Eşle maddi paylasim

Eşinin hakkıdır. Yaşasın tabi

Masallah esımın yanında olmasını her daim isterim ama ben.

Eşim parayı tamamen getirir eve birlikte ayırırız faturaları geri kalanı bana verir harçlığını da ben veririm . Gün gün kadına para verilmesine karşıyım çünkü sonuç itibariyle birlikte bir hayat yaşıyorsunuz birşey görüp alıyorsunuz misafir geliyor acil birşey lazım oluyor nerden alacağız?
Harçlık olarak düşünmeseniz de eşinizle bunu usulünce konuşsaniz daha uygun olacaktır diye düşünüyorum eve bıraksın parayı sen de oda lazım oldukça kullanin . Bu sekilde paranın idaresi ikinizde olmuş olur.

Evet konuşacağım yakın zamanda. Sizin de fikirlerinizi almak istedim fazla mı belcilce davranıyorum acaba diye?

Su 10-15 bin geliri olanları da bi kadinlar kulubunde duyuyorum. Cevremde hiç yok herkes zor geçiniyor hayret nerde bu zenginler acaba
Konunuza gelince benim kocam 10 bin kazansa harcarım gitsin tabi birikimi de unutmam :))

Su 10-15 bin geliri olanları da bi kadinlar kulubunde duyuyorum. Cevremde hiç yok herkes zor geçiniyor hayret nerde bu zenginler acaba
Konunuza gelince benim kocam 10 bin kazansa harcarım gitsin tabi birikimi de unutmam :))
Ben zengin değilim ama onlar varlar :)

Masallah esımın yanında olmasını her daim isterim ama ben.
geldigindede kaliteki zaman geciriyolar 2 ay izni oluyo ona göre dol dolu geziyolar eee o kadar guzelligin zahmetide olcak 6 ay yok ama bu sekılde maddi anlamda istedigi her seye sahip olabilir bu devirde kim kime aylık 30 40 bin verir ki

Eşim bu dönemlerde en kötü 25000 civarlarında kazanıyor bana haftalık 250-300 tl civarında verir kredi kartımı ayrıca öder çok açık anlattım ama sanırım bunu öğrenmek istediniz

Evet konuşacağım yakın zamanda. Sizin de fikirlerinizi almak istedim fazla mı belcilce davranıyorum acaba diye?
Bencil davranmiyorsunuz ama geçmişten gelen bir düşünce vardır kalıplasmistir bu etrafimda gordugum erkeklerin %90 ı anlattığıniz şekilde. Düşünememistir sizi rahatsız ettiğini belki . Daha önce hiç bu konuda bir konuşma geçti mi aranızda?

Eşim bu dönemlerde en kötü 25000 civarlarında kazanıyor bana haftalık 250-300 tl civarında verir kredi kartımı ayrıca öder çok açık anlattım ama sanırım bunu öğrenmek istediniz
Çok açık olmuş gerçekten süpersiniz

geldigindede kaliteki zaman geciriyolar 2 ay izni oluyo ona göre dol dolu geziyolar eee o kadar guzelligin zahmetide olcak 6 ay yok ama bu sekılde maddi anlamda istedigi her seye sahip olabilir bu devirde kim kime aylık 30 40 bin verir ki
Benimde var öyle
Geçmedi. Ama benim eşim düşünceli biridir. Bunu da dusunebilir

Eşim 3 küsür alıyor aylık 200 tl bana verir onun dışında ihtiyaçlarım için ayrı harcarız bana verdiği parayı dilediğim gibi kullanırım. Bana istetmez sağolsun.

eşimin maaşı ortak hesabımıza yatıyor. ek kartım var. banka vekaletim var. bunlar haricinde kendi kredi kartım var. sınırsız özgürlük vermiş adamcağız bana fark edememişim. şahsi birşey alacaksam danışırım eşime( yüksek meblağlı ise). bana sorma ne istiyorsan yap der. kendime cimriyimdir genelde çocuk konusunda işin ucu kaçabiliyor. biz sevgiliyken bile böyleydik. kimin kartı kimde belli değildi. aramızda maddi hiçbir şeyin lafı geçmedi. bu meseleler eşinizin aldığı maaştan ziyade ilişkinizin dinamikleriyle alakalı galiba.

Orta düzey yönetici maaşıdır 10 bin civarı büyük şehirlerde. Yoksulluk sınırının 4500 lira olduğu ülkede de zengin değil orta direk olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…