Eşle paylaşımlar

benimde yok karşındaki insansa senle beraber yaşamaya niyeti varsa. o da taşın altına elini koyar bizimki tam bir facia her konuda.

Çok güzel konu takip ediyorum

Her şeyi art arda anlatmaya çalışınca sıkılıyorlar. Sırası geldiğinde anlatmak lazım muhabbet esnasında.

Eşinizin hiç bir şey anlatmaması garip geldi. Hiç mi ortak yanınız yok, hayat arkadaşısınız sonuçta. Ve son paragraf anlattıklarım yüzünden beni incitiyor demeniz de dikkatimi çekti. Neler söylüyor mesela?

Bakın bu çok önemli. Kimse sevdiği birini yaralamaya çalışmaz. psikolog demiş evet eşinize bağımlısınız ama sanki başka sorunlar da var gibi.

mesela bi gün bi deterjan alıyorum. Parasına kadar anlatıyorum. Bi zaman oluyor, o kadar para vermene rağmen bak bi işe yaramadı boşuna almissin diyor. Ya da bi arkadasimla sorun yaşıyorum , gün geliyor sana bunları bunları yaptı hala görüşmeye devam ediyorsun diyor. Ya da okulu anlatıyorum of gereksiz yere kendini yoruyorsun diyor. Yani arada anlattiklarimla beni incitiyor.

komşuların dedikodu yapıyo diye keyif almıyorum demişsin de annen için bazen arayıp dedikodu yapmak istiyorum yazmışsın e komşularınla yap bari :))))

komşularla dedikodu yapınca işin cılkı çıkıyor. Bi de kavga kıyamet yüzleşme yok kirli çamaşırlar falan hep ortaya dökülüyor. O yüzden komşularla yapamıyorum. Eşimle yapınca o orda kalıyor ben de rahatlıyorum yani o kadar :))

esim anlatmıyor bizde sorun bu sanırım. Onun da konuşmasını bana eslik etmesini istiyorum. Ama dedikodu falan hic ilgisini çekmiyor. Hatta bi gün birinden hic hoşlanmadığımi söyledim. Davranışları lacka dedim. Ertesi gün dedikodusunu yaptığımız kişiyle karşılaştık selamlaştık. Eşim çok kızdı bana. Daha dun sevmiyorum dedin bugün nasıl selam veriyorsun dedi. Kaldım boyle

esinize ne kadar anlatirsaniz anlatin kadinin kadina ihtiyaci var.bende 4 yillik evliyim simdiye kadar hic komsuluk iliskim yoktu.baktim olacak gibi degil komsu edindim.sizde yapin iyi gelecek diye dusunuyorum

ay inan o kadar yaralıyım ki bu kadınlarla kurduğum ilişkilerde. Hep zararlı çıkıyorum kendimi savunamadigim için. Artik sinir başladı bende de

Benim en iyi arkadaşım eşim, her şeyi anlatırım. Onun da en iyi arkadaşı benim o da bana her şeyi anlatır. Şu an ona bir şey anlatmadan kendimi düşünemedim :)
Yazdıklarınızdan eşinizin sonrasında anlattıklarınızı yüzünüze vurduğunu anladım . Herkesin karakteri farklıdır sonradan olanları hatırlatıp sizi üzüyorsa psikoloğun söylediği gibi anlatmayın, günlük tutun mesela ya da annenize anlatın ya da kendinize deşarj olacak farklı yöntemler bulun.

Kimisinde haklı olabilir belki farketmeden çok takıntılısınız. Eşimde arada takılır bana bak para verdin noldu gibisinden gülerek söyler. Ben ama asla eşimi o kadar ayrıntı vermem, bir kadın biraz gizemli olmalıdır. Birde bu kadar ayrıntı niye konuşuyorsunuz yorulmuyor musunuz ben akşam eve gidince takatim kalmıyor akşama kadar insanla konuşmaktan eşimle bile konuşmaya halim kalmıyor. Nasıl bir konuşma enerjisi sizdeki maşallah.

aynen eşim de öyle. Bi fikrim yok diyor sürekli. mesela dun aksam uyumadan önce dedi ki " saatlerdir konuşuyorsun bir şeyler anlatıyorsun ama hiçbirinin konusu yok ". Ben hikaye anlatmıyorum ki konusu olsun. Sohbet ediyorum kendi kendime. Monolog monolog takiliyorum.

