- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
olmayinca olmuyor bizimde yok aslinda esim parayi eve birakiyo yarisi krediye gidiyo allahtan 2 ay var odemelerin bitmesine rahatliycaz kalan parayla idare etmeye calisiyom.Hayır, kırılmıyorum. Tek maaşa kaldık. İki bebeğimiz var.Cebim boş gezmekten rahatsız olmuyorum
Sormasi ayip olmazsa esin ne is yapiyor?Çalışmayan hanımlar, esinizle maddi paylaşımlarınız nasıl?
Eşinizin kazancınin yüksek oluşu size bırakılan paranin miktarini etkilemeli mi sizce?
Esimin maaşını sorunlar için inanın bilmiyorum ve sormadım. Yaklaşık on bin tl diyelim. Bir yıldır evliyiz ortalama ne kadar olmalı?
Eşim bu dönemlerde en kötü 25000 civarlarında kazanıyor bana haftalık 250-300 tl civarında verir kredi kartımı ayrıca öder çok açık anlattım ama sanırım bunu öğrenmek istediniz[/kadarQUOTE] eşinin parasına karışıyor musun?
100 lira cok az değil mi?Kadının kocasından harçlık alması çok komik geliyor. Anamdan para isterken utanıyorum kocadan istesem yerin dibine girerim herhalde.
Aylık 100 tl yeter de artar diye düşünüyorum bir kadına. Ev ihtiyaçları hariç.
Benim maddi durumum hiçbir zaman çok iyi olmadı tabii... Hep az para harcadım parayı tutmayı bilirim yani.
eşim savurgan olduğu için maaşını olduğu gibi elime verir.hesap yaparız geriye ne kalıyorsa ona göre ben eşime veririm günlük lullanıcağı kadar para kendi paramıda ayırırım bizde böyle.Çalışmayan hanımlar, esinizle maddi paylaşımlarınız nasıl?
Eşinizin kazancınin yüksek oluşu size bırakılan paranin miktarini etkilemeli mi sizce?
Esimin maaşını sorunlar için inanın bilmiyorum ve sormadım. Yaklaşık on bin tl diyelim. Bir yıldır evliyiz ortalama ne kadar olmalı?
Evet göreceli gerçekten.Parayla ilgili konular görecelidir Allah kimseyi gördüğünden geri bırakmasın diyeceğim budur
100 lira cok az değil mi?
Yetiyorsa problem yok200 yazıcaktım yanlış olmuş. Bana göre yeterli.
:) Güzelmiseşim savurgan olduğu için maaşını olduğu gibi elime verir.hesap yaparız geriye ne kalıyorsa ona göre ben eşime veririm günlük lullanıcağı kadar para kendi paramıda ayırırım bizde böyle.
Bende bilmiyorum eşimin maaşını :) suç mu ? Çünkü belli olmuyor her zaman farklılık gösteriyor kazancı ..+1
Evde calisan misali maaş mi olur?
Ve nasil bir evliliktir esinizin maasini bilmiyorsunuz?
Ne alaka yaa çok saçma bir yorum olmuş . Senin öyle diye bütün millet bu sisteme mi dönsün? Ben de bilmiyorum eşimin maaşını ..kendisi mühendis aynı zamanda müteahhitlik ve emlakcilik da yapıyor . Aşağısı yukarısı yok .belli olmuyor gelen para ..verdiği hizmet bedelini alıyor .bazen çok bazen az . Atıyorum bir arsa satar milyon kazanır bir ev kiralar bin kazanır .. yani illa zabıt mi tutucaz? Bu da güven meselesidir . Neyi var neyi yok bilirim ama aylık kazancının da niye peşine düşeyim?Konu saçma olmuş. Daha Eşinizin maaşını bilmiyorsunuz bence bunu dert ediniz. Ben örnek vereyim eşimin maaşı 3.500, ev hanımıyım eşimin kredi kart limiti 800, benimki 7.700 ayrıca bende harcamayalım diye duran 12.000 lik kart durur. Evde kumbaramız var kim neye ihtiyaç duyarsa maaş orda durur.giderler karttan ödenir,ayın 15 inde karta yatar kalanı direk kumbarada durur. Bu güven meselesidir.
Ben de sizin gibi eşimin aldığı parayı bilmem, zaten esnaf adam bilmem imkansız.Çalışmayan hanımlar, esinizle maddi paylaşımlarınız nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?