Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

Ara eltini açık açık söyle istemiyorum de

Saçmalayın bunun kavga çıkarsa eş karşı tarafla birleşir konu sahibine bilenirler bunu daha mantıklı yollar ile çözmek gerekiyor
Kavgayı o çıkardı benmle küs şu an gitmiyoruz ben huzursuz tatil istemem iptal iptal deyip küstü e ben de küsüm tabi artk iptalse iptal çok da meraklı değildim eşimle hayal ettiğim tatile eltimlerle gitmeye

Aynısını söyledim düzgünce çoluk çocuk olsa kuzenler eğlenirler der birlikte gideriz ama şimdi bzde yok onlarda var. sen çocukla oynicaksın ben de eltimle sürekli dedikodu yapcam hoş mu bu tatil dedim ama dinletemedim

gelişimi tamamlanmamış bir eş vakası dahaaa !

Sende küs kendi ailen kardeşin ile arkadaşın ile tatil planı yap onuda dâhil etme biraz kurnaz ol

Eşinizin sizle tatile gitmeye niyeti yok, yoksa bahane bulmak zor olmamalı. Ne kadar sünepe bi eşiniz var afedersiniz ya. Abisine "karımla baş başa tatile gidicez" diyemiyo diye karısiyla tatilini iptal ediyo bak bak bak bak. Kesinlikle geri adım atmayın mesafe koymayi öğrenecek, gerekirse kendiniz gidin tatile ister tek başınıza ister annenizle ya da arkadaşınızla. Gidin çılgınlar gibi eğlenin bolll bol fotoğraf paylaşın kocanizi da doğru düzgün aramayın da görsün

Bir kadin esinden sevgilisinden siddet görüyorsa ona asla demem taniyamadin mi diye. Sizin durumunuzda bunu demekte bir mahsur görmüyorum. Caniniza maliniza bir tehdit yok.

Psikolojik şiddet de şiddettir Öyle tanıtmıyorlar kendilerini sevgili iken fink fink gezilen tatillerde evlenince abim ve ailesi de gelecek ha ona göre demiyorlar. Nasıl tanımamı isterdiniz yada siz nasıl tabırdınız bu durumda? Bunun abisi vat aman ha şimdi yalnız tatil yapıyoruz ama evleninde abisi yengesi ve çocuğu der misiniz?

Güya tatili o istedi başta deyip kendinizi teselli ediyorsunuz ama adam tatil yapmamaya bahane arıyor resmen şu saatten sonra birlikte gidelim deseniz bile gelmeyecek gibi. Bahanesini bulmuş işte

Bu süreçte eltimle bir konuşma yaptım. Hatunun tatilden haberi yok ki...kocasının da zaten tatil planlıyoruz ne dersin diye soracağını zannetmiyorum. Fikri alınan biri değil bence. Belki o yüzden söylememişlerdir. Çünkü yangın var merak ettik gideceğiz desen koşarak gelir bence. Kocamın onları çağırdığını düşünüyorum. Böyle bir evlilikte kapana kısılmış durumdayım. Mutlu iken çok çok çok mutluyuz ama en ufak bir sorunun bu şekilde büyümesi beni benden etti. bıktım bunaldım. Ben ki yolda çocuk görsem dibine düşer oynarım severim o çocuğu. Ki az önce başıma geldi. Ama bu yeğen aşkı beni benden etti çocuk düşüncesinden tiksinir oldum. Allah da bilip vermiyo sanki. Annesine, annesinin düşüncesine kıymet yoksa, o çocuğa kıymet verilmesi bence çok da önemli değil. Yanlış mı düşünüyorum? 28 yaşındayım ama sanki ailesine bağımlı bir çocuk ile evlendirildim. sanki ne desem... özgür bir ruh, evlililiklerin 2 kişi arasında olması, mesleğe atılan 18 yaşında olsa bile bir kişinin sözünün evde dinlenmesi.. Bunlar yok bu ailede. Bu zamana kadar tatile gidemeyiz kapalı bir şekilde babam izin vermiyor derdi. Şimdi evlendik abisi biz gelmezsek gidemezsiniz diyor sanki. Yada benm kocam onlar gelmezse gidemeyiz fiyor. Hiç zannetmiyorum benim kocam yeğenine aşık. aile düşkünü sünepe bir herif. Allah belamı vermiş sanki. Tiksindim. Allah kahretsin. Benim annem babam çok tutucudur babam imamlık yapmış adamdır. Ama anlayışlılardır. İkisi de kapan demedi bana. Annem de keza öyle. Hep özgür ol hep mantıklı isteklerini yap. Ama bi fikrin düşüncen olsun. Bu şekilde yetiştim ben. Bu evlilik beni ben olmaktan, özgürlükten, kararları birey olarak almaktan yoksun kılıyor. Kararları karı koca iki kişi bile alamıyoruz belli ki Ufakcık bir tatil meselesinde bile iğ-ren-dim. Mutluyken en mutlu, mutsuzken nasıl en mutsuz olabilir insan. Ben biriyle evleniyorum zannederken 4 kişi evliynişiz meğer. Ağlamaktan gözlerim şişti. Ay artık beddualar ediyorum

