biraz yazdığınız üsluptan biraz da burdaki bazı insanların alaycı ve çözüm odaklı olmayan yorumlarından dolayı olabiliyor. Burda popülerlik için de üslubu bozuk alaycı yorumlar atan üyeler var maalesef. Buna ben de pek çok kez şahit oldum.
biraz yazdığınız üsluptan biraz da burdaki bazı insanların alaycı ve çözüm odaklı olmayan yorumlarından dolayı olabiliyor. Burda popülerlik için de üslubu bozuk alaycı yorumlar atan üyeler var maalesef. Buna ben de pek çok kez şahit oldum.
Çünkü ilk defa anlatıyorum böyle bir konuyu derine indikçe boğuluyorum.Eleştiri almanız normal konunuza baktım çok yüzeyel yazmışsınız orda. Böyle açmamışsınız ki insanlar anlayabilsin..
Haklı olabilirsiniz tabi ama yinede biraz alçak gönüllü olmak herzaman iyidir.Eleştiri almanız normal konunuza baktım çok yüzeyel yazmışsınız orda. Böyle açmamışsınız ki insanlar anlayabilsin..
Siz çok kibirli bir insansınız umarım karşıYahu şu bozuk aile yapınızın arkasına sığınmayın Allah rızası için komik oluyorsunuz.
Bende kötü bir aile yapısına sahiptir, sürekli annemi aldatan bir babam vardı, evimizde huzur yoktu ama mutluluğu kocada aramadım.
Oradaki eleştirilerin hepsi haklı eleştirileri madem frekansınız tutmuyordu, neden çocuk yaptınız? E yatak odasında gayet frekansınız tutuyormuş ama.. Hayır doğruyu söyleyince kabahat oluyor bir de burada laf yiyoruz. Eleştiri kaldıramayacak kadar naif ruhluysanız konu açmayın. Burası özgür bir platform isteyen herkes saygı çerçevesinde görüş belirtir.
Bunu yapamam ki değişemem beneşiniz şuh kadınları seviyor demekki
Katlanmalıyım diyorsanız sizde kötü kokan şuh bir kadını taklit edin kocanızın gözü dışarda olmasın
Peki siz ne yapardınız? Belki biraz aydınlanmam gerekiyor bu konudaÇocuklarım öyle olsun istemiyorum derken, sanki çocuklarınıza, ailenizin size verdiğinden çok daha iyi bir hayat vermişsiniz gibi düşünüyorsunuz sanırım. Oysa çocuklarınız, babaları izin vermezse evden dışarı kafasını çıkaramayan, markete gitmek gibi basit bir eylemi bile gerçekleştiremeyen, kendine ait bir hayatı olmayan bir anneye sahipler. Bir anne olarak onlara böyle mi rol model oluyorsunuz? Babaları daha da beter. Çocuklarınız böyle bir ailenin içinde sağlıklı birer yetişkin olarak mı büyüyecekler sizce? Umarım o çocuklar kız değildir ya, ne diyeyim.
Nerden başlayacağımı bilemiyorum destek olacak kimsem yokÇocuk için katlanılır mı bence katlanılmaz tabi yine de siz bilirsiniz
Maalesef olamıyorum yapamıyorum kendime yakıştıramıyorumeşiniz şuh kadınları seviyor demekki
Katlanmalıyım diyorsanız sizde kötü kokan şuh bir kadını taklit edin kocanızın gözü dışarda olmasın
Varoş demedim onun zevklerinden bahsettim evlendiğimde herşeyin en azından huzurlu olacagı na inanıyordum amaO zaman açtığınız konuda eşim varoş bense daha derin duygulara sahip bir insanım demek yerine eşinizin sizi mutsuz ettiğini, aldattığını, onu sevmediğinizi söyleyebilirdiniz. Ha bir de bu adama çocuk yapmayabilirdiniz. Çocuğu da kopuk bir ailede büyüdüm diye yapmamışsınızdır herhalde.
Tam olarak neresi kibir hanımefendi?Siz çok kibirli bir insansınız umarım karşı
Bunu yapamam ki değişemem ben
Peki siz ne yapardınız? Belki biraz aydınlanmam gerekiyor bu konuda
Emin olamadığım için bu durumdayım maalesef..Asıl önemli nokta bu önce tüm duyguları bir kenara bırakıp rasyonel bir şekilde çözüm odaklı düşünüp planınızı yapmalısınız yoksa gerçekten dımdızlak kalırsınız ortada her zaman bir planınız olsun hatta planınızın planı bile olsun üç günlük dünyada ne duruma düşeceğimizi kimse bilemiyor maalesef.
Peki bu adam daha sizi tek bakkala bile göndermezkenMaalesef olamıyorum yapamıyorum kendime yakıştıramıyorum
Bende derin düşüncelerdeyim çıkış yolu arıyorum ama çıkamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum..Peki bu adam daha sizi tek bakkala bile göndermezken
Diğer taraftan nasıl böyle aşırılıkları sevebiliyor
Ki inanıyorum böyle bir adam karısınada sadık değildir
Çocuklarınızı nası böyle bir ortamda büyüteceksiniz
Kızınız nasıl kendine güvenen bir kadın olacak
Yazık değil mi
Bir adam çocuklarına değer veriyorsa çocuklarının annelerine daha çok değer vermelidir
Bu adam ne size nede çocuklarına değer veriyor
Zaten sevgi yok ortada
Evleneceğim adamı çok iyi tanıyıp evlendim ben, en başta bunu yapmanız gerekirdi. Hadi diyelim olmadı, sonra evlilik hayatının içine girdiniz, size en başından beri böyle davranıyordu sanırım. Neden dur demediniz? Onun kölesi değilsiniz ki? Hadi onu da geçelim, sanırım birden fazla çocuğunuz var, neden ya neden? Bu muhteşem aile hayatını mı paylaşmak istediniz onlarla? Hadi diyelim o da oldu, sorgulamayalım, eee artık çocuklarına iyi bir örnek olmak zorunda olan, sorumlulukları artmış bir kadınsınız. Eskisinden çok daha dik durmanız gerekiyor. Benim velim, sahibim değilsin, haddini bil. Ben nerede nasıl davranmam gerektiğini, nereye gitmem ya da gitmemem gerektiği bilecek kapasitede bir insanım diyeceksiniz. Oysa eşiniz o kapasiteye sahip değil belli ki. Kendi bu kadar hovarda takılırken, sizi eve hapsetmeye hakkı var mı? Hiçbir türlü yok da, bu türlü çifte standart daha da ağır.Peki siz ne yapardınız? Belki biraz aydınlanmam gerekiyor bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?