Eşle paylaşımlar

Yani tutanağa kadar soyleyecek ne var? Birde çalıştığın halde hergun boyle konuşacak enerjiyi nasıl buluyosun ben gunlerce evde yalnız kaldığmı bilirim eşimi hiç darlamadım yani yapacak şey mi yokta günün özetini geçiyosunuz "hergün". Açın film izleyin, gezin dolaşın, öpüşün koklaşın. Ayrıca o eş arkadaş değil. Arkadaşınla ayrıdır muhabbet eşinle ayrıdır annenle ayrıdır. Karıştırmışsın ve eşini bunaltmışsın küs olduğunuz zamanlar yuzune vurmasıda çok normal, insan içine attığını kavga edınce dışa vuruyo malesef.

Bende esimle cogu seyi paylasirim tabiki herseyi degil.

Onu ilgilendirmese bile ilgenmis gibi yapiyor (tabi ben anliyorum ama anlatmaya devam ediyorum) ilgisizlik yapmiyor cok sükür dinliyor

Bizdede durum ne yazikki ayni ya benimde hic arkadasim yok sohbet edebilecegim kimsem yok butun gun onun gelmesini beklerim konusalim diye gelir ben başlarim konusmaya oda hic tepki vermez yorum yapmaz kendisi bisey anlatmaz cok sıkılırım.arkadaş yok komşu yok eşim sohbeti sevmiyo sırf bu yüzden depresyona girmiştim

Eğer olduğumuzdan farklı olmaya çalışacaksak eş olmanın ne manası kalır ki..Siz bu sunuz sizi böyle sevip evlenmiş rahatsız olmuyor dur herhalde.Yani öyle umuyorum.

Bundan sonra sessiz kal pek konusma ama güler yüzlü, mutlu davran. Bu sefer eşin üzerine düşüp konuşturmaya çalışacak kendi sohbet açacak gör bak.

Şöyle bir gerçek var arkadaşların olsa her şeyini eşind anlatmazsın bazı şeyleri sırf paylaşmak adına anlatıyorsun ona kim olursa olsun ihtiyaç duyuyorsun sadece ki bence bu normal ama her şeyini eşind değil bir Arkadaş bulup ona anlatsan daha iyi olur sanki. Belli ki elime fazla geliyor

bende herseyı anlatırım
esımde bana ben sorarsam her seyı anlatır
en yakın arkadasıma bıle herseyı anlatmam
ama esım herseyımı bılır

bence normalı bu ınsan esıyle konusamayacaksa kımle konuscak

problem yok bence. Eşimiz en iyi arkadaşımız olamıyorsa asıl orada sorun vardır. Eşe şu anlatılmaz bu anlatılır düşüncesine katılmıyorum. Ben huzursuzsam sebebi ne olursa olsun eşim merak da etmeli, sormalı da, dinlemeli de. Aksi halde neden evlendik? Birbirimizin başını ağrıtmayalım, kötü hissederken iyi hissediyor gibi rol yapalım diye mi?

Sizin eşinizin tek problemi ise kavga anında anlattıklarınızı kullanması. Bu konuda uyarabilirsiniz...

aynen öyle. Sırlarımı arkadaş da olsa elalem mi bilmeli, ailem olan eşim mi yani... Hele eşten gizleyip arkadaşa anlatmak...

Doğrusu ben de her şeyimi anlatırım yıllardır da hep kavga anında beni zayıf noktalarımı bulmışçasına bu durumlarla eleştirir ve yerer bu da beni üzer ama ben yine yaparım huy işte

Evvlenmeden once dedikodunun d sini sevmeyen ben asla konusturmayan yine ben :) evlenince esime yapar oldum. Napalim konuscak bsey olmayinca yapiliyor. O da guluyor destek cikiyor bana ama napalim :)

