eşle tatile çıkamama

Yıllık izniniz yokmu

Eşiniz ne diyo bu durumda o öyle yapinca

Annesiyle baş edemiyor, bana ona malzeme verdi en son seni savunamıyorum istemediği şeyleri biliyorsun lütfen bunları yaparak ona koz verme ki seni sonuna kadar savunabileyim dedi

Yani kendi gelemezse gitmeme bir şey demedi ailemle. Ama kv ortalığı ayağa kaldırdı tabi. Kadının tüm derdi benim zaten. Dün burda okudum jacosta mı neydi bir sendrom işte bildiğin ondan kadın çocuklarına bağımlı.

perşembe günü eşininde seni de öksürük tutsun koştur koştur sabah sağlık ocağına gidin 2 gün rapor alın iyice öksürün telefonda hasta olduğunu belirtin sonrada işe raporu götürürsünüz
hafta sonuyla birlikte alın size 4 gün tatil kaçın hemen kv haber vermeyin sanki ev iş devam gibi yapın amaaaan
çözdük bak derdini :)

Biz de cok yoğun çalışıyoruz.suan evim berbat ama aksam toparlayıp yarın sabah yola cıkıcam.

Nasıl enerji buluyorsunuz nolur bana da söyleyin Külçe gibiyim ölüyorum yorgunluktan. Şu an bir ton işim var ama yapmaya mecalim yok oturdum buraya yazıyorum, ve yapmayınca da başarısız olacağım bu kadar çalışmaya hala başarısız çıkıyorum ve hiç kimseye hiç bir şeye yetişemiyor gibiyim inanın çok bunaldım.

Aman bosver ozaman takma kafana kv'yi. esin de biraz cesaretini toplasin ve ayarlasin iznini. Ne sana laf getirtsin nede huzurunuz bozulsun. Sen kendi keyfine bak.

Ya acaba ben de böyle yapsam eşim gelir mi ama zaten ailede benle gitmek isteyen bir ton insan var onlar olunca da içi rahatlar tabi

Var ama çok samimi değilim ben şahsen ve çocukları var bizim yok pek ortak program yapamıyoruz çocuk hiç durmuyor

Eşimin annesini götüreceğini sanmıyorum huzursuzluk çıkacağını biliyor , benim derdim asıl sıkıntısı benle mi gitmek istemiyor diye kuruyorum kafamda ondan bozuluyorum aslında biraz da.

: Çok iyiymiş...

Kv ile yanyana binalar markete gitsek arabadan görüp arıyor düşünün, lanet olsun ki yakın oturuyorum. Eşim de de hiç kıvırma falan yok direkt söyler anasına saftirik.

Var ama eşim bir türlü alamıyor niyeyse onsuz işler gitmiyormuş zaten çok yoğun çalışıyoruz iş hiç durulmuyor

O onun düşüncesi çokta güzel gider kimse vazgeçilmez değil sonuçta hem tatil yapamıyor yorgunluk var insan sıkılır bir müddet sonra bana ilginç geldi eşinin tutumu bence başka birşey var gibi bana öyle geldi

: Çok iyiymiş...

Kv ile yanyana binalar markete gitsek arabadan görüp arıyor düşünün, lanet olsun ki yakın oturuyorum. Eşim de de hiç kıvırma falan yok direkt söyler anasına saftirik.

şehir dışında bir akraban var mı? varsa çook iyi hemen kayınvaliden için bir hikaye uydurabilirim :)

Var ama eşim bir türlü alamıyor niyeyse onsuz işler gitmiyormuş zaten çok yoğun çalışıyoruz iş hiç durulmuyor
Bence duruma bozulmakta haklısınız ben kamuda çalışıyorum işlerim nispeten rahat,ama eşim iki iş yapıyor yine de yılda iki tane 3er günlük kültür gezisi tarzında tatiller bir tane de bi haftalık deniz tatili ayarlar bize,bi insan bişeyi yeter ki istesin hiç öyle atla deve değil,haftasonu nasıl yapamıyorsunuz sunduğunuz bahaneler hiç aklıma yatmadı valla,eger para varsa her turlu zaman ayarlanır bence,ne yorgunluğu ne ailesel problemler yemişim hepsini

Bana da öyle geliyor, yani ya benle çıkmak istemiyor, ya annesiyle sorun çıkacak diye çekiniyor.

Geçen sene de öyle oldu çünkü. Tam ayarladık herşeyi , sonra birden ne işimiz var tatilde ailesel sorunlarımız var aklın fikrin tatil dedi o ara kv sıkıştırıp duruyordu görüşmüyorduk çünkü. Ben de kızdım ailemle beraber oldum onda da kv gene sıkıntı çıkardı, yok yalan söylemişim falan bir şeyler saklıyorsuna getirdiler.

Eşim böyle isteksiz olunca ben de isteksizdim ama artık çok bunaldım, hani her şeyi ayarlayıp gidiyoruz dersem gelir belki ama bu kadar her şeyi ben yapıyorken eşim ne bostan korkuluğu mu?

H. sonu babam rahatsız durumu iyi değil biraz da ondan çekiniyorum açıkçası, tek h . sonu görebiliyorum. Eşinizin kıymetini bilin :)

şehir dışında bir akraban var mı? varsa çook iyi hemen kayınvaliden için bir hikaye uydurabilirim :)

Var evet nasıl bir hikaye? Ama kv bildiğin dedektiftir söylim baştan, tüm ailemin telefon numaralarını bulmuş aramış hepsini ağızlarından laf almış düşünün.

Üzülme bacım bende kocamın yüzünü unuttum. Sabah 5te çıkıp gece 11 de geliyor. Her şey düzelir inş zamanla.

Üzülme bacım bende kocamın yüzünü unuttum. Sabah 5te çıkıp gece 11 de geliyor. Her şey düzelir inş zamanla.

Allah kolaylık versin size de...Siz bunu söyleyince aklıma geldi, ben de eşim de geç geliyoruz ya kv ile görümcem hemen ay sen zaten kocanı göremiyorsun dimi, ay bunlarınki de böyle birbirlerini göremiyorlar laflar hep böyle ama sevindikleri aşırı belli yani bu duruma, bak gene sinir oldum şimdi :)

Annesiyle baş edemiyor, bana ona malzeme verdi en son seni savunamıyorum istemediği şeyleri biliyorsun lütfen bunları yaparak ona koz verme ki seni sonuna kadar savunabileyim dedi
Sen onun istemediği şeyleri sırf o istemiyo Die yapiosan zaten savunmasinada gerek yok gerçekten delirecegim ya okudukça sinirim bozuluyor evliligi yapan iki kişi neden kaynananin istegi olmak zorunda o Kim ki karisiyör ozman erkegin kaynanasida erkege mudehale etsin ne günlere kaldık ya sanki yıllar öncesinde yaşıyoruz insanlar nezman duzeleçek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…