Güya tatili o istedi başta deyip kendinizi teselli ediyorsunuz ama adam tatil yapmamaya bahane arıyor resmen şu saatten sonra birlikte gidelim deseniz bile gelmeyecek gibi. Bahanesini bulmuş işte
Allah belasını versin ne diyim ben bir ergenle evlenmişim. APTAL gibi bir çocuk hayali kurmuşum. Meğer çocuk, evlendiğim adammış. Ne diyim

Dedim. Yakın arkadaşlarımız var onlarla kpnuştuk nirlikte gideceğiz desen xedim. Kapat kpnuyu zeyneo sus bitti tatil. Net yani. Bu afaöfan bende tiksindim. Biliyorum bu tavra nasıl katlanıypsun dediğinizi. Ama ha brlki öğrenir. Ha belki kanullenir evli bir adam olduğunu. Ha belki ailesi de mal değildir bu evlendi det. Diye diye diye... Ne diyim ..

.evet manyak

Yeğen kaç yaşında? En mutlu anlarınız evde başbaka anlar mi tatil yok ama en azından basbas pazar bid yerlere gitmiyorsanız eşiniz iyi bir kavgayı hak ediyor demektir böyle şeyler en başından nasıl alostirirsanuz öyle gider gec kalmışsınız ama çok geç değil. Yumruğunuzu vurun. Madem seni kırmaktan korkmuyor sen de korkma

Adına üzüldüm ama kalp kırıklığı geçmiyor şu anda kızgınsın iyi gelecekse biraz ailenize gidin kafanızı dinleyin belki eşiniz bazı şeyleri düşünür akıllanır ama şunu unutma kimse sonradan değişmez ortak iş meselesi sıkıntı nedeniz bir çok sorunlu

Ailesi hakkında hiç bilgi almadınız mı.ben çok sordum.eşimde herşeyi açık açık söylerdi.bunlar hayatımda olmak zorunda.para harcamayı severmisin.neye para harcansın.tatile gidermisin her sene.tatil için kıstas senin nedir.çocuk olunca hayat nasıl olur.açık açık her konuda hödüğüm ben çok yontman lazım dedi.dediği gibide çıktı ben çok hayal kurardım.belki ondandır.şimdiden 10 yıl sonrası hedefim.deniz kenarı ev sorarım. Annesi hasta hani kötüleşirse onun için bile bir planımız var

Sorularımda hep planlarımız geleceğimiz ortaktı. Artık evli ama çocuksuzuz. ilk yeğen ilk torun en kıymetli. Eşim ben yeğenimle eğleneyim sen de annesini oyala der gibi. Bana öyle geliyor. Ben evdeyken her gün kızımı özledim (yeğenine kızım diyor) diyen insan ben memlekete gittim 4 5 gün git özlem gider diye yalvardım resmen her gğn git gör yeğenini dedim. yok bi gün bile gitmedi. Sanırım aile oturmasına ailecek gidilir diye düşünüyor beni de sürekli pelinde sürümeye çalışıyordu. Pandemi sağolsun o ev gezmezinden kurtuldum. Ama zaten çok az görüyorum diyip bütün planlara dahil etmeye çalışıyor sanırım

2 falan yaşı. İnanın böyke iğrenç bi tip olarak yansıttım kendimi ama brn çocukları çok severim. Yolda görsem oynaşırım. Bu yeğen sevgisi brbi çocuklardan soğuttu. Pazar başbaşa da gayet iyiyiz arkadallarımızla eltimlerle gayet iyiyiz ama. Ben oazar için arkadaşlarıma sınır koyuyorum karı koca takılcaz bu pazar diye. Onun bunu yapamaması bana dokunuyo. Ben bu yaşa kadar bütün bayramlarda büyüklerimin yanındaydım. hep ama. ilk kez anneannemi dedemi arayıp biz kurbana karı koca tatil planlıyoruz diye anlattım gönül aldım kibarca. Tabi ki sizi görmek isteriz ama siz mutlu olun biz de mutlu oluruz dedi dedem. 80 küsür yaşındaki dedem. Ben onun bile gönlünü alıp ayarlamışken bunun abisine hayır diyememesi..ben ben olmaktan çıktım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…