Eşle maddi paylasim

Ben bankada neyi var bilmiyorum. Hatta yakınına borç vermiş benim sonradan haberim oldu.

Bende calısıyorum evde gıderler ortak esım ev kırası su elektrık aıdat verır
Bende doğalgaz ınetrnet evın alısverısı cocugun masrafı kendı masrafımı karsılarım esıme gore bırazdaha ıyı kazanıyorum
Calımasam yanmışım esım cımrıdır cok sukur hamd olsun calısıyorum kımsye muhtac degılım esımın elıne bakıcagıma olmeyı tercıh ederım ınanın

Erkeğinde cimrisini anlamıyorum. İnsan karısından neyi, neden sakınır ki?

Bende bilmiyorum eşimin maaşını :) suç mu ? Çünkü belli olmuyor her zaman farklılık gösteriyor kazancı ..
E yani her ay borsa gibi inişli çıkışlı bir gelir varsa takip etmek zor olur tabiki.

maaş deyince aylik belli bir bütçe olarak düşündüm.

benim durumum da sana yakın esnaf eşim kazancı bellisizdir ,ilk evlendiğimiz yıl bizde aynen bu şekilde idik bana sadece aylık 100 tl kuaför parası verirdi ve bu benim çok zoruma giderdi birkaç kez konuştum konuyu harçlık olayı beni yıpratıyordu , baktım olmuyor yanında işe girdim çalıştım bir kaç yıl hamile kalınca çıktım maaşım devam edecek dedim ondan beridir bana şirketten otomatik maaş yatıyor.bir süre birikim yaptım baktım eşim beni kandırıp kandırıp birikim yaptığım tutarı harcıyor şimdi kendime araba aldırdım onun borcunu ödüyoruz .elimde pek para kalmıyor ama olsun sonuçta kendime ait arabam olacak.sende bana göre aylık 2000 alabilirsin eşinden maaşı gayet iyi .ev giderleri
Dışındakileri de birikim yapmanızı öneririm arabanızı yükseltin ev alın sana araba alabilirsiniz her ay altın alabilirsiniz ,erkekleri borçlandırmazsan parayı sağa sola eşe dosta harcıyor maşallah .

Şu zamana kadar hic bir erkekten para almadım.
Lise başına kadar babamdan alıyordum. Oda günlük veriyordu yol parası , yiyecek parasi vs. Olarak.
Anladigim kadariyla senin düzeninin sana yetiyor.

herkesin yaşam standardı harcama alışkanlıkları farklıdır kimine ayda 200 yeter kimine 2000 bin yetmez.Ben de bilmem eşimin aylık kazancını .Sadece harcama yaparken sormam.Ayrıca çalışmayan kadının masrafı azdır ve ya olmamalıdır fazla görüşüne hiç katılmıyorum.Yaşadığı çevreye göre kimimizin çalışan birçok bayandan daha çok masrafı olabilir.Atıyorum sen bir düğüne 50 tl lık elbise ayakkabıyla gidebilirken ben 300 400 tllık elbise ayakkabıyla gidebilirim.Önemli olan kadınların kendi maaşı ya da harçlığıyla mutlu olacak harcamaları yapabilmesi miktar önemli değil

Bende eşimin maaşını bilmem. 3 senedir kavgasını ederiz tatlı yollu. Ama adam öyle soylenmez para der bende uyuz oluyorum. Aşağı yukarı tahmin ediyorum tabiki ama net olarak bilmiyorum. Sanırım daha çok isterim harcarım diye korkuyor :)
Hiç eksiklik çekmem ama Allah razı olsun her ay belli bir miktar para verir bana. Bunun içinde benim kişisel harçlığım ve mutfak giderleri vardır. Paramın hesabını asla sormaz. Param biterse de verir parasız gezdirmez. Sizde öyle yapın. SEn sanıyor musun biz çok rahat isterdik ilk zamanlar ? İlk evlendiğimde para verdiğinde utanip yerin dibine giren ben şimdi Aaaa param bitti para versene oldum herşey zamanla

Orta düzey yönetici maaşıdır 10 bin civarı büyük şehirlerde. Yoksulluk sınırının 4500 lira olduğu ülkede de zengin değil orta direk olurlar.

artık ülkede orta direk kalmadığı için millet yadırgıyor sanırım.. o dediğimiz 4500 tl de dolar 2.9 ikendi, şimdi rahat 6 bine fırlamıştır o yoksulluk..

Esim bana o yuksek maasindan ayda 200 civari veriyorsa ve bu parayi begenmiyorsam ben is bulur calisirdim.

Biz de boş durmuyoruz sınavlara hazırlanıyoruz. Calismayi istemeyen neredeyse yoktur bu devirde değil mı?
Ben fikrimi belirttim seni itham mi ettim de saldirgan tavir takiniyosun. Sinavlara hazirlaniyosan kafani bu para mevzularina takma sinavina odaklan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…