Arkadaşlar , benim hiç arkadaşım yok düzenli olarak görüştüğüm. Boyle her gün düzenli olarak biriyle kahve içsem sohbet etsem enerjimi alsam çok güzel olur ama maalesef yakinimda hiç arkadaşım yok. Komsularimla da samimiyet kuramıyorum. Dedikodu yapıyorlar diye keyif almıyorum. Bir kaç görüşmek istediğim komşumun da çocuğu var her zaman müsait olmuyor.
Ben de aksam esim eve gelince onunla sohbet etmek istiyorum. İs yerinde yaşadıklarımı anlatıyorum. Sonra yeni öğrendiğim bi şey varsa arabayla ilgili onu anlatıyorum. Yemek tarifi vb.. ya da kadinsal şeyler. Annemle konuşuyorum telefonda onları anlatıyorum. Ya da birine kızdıysam falan..bazen dedikodu yapmak istiyorum. İlgisini çekmiyor ama konuşmak istiyorum yani.
Ama bu işte bi terslik var. Yanlış yapıyorum. Esim bana hicbir şeyini anlatmaz. Sormam ben de. Eve geç gelir mesela, nerde kaldığını merak etmem mesela. Bazen afakanlar basıyor bana diyor. Yani eşle ne konuşulur ne konuşulmaz. ? Ben abartısız her şeyi anlatıyorum. Buna nasıl son verebilirim.
İçimde tutamıyorum ya. Mesela çok gereksiz belki ama okulda öğrencim hakkında tuttuğum tutanağı bile anlatiyorum. Sonra ne gerek vardı anlatmaya diyorum. Benim gibi olan var mi?
Bazen eşim incitiyor beni küs olduğumuz zamanlar anlattıklarım yüzünden. Ama çok zor susmak içine atmak paylaşmamak.
Eşinizin hiç bir şey anlatmaması garip geldi. Hiç mi ortak yanınız yok, hayat arkadaşısınız sonuçta. Ve son paragraf anlattıklarım yüzünden beni incitiyor demeniz de dikkatimi çekti. Neler söylüyor mesela?
Bakın bu çok önemli. Kimse sevdiği birini yaralamaya çalışmaz. psikolog demiş evet eşinize bağımlısınız ama sanki başka sorunlar da var gibi.
komşuların dedikodu yapıyo diye keyif almıyorum demişsin de annen için bazen arayıp dedikodu yapmak istiyorum yazmışsın e komşularınla yap bari :))))
Bende herseyi olmasa da cok seyi anlatiyorum.Gurbetten dolayi aliskanlik bizimkisi diye goruyorum . Annem bana birsey anlattiysa bilmemesi gerekkyorsa onu anlatmiyorum sadece o kadar geri kalan herseyi biliyor.Kime ne yorum yaptigimi gunluk olan seyleri .Oda ayni herseyini anlatiyor .İnsaatta kacinci kata cikip kontrol yaptigini gecerkenki merdivenin durumunu bile soyluyor.Bir terslik gormuyorum bunda .Paylasimimiz var .Her gun oo konusurken heyecanla dinliyorum .
Sizin kaynakli bir sorununuz var bence .Sorun sizde değil.
esinize ne kadar anlatirsaniz anlatin kadinin kadina ihtiyaci var.bende 4 yillik evliyim simdiye kadar hic komsuluk iliskim yoktu.baktim olacak gibi degil komsu edindim.sizde yapin iyi gelecek diye dusunuyorum
mesela bi gün bi deterjan alıyorum. Parasına kadar anlatıyorum. Bi zaman oluyor, o kadar para vermene rağmen bak bi işe yaramadı boşuna almissin diyor. Ya da bi arkadasimla sorun yaşıyorum , gün geliyor sana bunları bunları yaptı hala görüşmeye devam ediyorsun diyor. Ya da okulu anlatıyorum of gereksiz yere kendini yoruyorsun diyor. Yani arada anlattiklarimla beni incitiyor.
