Eşle maddi paylasim

Hayır, kırılmıyorum. Tek maaşa kaldık. İki bebeğimiz var.Cebim boş gezmekten rahatsız olmuyorum
olmayinca olmuyor bizimde yok aslinda esim parayi eve birakiyo yarisi krediye gidiyo allahtan 2 ay var odemelerin bitmesine rahatliycaz kalan parayla idare etmeye calisiyom.

ben bu konunun niye açıldığını konu sahibinin derdinin ne olduğunu tam anlayamadım. eşiniz baya iyi bir maaş alıyor sanırım size de bittikçe para veriyormuş. eee sorun ne ben hala anlamadım.

Sormasi ayip olmazsa esin ne is yapiyor?

Çalışmıyorum
Eşim maaşını bana verir bende ona ihtiyacı olan miktarı veririm.200 lira borcu var bana
Evi çeviren kadındır bence.harçlık bana ters geliyor

Kadının kocasından harçlık alması çok komik geliyor. Anamdan para isterken utanıyorum kocadan istesem yerin dibine girerim herhalde.

Aylık 100 tl yeter de artar diye düşünüyorum bir kadına. Ev ihtiyaçları hariç.

Benim maddi durumum hiçbir zaman çok iyi olmadı tabii... Hep az para harcadım parayı tutmayı bilirim yani.

100 lira cok az değil mi?

eşim savurgan olduğu için maaşını olduğu gibi elime verir.hesap yaparız geriye ne kalıyorsa ona göre ben eşime veririm günlük lullanıcağı kadar para kendi paramıda ayırırım bizde böyle.

ben çalışıyorum, benim maaşımı komple biriktiriyoruz hiç ellemiyoruz, kartımda duruyo,yanımda eşimin kredi kartı var ama ben bütün harcamalarımı onun kartından yapıyorum farklı kartlarda borç olmasın diye, çantamda da en az 100 lira olur, kira+fatura+mutfak eşimin maaşıyla öyle işte

Ne alaka yaa çok saçma bir yorum olmuş . Senin öyle diye bütün millet bu sisteme mi dönsün? Ben de bilmiyorum eşimin maaşını ..kendisi mühendis aynı zamanda müteahhitlik ve emlakcilik da yapıyor . Aşağısı yukarısı yok .belli olmuyor gelen para ..verdiği hizmet bedelini alıyor .bazen çok bazen az . Atıyorum bir arsa satar milyon kazanır bir ev kiralar bin kazanır .. yani illa zabıt mi tutucaz? Bu da güven meselesidir . Neyi var neyi yok bilirim ama aylık kazancının da niye peşine düşeyim?

Ben dısarı cıkacagım zaman esıme bırgun onceden haber verırım oda genelde ertesı gunu askım bak cuzdanına para koyuyorum bulunsun yanında der ayrıca maas kartıda vardır bende ek kart cıkartmıstı bana aylık yuz bıle bazen cok gelıyor ama ekstra baska bı sehıre gıdıceksem yetmıyor halıyle o zamanda kredı kartını alırım yanıma bende calısmayalı dort bes ay olcak ama yenıden baslayınca ortak devam ederiz bızle işleyiş bu şekilde devam ediyor

Ben de sizin gibi eşimin aldığı parayı bilmem, zaten esnaf adam bilmem imkansız.
Bana nakit olarak haftalık bir para bırakır bazen bırakmaz unutur ama kredi kartım vardır.
Her daim oradan istediğimi harcarım, hesabını da soramaz.
Sadece alacakların varsa ödeme günü şu gün, biraz bekle der o kadar.

Biz ikimiz de çalışıyoruz, herkesin kazandığı kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…