eşle tatile çıkamama

Neticede kv ve görümce ne bekliyorsun ki?? :) resmen ömür törpüsüler.

Var evet nasıl bir hikaye? Ama kv bildiğin dedektiftir söylim baştan, tüm ailemin telefon numaralarını bulmuş aramış hepsini ağızlarından laf almış düşünün.

Dedektif olsun sıkıntı yok bu tip durumlarda destekli yalan hazırlamak gerekli :)
Şehir dışındaki akrabalarınız aranızdan size en kafa dengi olanı seçin özellikle ve onun bir derdi varmış ta sizi çağırdığı söyleyin ne bu akrabanın hayatına bira uyumlu olmalı. Önce bunu o akrabanıza anlatıp böyle böyle diyeceğim olurda ararsa bana yardım et diye durumu anlatıcaksınız. Sizi tatilinizde arara 1 tel evin heryerinde cekmiyor 2. mesela onu arayıp oğlunu telefona istersede telekonferans yöntemini yapamanızı tavsiye ederim.

hehey biz böyle planlar yaparak ne tatillere gittik

Ben bile sınır oldum.Birakin eşiniz ile birlikte tatili sizin huzurunuz bile olmaz bu yasam sekliyle

Neticede kv ve görümce ne bekliyorsun ki?? :) resmen ömür törpüsüler.

Kendisi kv si çağırıyor diye olay yaratıyor gitmemek için binbir takla atıyor ben çağırıp gitmeyince kötü gelin:) Herkes kendi çocuğunu düşünüyor ne diyeyim Allah

Çok iyiymiş gerçekten çok tatlısınız :)

bütün ayarlamaları eşinizden beklemeyin siz uygun güzergahı belirleyin,atıyorum "..önce bi abanta gideriz sonra ordan amasra evlerine geçip gece orda kalırız,düşünsene süper olmaz mı hem tebdil-i mekanda ferahlık vardır.." deyip onu ikna etmeye çalışın,sonra yanınıza güzel ve hoş iç çamaşırları alın orda onları giyin ve kesinlikle olumsuz durumlardan bahsetmeyin,sadece ordaki iki üç günün tadını çıkarmaya odaklanın,mesela ben böyle zamanlarda mutlaka yanımıza şarap alırım,birer kadeh alkol hem gecenin sohbetini güzelleştirir hem de sonrasında olabilecek yakınlaşma için gerekli rahatlığı sağlar( yanıma alıyorum çünkü kızımız uyuduktan sonra başbaşa içiyoruz sadece) ,böylece bu tatilin çok güzel geçtiğini farkedince bi sonraki tatil için daha istekli oluyorlar,sizin önceki tatiller tartışmayla geçtiği için sizinle tatile çıkma fikri ona cazip gelmiyor olabilir,yani başlangıcı siz yapın,biz çocukla bu kadarını yapabiliyorsak sizde olay çok daha güzel geçebilir,siz de birbirinizin ve bu güzel günlerinizin kıymetini bilin bence,çok zor değil :)

Ben bile sınır oldum.Birakin eşiniz ile birlikte tatili sizin huzurunuz bile olmaz bu yasam sekliyle

zaten yoktu ki inanın yeni yeni toparlıyoruz sadece ağızlarına laf vermemek için elimden geleni yapıyorum zaten yoruldum bittim, bebek istiyorum her şeye karışan kv bebek bakmam diyor hatta konu açtım linç edildim, hayatıma el koymayı yönlendirmeyi bilen kv bebek için yardımcı olmaya gelince kenara çekiliyor ne ironi değil mi. Ben karışayım her istediğim yapılsın ama hiç destek olmayayım.

Çok teşekkür ederim bunu yapacağım en kısa zamanda inşallah, olumlu düşünmek istiyorum, dediğiniz gibi belki iyi geçerse daha hevesli olur, olumlu düşünmek istiyorum...

Çok iyi geldi mesajınız bana Allah razı olsun...

