- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.564
- 248
- Konu Sahibi esinedelidivane
-
Iyi de evli degilim ki ben cnm ya.cok merak etme tabıkı benı senın supen varsa gıt kendı kocana sor
ne bu celallenmelr hayırdır esımı cok sevmem suc mu sevmek sevılmek benım eskı sevgılım de oyle olay yasadı ama eskı sevgılısını unuttu dıorum kımse kimseyı kandırmasın hele bazıları orda keske ayrılmasaydınız adama senı sevıyor demısler
cok merak etme tabıkı benı senın supen varsa gıt kendı kocana sor
Cok haklisiniz. Konu sahibine cok uzuldum. Onun yerinde asla olmak istemezdim.Sizin yaranız çok derinde...
Ortaya sunduğunuz mantığa geniş açıdan bakamıyorsunuz sorun orda. Takılı kalmışsınız eski sevgiliye... Birşeyleri ispat etme çabasından, egonuzu tatmin etme uğraşlarınızdan vazgeçerseniz umursamazsınız eski sevgilinin şuan sizi kıskanıyor olabilme ihtimalini...
Hırpalıyorsunuz kendinizi ama farkında değilsiniz..
vallahi ya. Gider kiza bisey yapar. Adam vebal altinda kalmak istemez tabi.Yahu konu sahibi soruyu sorsa ben bile seni derim bırak eski sevgiliyi kocayi
unutmaz derken karın varken eskı sevgılsıını kım aklına getirirUnutmaz tabiki de , yahu soruyor musun bunu cidden ?
24 canım cok merak ettınSenin yaş kaç acaba ?
Belli olmaz canım hiç belli olmaz millet 20 yıllık karısını aldatiyor ama aldatmasn biz de istemiyoruz ama sen harbi abarttin guldurdunbana cevap verin ama kizmadan bır es eskı sevgılısını evlenınce unutmaz mı bi aılesı karısı var hala eskı sevgılı mı kalır ortada
Belki de seni eski sevgilisi sanıp cevapladı üzülmeBen gittim sordum "manyak misin kizim bu saatte yat zibar" dedi
Kesin eski sevgilisini daha cok seviyor en cok onu seviyor
ahh canım ya. tamam canım unutur ya aşk olsun hiç unutmaz mı? tabi gel otur sakinleş. kızlar tamam durum ciddi. hadi uzatmayalım korkuyom ben bişi olcak şimdinası unutmuyor eskı bır defter bambaska seyler yasadıgın hayat arkadasın bvarken kimse kendını kandırmasın bal gibi de unutur hem de ilk gunden
Meraktayım.... Acaba kac...Senin yaş kaç acaba ?
neden getirmesin evlenirken eşinin beynini mi sıfırladınunutmaz derken karın varken eskı sevgılsıını kım aklına getirir
Ben gittim sordum "manyak misin kizim bu saatte yat zibar" dedi
Kesin eski sevgilisini daha cok seviyor en cok onu seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?