eşler sadece karılarını sever

Biz burda senin esini sevmeni esinin seni sevmesine birsey demiyoruz. Bizim kizdigimiz dun konu acan arkadasa ve onun gibilere zavalli diyip ezmeye calisman. Kimsenin duygularina hakaret edemezsin ezemezsin asagilayamazsin... Yaptirmayiz !!!

Yahu konu sahibi sen sakamısın.. Kac yasındasın sen bu ne konu .. Nasıl bi konu bu böyle..
Yawrum kndini avutan sen olmussun zamanla...
Sevgili demek ne demek ya.. İnsanoglu nefis tasır.. Sen böle adama yalakalık yapma bilaç gün bi damarına bas bakalım.. Eski sevgili olmaktan beyer olursun.. Nasıl kocaymıs arkadas..
Kendine bi avutcak şaf bulmussın.. Senin kocan unutmus opabılır ama unutmayan vardır hem varda... Burda görüyüruz duyuyoruz yorum yapıypruz..
Bu kadar takık olman bi acayip.. Gece gece ne güldüm sana ya..
Sen sanıyosun ki kocanın eski sevgilsi seni kıskanıyo.. Onun elinden aldın guya onu dimi EVLENMEK İÇİN KOYNUNA GİREREK.. Yawrumm o kadının umrunda bile degilsin...
Tepkini yanlış bi şekılde anlatmıssın..
İçinde bi yara kalmış... Onuda böle acıklamaya caşısmıssın ama olmamıs be kardeş.. Komedi dükkanına dönmüş konun....

Nefsin yönettıgı ınsanlıga hiç guvenme.. Bu kadarda emin olma.. Rabbim agzınızn tadını bozmasın.. Amaaa buyuk lokma ye BÜYÜK KONUŞMA

Cok haklisiniz. Konu sahibine cok uzuldum. Onun yerinde asla olmak istemezdim.

Hayir tabikide.. Erkekleri geciyorum cogu bayanda zirla evlendiriliyor ve sevdigi biri varsa unutamiyor erkeklerde daha agir bu konu..baskasiyla evleniyor ve eski sevgilisini unutamazsa aklindan cikmiyor bayanlarda cocuk oluyor vs vs hatirliyorlar belki ama fedakarlik ediyorlar..erkekler gibi degil yani canim

adamın aklında gecenleri bilemezsin karısına dokunurken aklında kim varsa ona dokunuyormus gibide dusunur boyle adamlar var karısına unutmus rolunu cok iyi oynar o ayrı sizin kocanızın baslarda eski sevgilisini unutmadıgını dusunmussunuz suan unuttugundan emin olsanız sanmıyorum burda bu konuyu acardınız demekki hala kafanızda supheler var benzer bir konu acıldıgında dahi boyle tepki veriyorsanız bence sizin kendinizi ikna etmeniz lazım herseyden once

Bahsettigin kizlar diyelim ki unutamadiklari, kendilerini sevmeyen bir adami sevdikleri icin (ki bu cok kiymetli, karisinin koynunda yatan eski sevgililer oluyor) senin gözünde cok hakir, zavalli oluyor da

Ya senin gibi,kendilerini sevmeyen adamla birlikte olanlar ne oluyor?? Sevilmeden sevmek mi daha fena senin gozunde, yoksa sevilmeden sevisip ustune bi de cocuk yapip adami evlilige mecbur etmek mi??

Bu soruma tatminkar bir yanit veremezsen fake bir kisilik oldugunu dusunecegim.

bana cevap verin ama kizmadan bır es eskı sevgılısını evlenınce unutmaz mı bi aılesı karısı var hala eskı sevgılı mı kalır ortada
Belli olmaz canım hiç belli olmaz millet 20 yıllık karısını aldatiyor ama aldatmasn biz de istemiyoruz ama sen harbi abarttin guldurdun
Ben gittim sordum "manyak misin kizim bu saatte yat zibar" dedi

Kesin eski sevgilisini daha cok seviyor en cok onu seviyor
Belki de seni eski sevgilisi sanıp cevapladı üzülme

nası unutmuyor eskı bır defter bambaska seyler yasadıgın hayat arkadasın bvarken kimse kendını kandırmasın bal gibi de unutur hem de ilk gunden
ahh canım ya. tamam canım unutur ya aşk olsun hiç unutmaz mı? tabi gel otur sakinleş. kızlar tamam durum ciddi. hadi uzatmayalım korkuyom ben bişi olcak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…