliğiniz ideal bir evlilik belki de.

Madem beklentiniz buydu, madem bir de egitimlisiniz, evlilik oncesinde seneler boyunca anlayabilirdiniz aileci bir adam olduğunu.

Okumamiş olsanız, -herkes icin konuşmuyorum- kendi ayaklari uzerinde durmamiş, vizyon kazanmamis, insan tanımamış, o sebeple olmuş diyebilirdim. Ama siz egitimlisiniz. Evlenince duzelir dediler belki de size. Buna inandırdılar belki bilemiyorum.

Son düzenleme:
Ay Allahım ya okurken sinir oldum. Ama suç eşiniz de hep. Peki abisi bir yere giderken hep sizi çağırıyor mu ?

Ya çarpıtmak değil daha 1 2 ay önce bir diyetisyen arkadaşımızı doktor kocası silahla öldürdü yaniinsanlar değişiyor eğitime bakmadan. Anne ve babası ile sınırını koruyan bir eşim var burda kıstas budur sevgili iken. abisinin evliliğinin bizim evliliğe ortak olacağı sevgili iken gezilerimize katılmadıkları için belli olmuyordu malesef

Ay Allahım ya okurken sinir oldum. Ama suç eşiniz de hep. Peki abisi bir yere giderken hep sizi çağırıyor mu ?
Onlar hiç bir yere gitmiyorlar ki ama eltim birlikte gidelim dersek kocam kabul eder derdi hep önceden ben bi bahane bulup reddedetmeye çalıştım çoğunda mesafeyi korumak için. 3-4 plan varsa 1ini birlikte yaptım yani

Benim eşimde tam tersi sadece biz olalım ister çocuklar falan .Rahat edemem ben der.Ama kız kardeşimin eşi var evlendiklerinden beri 9 senede 2 kere gittiler tatile . Abisi ile gittiler ilkinde ...Sorunlu bir elti burnundan gelmiş kardeşimin titizlik hastası elti oteli beğenmemiş hasta olmuş falan .Sonra kuzenler ve eşleri ile apart tarzı gitmişler 3 aile birbirine girmişler sen iş yapmıyon ben yapıyom şimdi konuşmuyorlar. En güzeli sakin sakin ailece gitmek.

Valla çocuk varsa o iş değişir tabi :/ mesela biz bu sene ilk kez çocukla tatile gidecegiz annemlerle gidiyoruz o yüzden, eltimin başına çorap ormeyecegim yani onların da çocuğu olunca -ki istiyorlar- o zaman beraber gideriz yine

Ya sorun yok ama bizim çocuğumuz yok genciz ilk kez ve muhtemelen son kez 1 hafta tatilimiz var. Birlikte gidersek O yeğeniyle 1 hafta tatil yapcak ben de eltimle
Seni çok iyi anlıyorum o zaman kavga çıkar sizin yüzünüzden tatile gidemiyoruz diye. Bir şekilde aktif ol. Ya öyle ya böyle. Susarsan daha kötü olur

Seni çok iyi anlıyorum o zaman kavga çıkar sizin yüzünüzden tatile gidemiyoruz diye. Bir şekilde aktif ol. Ya öyle ya böyle. Susarsan daha kötü olur
Saçmalayın bunun kavga çıkarsa eş karşı tarafla birleşir konu sahibine bilenirler bunu daha mantıklı yollar ile çözmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…