Ne alaka yaa çok saçma bir yorum olmuş . Senin öyle diye bütün millet bu sisteme mi dönsün? Ben de bilmiyorum eşimin maaşını ..kendisi mühendis aynı zamanda müteahhitlik ve emlakcilik da yapıyor . Aşağısı yukarısı yok .belli olmuyor gelen para ..verdiği hizmet bedelini alıyor .bazen çok bazen az . Atıyorum bir arsa satar milyon kazanır bir ev kiralar bin kazanır .. yani illa zabıt mi tutucaz? Bu da güven meselesidir . Neyi var neyi yok bilirim ama aylık kazancının da niye peşine düşeyim?
Ben bankada neyi var bilmiyorum. Hatta yakınına borç vermiş benim sonradan haberim oldu.Ne alaka yaa çok saçma bir yorum olmuş . Senin öyle diye bütün millet bu sisteme mi dönsün? Ben de bilmiyorum eşimin maaşını ..kendisi mühendis aynı zamanda müteahhitlik ve emlakcilik da yapıyor . Aşağısı yukarısı yok .belli olmuyor gelen para ..verdiği hizmet bedelini alıyor .bazen çok bazen az . Atıyorum bir arsa satar milyon kazanır bir ev kiralar bin kazanır .. yani illa zabıt mi tutucaz? Bu da güven meselesidir . Neyi var neyi yok bilirim ama aylık kazancının da niye peşine düşeyim?
Bence bir olmalı hesapBiz ikimiz de çalışıyoruz, herkesin kazandığı kendine
Biz memnunuz. Harcamalar ortak, kalan kişilere ait...Bence bir olmalı hesap
Erkeğinde cimrisini anlamıyorum. İnsan karısından neyi, neden sakınır ki?Bende calısıyorum evde gıderler ortak esım ev kırası su elektrık aıdat verır
Bende doğalgaz ınetrnet evın alısverısı cocugun masrafı kendı masrafımı karsılarım esıme gore bırazdaha ıyı kazanıyorum
Calımasam yanmışım esım cımrıdır cok sukur hamd olsun calısıyorum kımsye muhtac degılım esımın elıne bakıcagıma olmeyı tercıh ederım ınanın
Valla bende bılmıyorum hep yok hep yok bende olunca ıyıyızErkeğinde cimrisini anlamıyorum. İnsan karısından neyi, neden sakınır ki?
E yani her ay borsa gibi inişli çıkışlı bir gelir varsa takip etmek zor olur tabiki.Bende bilmiyorum eşimin maaşını :) suç mu ? Çünkü belli olmuyor her zaman farklılık gösteriyor kazancı ..
Orta düzey yönetici maaşıdır 10 bin civarı büyük şehirlerde. Yoksulluk sınırının 4500 lira olduğu ülkede de zengin değil orta direk olurlar.
artık ülkede orta direk kalmadığı için millet yadırgıyor sanırım.. o dediğimiz 4500 tl de dolar 2.9 ikendi, şimdi rahat 6 bine fırlamıştır o yoksulluk..
Bende eşimin maaşını bilmem. 3 senedir kavgasını ederiz tatlı yollu. Ama adam öyle soylenmez para der bende uyuz oluyorum. Aşağı yukarı tahmin ediyorum tabiki ama net olarak bilmiyorum. Sanırım daha çok isterim harcarım diye korkuyor :)
Hiç eksiklik çekmem ama Allah razı olsun her ay belli bir miktar para verir bana. Bunun içinde benim kişisel harçlığım ve mutfak giderleri vardır. Paramın hesabını asla sormaz. Param biterse de verir parasız gezdirmez. Sizde öyle yapın. SEn sanıyor musun biz çok rahat isterdik ilk zamanlar ? İlk evlendiğimde para verdiğinde utanip yerin dibine giren ben şimdi Aaaa param bitti para versene oldumherşey zamanla
Biz de boş durmuyoruz sınavlara hazırlanıyoruz. Calismayi istemeyen neredeyse yoktur bu devirde değil mı?Esim bana o yuksek maasindan ayda 200 civari veriyorsa ve bu parayi begenmiyorsam ben is bulur calisirdim.
Ben fikrimi belirttim seni itham mi ettim de saldirgan tavir takiniyosun. Sinavlara hazirlaniyosan kafani bu para mevzularina takma sinavina odaklan.Biz de boş durmuyoruz sınavlara hazırlanıyoruz. Calismayi istemeyen neredeyse yoktur bu devirde değil mı?
Herkesin aklı var ahlar agaci. Herkes ne yapacağını çok iyi bilir. Teşekkürler.Ben fikrimi belirttim seni itham mi ettim de saldirgan tavir takiniyosun. Sinavlara hazirlaniyosan kafani bu para mevzularina takma sinavina odaklan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?