hayatta dayanamam. Bazen diyorum bana ne anlatmıyorum dinlemezsen dinleme. O sormuyor bile. Gidip kuzu kuzu anlatıyorum. Bu ihtiyacımı yok edemiyorum. Hiç arkadaşım yok (

ayni duyguyu ben de hissediyorum bazen. Eşimle ilgili bilgileri bazen is arkadaşlarından öğreniyorum. Çok sinir oluyorum.

anlatmıyor beyefendi. Benim mesela azıcık moralim bozulsa ağzım burnum hep yara olur. Diyor ki, ben sana anlatsam herhalde sorunlarımı verem olursun. O anlatmayınca ben de artik sormuyorum.

yavaş yavaş başladım ben de sosyallesmeye. Öğretmen arkadaşlarımı davet ediyorum evime. Yeni arkadaşlar kazanmaya çalışıyorum uğraşıyorum. İnşallah enerjimi atabilirim rahat rahat.

Ben psikologunuza hak verdim biraz.. Doğru düzgün arkadaş çevreniz olmadığı için (benim gibi) eşiniz sizin her şeyiniz oldu. Bütün o teselliyi eşiniz de aradınız.

Haklısınız. Ama belki de bizi mutlu eden başka ugraşlar bulmalıyız. Kendimize değer vermeliyiz.. Biz basit kadınlar değiliz, basit şeyler bizi üzmemeli.

Eşini tanıyorsan bir almalı, birde vermelisin. Mesela benim eşimin uzay merakı var. Matematiğe, bilime ve kitaplara çok meraklı. Ortak zevklerimiz, filmler, planlar.. Bunlar aklımın köşesinde durur.

Aynı sizin gibi eşime o gün yaptığım her şeyi anlatırım. Nereleri nasıl temizledim, nereden ne anladım.. Anlatırım ama abartmam :) böylesiyle de rahatlamış olurum. Eşim genelde sessiz kalır, "Hmmm" kem küm falan yapar. Muhabbetten zevk alması için onu kendi alanında bir yerden yakalarım. Mesela "Bugün film seyredelim mi? o film nasıldı ama? (Sevdigi film) sonra muhabbet oradan alır yürür..
"Sence bana hangi renk yakışır? Elbise alayım diyorum karar veremiyorum. Nasıl bir şey olmalı acaba.." Normal de eşim buna "Bilmem, her renk güzel olur." Gibi kısa cevaplar verir bu muhabbetlerden sıkılır. Ama ben şöyle dersem "Bence sana gri çok yakışıyor. Bol kazaklar güzel oluyor. Öyle bir şey alabiliriz sana. Çünkü omuzların geniş, güzel duruyor." Tabi eşim yükseliyor :) sonra kendim için fikir istiyorum ve eşim renkten elbise kesimine kadar nasıl bir şey seçeceğimdem bahsediyor. Beraber bakarız diyor.

Aslında şundan bahsediyorum, onunda konuşmasını sağlayabilirsiniz. Onun gündemi neyse siz bilirsiniz. O gündeme girebilir, ilgilendiğinizi gösterebilirsiniz. Bence o da karşılık verecektir.

Bende canim biseye sıkıldiginda psikolojik olarak rahatlatsin istiyorum ama yapamiyor daha çok bunaliyorum

ay inan o kadar yaralıyım ki bu kadınlarla kurduğum ilişkilerde. Hep zararlı çıkıyorum kendimi savunamadigim için. Artik sinir başladı bende de
Çok haklisin canim bende kadinlarla kurdugum ilişkilerde hep zararli cikarim karsima cikan kadinlar hep şu merveyle pelin karakteri gibilerdi.

Benimde arkadasim yok ama alistim galiba bu duruma
Birde 3 kizim var benim onlar ev isleri derken konusacak ve dinleyecek halim kalmiyor sanirim
Sen dizilere dadan bence oyalanirsin hergun dizisi olan insanlar biliyorum

Eşin kendince halledip bitiriyor sorunları demek
Seni de narin buluyorsa
Sorunları eve getirip hem seni üzmek istemiyordur
Hem tekrar edip canını sıkmak istemiyordur.

Güzel şeylerden de mi konuşmazsınız peki?
Tatil planı?
Çok paramız olursa naparız geyiği falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…