Eşinin hakkıdır. Yaşasın tabibizim damat captan yuk tasıma gemisi kaptanı tasıdıgı yuke göre 20 30 bin bile alıyo tabi en az 4 ay en cok 6 ay yok ohhh kuzeni misss yasıyo dubleks ev 0 araba yüklü miktar para avrupa amerika zaten ayagında esi sürekli oarlarda calısıyoo
Masallah esımın yanında olmasını her daim isterim ama ben.bizim damat captan yuk tasıma gemisi kaptanı tasıdıgı yuke göre 20 30 bin bile alıyo tabi en az 4 ay en cok 6 ay yok ohhh kuzeni misss yasıyo dubleks ev 0 araba yüklü miktar para avrupa amerika zaten ayagında esi sürekli oarlarda calısıyoo
Esiniz ne is yapıyo sorması ayıp normal asgari ucretle yasanılan ulkede 10 bın bana cok geldı
Evet konuşacağım yakın zamanda. Sizin de fikirlerinizi almak istedim fazla mı belcilce davranıyorum acaba diye?Eşim parayı tamamen getirir eve birlikte ayırırız faturaları geri kalanı bana verir harçlığını da ben veririm . Gün gün kadına para verilmesine karşıyım çünkü sonuç itibariyle birlikte bir hayat yaşıyorsunuz birşey görüp alıyorsunuz misafir geliyor acil birşey lazım oluyor nerden alacağız?
Harçlık olarak düşünmeseniz de eşinizle bunu usulünce konuşsaniz daha uygun olacaktır diye düşünüyorum eve bıraksın parayı sen de oda lazım oldukça kullanin . Bu sekilde paranın idaresi ikinizde olmuş olur.
Esiniz ne is yapıyo sorması ayıp normal asgari ucretle yasanılan ulkede 10 bın bana cok geldı
MühendisEsiniz ne is yapıyo sorması ayıp normal asgari ucretle yasanılan ulkede 10 bın bana cok geldı
Ben zengin değilim ama onlar varlar :)Su 10-15 bin geliri olanları da bi kadinlar kulubunde duyuyorum. Cevremde hiç yok herkes zor geçiniyor hayret nerde bu zenginler acaba
Konunuza gelince benim kocam 10 bin kazansa harcarım gitsin tabi birikimi de unutmam :))
geldigindede kaliteki zaman geciriyolar 2 ay izni oluyo ona göre dol dolu geziyolar eee o kadar guzelligin zahmetide olcak 6 ay yok ama bu sekılde maddi anlamda istedigi her seye sahip olabilir bu devirde kim kime aylık 30 40 bin verir kiMasallah esımın yanında olmasını her daim isterim ama ben.
Cokta mutevazıBen zengin değilim ama onlar varlar :)
Çok severim avmleri :)Cokta mutevazı
Yerinde olsam burada degıl avm avm gezıyo olurdum heralde. Bana para vermemek lazım
Mutevazilikle ilgili değil. Kendimi hiç zengin hissetmedim :)Çok severim avmleri :)
Bencil davranmiyorsunuz ama geçmişten gelen bir düşünce vardır kalıplasmistir bu etrafimda gordugum erkeklerin %90 ı anlattığıniz şekilde. Düşünememistir sizi rahatsız ettiğini belki . Daha önce hiç bu konuda bir konuşma geçti mi aranızda?Evet konuşacağım yakın zamanda. Sizin de fikirlerinizi almak istedim fazla mı belcilce davranıyorum acaba diye?
Çok açık olmuş gerçektenEşim bu dönemlerde en kötü 25000 civarlarında kazanıyor bana haftalık 250-300 tl civarında verir kredi kartımı ayrıca öder çok açık anlattım ama sanırım bunu öğrenmek istediniz
Benimde var öylegeldigindede kaliteki zaman geciriyolar 2 ay izni oluyo ona göre dol dolu geziyolar eee o kadar guzelligin zahmetide olcak 6 ay yok ama bu sekılde maddi anlamda istedigi her seye sahip olabilir bu devirde kim kime aylık 30 40 bin verir ki
Geçmedi. Ama benim eşim düşünceli biridir. Bunu da dusunebilirBencil davranmiyorsunuz ama geçmişten gelen bir düşünce vardır kalıplasmistir bu etrafimda gordugum erkeklerin %90 ı anlattığıniz şekilde. Düşünememistir sizi rahatsız ettiğini belki . Daha önce hiç bu konuda bir konuşma geçti mi aranızda?
Su 10-15 bin geliri olanları da bi kadinlar kulubunde duyuyorum. Cevremde hiç yok herkes zor geçiniyor hayret nerde bu zenginler acaba
Konunuza gelince benim kocam 10 bin kazansa harcarım gitsin tabi birikimi de unutmam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?