G greengirll
Teşekürler :) ama gerçekten zemin iyi hazırlanınca bu planlar cok cok rahat kullanıla biliyor. Önemli olan yalanınıza dahil ediceğiniz herkesin olayı bilmesi.
Ben arkadaşlarla kalıcam diyip 5 günlük fotorafları 1 günde üstümü habire değiştirerek resim çekindiğimi bile bilirim
umarım kimse duymaz amin

Akıllı olup dünyanın kahrını cekeceğine deli ol dünya senin kahrını ceksin

bu arada siz çok tatlısınız,biz de sevgiliyken beraber tatile gidebilmek için öyle çok yalan söylüyorduk ki sonra yıllar sonra hatırlamaya çalıştığımızda insanlara anlattıgım şekliyle hatırladığımı farkediyordum,yalana kendim de inanmışım,imkanlar elvermiyorsa yalan kaçınılmaz oluyor

Ay süper ya

Kendin inandıysan zaten herkes inanır demek ki sizde başarılı kurguluyormuşsunuz
şaka maka harbiden insanın arada beyni çorba olmuyor değil ama onca uğraş sonu o tatil yapıdıysa amaan gerisi boş

Benim eşim seviyor tatili ama bu sene çocuk istiyoruz yaş ilerliyor malum, herkesin derdi farklı işte. Öte yandan gerçekten de evlilik ev arkadaşlığına dönüşüyor bir süre sonra farklılık olmayınca, biz de haftaiçi çalışıyoruz haftasonu beraberiz, bazen yorgunluktan bıkkınlıktan ctesi pazar çıkmadığımız oluyor ama bunalıyorum evin içinde.

Ben de bebek istiyorum ama öncesinde bir ferahlamak da istiyorum çünkü evlendik evleneli sıkıntıdan kurtulamadık Rabbim başka dert vermesin tabi. Biraz birbirimize yoğunlaşalım evliliğimizi güçlendirelim başbaşa kalalım istiyorum derdim o aslında daha çok. Ben evimi de çok özlüyorum h. içi otel gibi kullanıyoruz zaten nerdeyse, bir de bulunduğum ilde gezecek bir yer kalmadı yani çıkınca gezecek bir yer yok sadece alışverişe çıkıyoruz. Ben artık şehir dışı açılalım istiyorum :) Yaşlar kaç bizim de ilerledi bebek için ama herşeyin hayırlısı geç olsun güç olmasın yapacak bir şey yok. Eskiden 25 de evlenicem geç olmadan derdim 25 te de evlendim şimdi keşke daha geç evlenseymişim diyorum..

Cuma git pazar dön yoğun zamanlardaki kısa kaçamak modelimiz. Onun dışında hiçmi yıllık izni yok bu adamın ?

İnsan eşi ile tatil yapmayacak kimle yapicak bu kv ne saniyo oğlunu evlendirmese imiş o zaman anlamıyorum ben bu insanları artık sizin kendi aileniz var bir tek annesi babası sizin aileniz değil sizin kendi hayatınız var

Ben bir dönem vitamin takviyesi aldım.ev yemekleri yapan bildiğim birkaç yer var aksam orda yiyoruz bazen.emin ol tatil ikinize cok iyi gelicek.eşinizle sizin için

Ben bir dönem vitamin takviyesi aldım.ev yemekleri yapan bildiğim birkaç yer var aksam orda yiyoruz bazen.emin ol tatil ikinize cok iyi gelicek.eşinizle sizin için

Evet iyi geleceğini düşündüğüm için istiyorum ama hayırlısı bakalım ben elimden geleni yapıcam

Bizim yaşlar 33-37 canım haklısın ben de evimi özlüyorum ki tam gün bile çalışmıyorum denilebilir. 5 aylık evliyiz zaten daha çok yeni, doyunca gezemeden çocuk düşünüyoruz şartlar gereği. Tatil iyi geliyor vazgeçme ısrarlarından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…