10 yasinda kizim var onu can kulagiyla dinlemem gerekiyor ama bazen bunaliyorum tamam kizim birazdan devam edersin diyorum
Esimde cok konusur bazen dinliyo gibi yaparim soru soruncada bilmiyorum fikrim yok diyorum
Tahammulsuzlukten degil ama yoruluyorum bazen kafami dinlemek istiyorum.
Esinde benim gibi galiba limit dolunca almiyo
Ilgi istiyorsan yanina otur basini yasla elini tut dinlenin beraber
Bnde aynen o “ eee günün nasıl geçti “ der bn herşeyi anlatrm . Eline telfn alinca anlarm sktığımı. Yinede küseriminanin bazen kendi sesimden başım ağrır
Bigun esim cok konusuyorsun dedi bnde karar aldm her sorusuna bi cumle soyleyip suscam dedm. Umursamadığımı görsün diye. Sadece Bi saat sürdü
ben bekarım ama sevgilime her şeyi anlatırdım. gerekli gereksiz yaşadığım her şeyden bahsederdim.
o benim kadar çok konuşmazdı. hatta arkadaşları sevgilimle yaşadıkları bazı olayları anlattıkları zaman içimden “bana niye bunları söylemiyor?!” diye düşünmüştüm.
kişilik özelliği işte.
evet biz kadinlar anlasamiyoruz ama birbirimize iyi de geliyoruz.ay inan o kadar yaralıyım ki bu kadınlarla kurduğum ilişkilerde. Hep zararlı çıkıyorum kendimi savunamadigim için. Artik sinir başladı bende de
Çoğu şeyi ben de anlatırım eşime.
Sanki en yakın kız arkadaşım gibi
Ama yine de bir kız arkadaşımla paylaşımım farklı olur illaki.
Ben şeye takıldım.
Mesela siz ona hiç sormazmışsınız,neden geç kaldığını,nerede olduğunu, gün boyu neler yaptığını filan.
Nedenki?
Hele meslektaşmışız :) okuldakilerle görüşemez misin... Ben ilk geldiğimde mesafeli yaklaşmıştım arkadaşlara. O kadarına gerek yokmuş. Özel hayatına girmedikçe konuşup gülmekte, gezip misafirliğe gitmekte sakınca yok bence. Artık sık sık gezmelerdeyim. Hatta hem cuma hem pazar ayrı gruplarım gelecek oturmaya. Sosyalleşmekten başka çare yok boşanmayacaksan
Bende canim biseye sıkıldiginda psikolojik olarak rahatlatsin istiyorum ama yapamiyorSabah sabah güldürdünüz beni :)
Katılıyorum bazı erkekler bi değişik..bizim gibi detaycı değiller, bazen eşime bişi anlatırım farkında olmadan detaya giriyorum, bana der ki oo seriye bağladın bende susarım :) uzun sohbeti sevmiyor kısa kısa ama şu var ki birbirimizi dinleriz gerektiği yerde.
Konu sahibi her erkek aynı olmuyor,
Bende mesela bişeye canım sıkıldığında, istiyorum ki beni psikolojik olarak rahatlatsın ama yok yani yapamıyor.
Sizde, eğer ki benim gibi detaylara önem veriyorsanız, sıkılabilir.
Arkadaş edinmeye çalışın, farklı hobiler edinin ki, eşiniz odak noktası olmasın.
Çok haklisin canim bende kadinlarla kurdugum ilişkilerde hep zararli cikarim karsima cikan kadinlar hep şu merveyle pelin karakteri gibilerdi.ay inan o kadar yaralıyım ki bu kadınlarla kurduğum ilişkilerde. Hep zararlı çıkıyorum kendimi savunamadigim için. Artik sinir başladı bende de
Benimde arkadasim yok ama alistim galiba bu durumaaynen eşim de öyle. Bi fikrim yok diyor sürekli. mesela dun aksam uyumadan önce dedi ki " saatlerdir konuşuyorsun bir şeyler anlatıyorsun ama hiçbirinin konusu yok ". Ben hikaye anlatmıyorum ki konusu olsun. Sohbet ediyorum kendi kendime. Monolog monolog takiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?