Benim cekindigim bir konu olmuyo esimden herseyi konusabiliyorum. Sizde kendinizi suclamayin ama arada ona da sorun :)

eee eşler günlük hayattan konuşmayacaksa ne konuşacaklar... sadece çok onemli kararlar alındıgında veya haber verilmesi gereken şeylerde mi iletişim kuracaksınız.. sizin yaptıgınız dogru, içten ve samimi olandır. erkeklerin çoğu böyle malesef, çok dırdır etmeyi sevmiyolar. konuşmayı seven kocayı bulmak zor, genelde işten yorgun argın gelip tv karsısında yayılıyolar.. ama siz konuşmaya ve enerjinizi atmaya devam edin. sabredin, arkadaslarınızda olacak konuşup dertleşeceğiniz zamanlarda gelecek. ozaman onunla konuşmaya çokta ihtyacınız olmadıgında, sizin anlattıklarınızı özler hale gelecek..

komşuların dedikodu yapıyo diye keyif almıyorum demişsin de annen için bazen arayıp dedikodu yapmak istiyorum yazmışsın e komşularınla yap bari :))))

Ayy tatlım benim yaa...
Çok samimi geldin bana.
Eşin yorgun olabilir,anlattıkların ilgisini cekmiyor olabilir.
Her şeye ragmen dinlemek nezakettendir.
Anlattıklarını,küs oldugunuz dönemler de seni incitecek sekilde kullanıyor!olması hiç hoş degil.
Madem konusmayı paylasmayı seviyorsun,bundan duydugun rahatsızlıgı da anlat bir ara :)
Evet bazı erkekler,erkek muhabbetinden öteye gidemiyor ne yazık ki.
Kitap oku,bulmaca çöz,puzzle ile uğraş.
Kendince aktiviteler bul.
Bakalım bu durum eşini nasıl etkileyecek :)
Bol şans...

Benimki isten gelir baslar anlatmaya.ogun ne yedi icti ne yapti bende dinlerim br yandan sofra kurarim.sonra benim geveze kizim bir baslar konusmaya biz susariz mecbur.normal konusun tabi esiniz degilmi ayni zamamda arkadas da yani.bende anlatirim bazen kadinsal seyleri dinler ozellikle eltilerin cekememezligini icimde saklamam sizde anlatin kocise bosverin ya hem koca hem kanka olsunlar nolcakki..

Sabah sabah güldürdünüz beni :)
Katılıyorum bazı erkekler bi değişik..bizim gibi detaycı değiller, bazen eşime bişi anlatırım farkında olmadan detaya giriyorum, bana der ki oo seriye bağladın bende susarım :) uzun sohbeti sevmiyor kısa kısa ama şu var ki birbirimizi dinleriz gerektiği yerde.
Konu sahibi her erkek aynı olmuyor,
Bende mesela bişeye canım sıkıldığında, istiyorum ki beni psikolojik olarak rahatlatsın ama yok yani yapamıyor.
Sizde, eğer ki benim gibi detaylara önem veriyorsanız, sıkılabilir.
Arkadaş edinmeye çalışın, farklı hobiler edinin ki, eşiniz odak noktası olmasın.

Komşularınız dedikodu yaptığı için yakınlaşamıyorsunuz ama kendiniz de bazen dedikodu yapmak istiyorsunuz

tamam

Ben sende bir gariplik gormedim belki de ayni tarz oldugumuzdan es ayni zamanda en iyi arkadas olmali benim icin.. o yuzden bende her seyi anlatirim, dedikodu yaparim :) mesela saatlerce birini cekistirip sonra da “aman neyse gunah olmasin” diyen tipim ben ilk yillar benimki de sikilirdi ama 10 yili devirince psikopat bir sekilde ogrendi yolu yordami, simdi sahane dedikodu yapabiliyoruz kahve esliginde, ya da o is yerinde olan bir seyi saatlerce anlatabiliyor.. yazdin mi bilemiyorum, gozden kacirmis olabilirim ama yeni evliysen sohbet ayarini tutturmak biraz zaman aliyor, bence sen kirilmadan konusmaya devam et bir yerden sonra o da katilacaktir sana :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…