eşler sadece karılarını sever

Eşler sadece karılarını sever derken? Eş'den kastınız koca mı? Yoksa lezbiyen çiftler için de geçerli mi bu dediğiniz? Lezbiyen ''eşler'' de yalnızca karılarını mı severler?

bana cevap verin ama kizmadan bır es eskı sevgılısını evlenınce unutmaz mı bi aılesı karısı var hala eskı sevgılı mı kalır ortada

Size ciddi ciddi yazıyorum şuan...

Bir erkek evlendiğinde çok mutlu olup eski sevgilisini bir an bile aklina getirmeyebilir.

Ama ayni zamanda bir erkek çok sevmisse ve özellikle ayrılmayi kendi istemeyip ayrilmak zorunda kalmissa... evli de olsa (ki bu evlilik de zorunluluklarla olduysa) unutamayabilir. Bu bir ihtimaldir. Asla olamaz denemez çünku burada adam istemediği şeylere maruz kalmis oluyor.... eğer bir şeyler yolunda gitseydi eskiyi seçerdi ve mutlu olurdu bunu aklinin bir köşesi hic unutmayacaktr.

Yani hicbir şey için "asla olmaz" deme. Ve bir adami elde etmek icin cevirdigin numaraları da çok matah bir seymis gibi anlatma bence..

ınsanlarla dalga gecmenız hos degıl boyl e yapinca cok etkılenıyorum evet anlatıcagım seyler var ama dalga geçmenizden korkuorum aglattınız cunku

unutmaz derken karın varken eskı sevgılsıını kım aklına getirir
Ah be canım umarım fakesindir inan fake olmanı çok isterim .
Bizim kadınlarımız bu olamaz , olmamalı .
Senin isteğin unutması yönün de olabilir bunu çok istemen bu şekilde olduğu anlamna gelmez ,hoş olmadığı anlamına da gelmez.
Unutmaktan kastın hislerse azalabilir .
Ama zihinden silmek diye bir şey söz konusu değildir.
Bir yer de karşılaşır , bir şey onu hatırlatır dönem dönem bu duygular depreşir , özlem duyar .
Ama bunlar normal , eşler birbirlerine hissettirmediği müddetçe.
Eğer ki azıcık aklın varsa asla eski sevgili muhabbetini açma , hatırlatma .

Eski sevgilimle cok uzun yillar beraberdik ciddi anlam da ayri dunyalarin insaniydik(Sosyal,kulturel,egitim vs.) ama resmen ruh ikiziydik.Aglaya aglaya ayrildik iliskimizi bitirmemiz bile 1,2 seneyi buldu.Ailesi kiz buldu biz hala gorustuk cok seviyorduk agliyorduk ama ben yapamazdim babam silerdi beni evlenirsem.Bu evlendigi gece bile arayip agladi ve boyle bi kac sene gecti.Tel de gorusuyorduk agliyordu onunla birlikteyken seni hayal ediyorum diye.Esim hayatima girdi biz hala arkadas olaraj tel de hal hatir soruyorduk ama hep boynu bukukdu senin benden baskasini sevecegine inanmiyorum diye.Ben evlendim ve tum bagimi kopardim arkadas olarak bile gorusmedik tellesmedik.Esimi cok seviyorum ve cok sadigim ama bi gercek var eski sevgilime suan zerre bisey hissetmedigim halde objektif dusununce eski sevgilim gibi asla ruh esim degil esim.Cok guzel anlasirdik onunla mukemmel zaman gecirirdik sabahlara kadar muhabbet ederdik ama esimle nisanlilik sevgilik yada evlilik hayatimizda asla onla oldugumuz gibi olamadik.Ben esime deli divane olurken o hala hayatimim bi yerinden tutmaya calisiyor.Evlendi yillar oldu 3 cocuk sahibi ama hala sadece sesini duymak istiyorum unutamiyorum diye ortak bi iki arkadasla haber yolluyor isterse ozelden arasin bi duyayim sesini iyi mi bileyim diye.Internetten telden akliniza gelebilcek heerseyden benimle ilgili birseyler bulma pesimdeymis.Hatta ailemin evinin yakinlarinda geziyormus belki gorurum diye.Benim yerime gecen kim diye esimi bile bulmus izlemis.Bunlari ogrendigim de ona sadece uzuldum keske unutsa mutlu olsa diye.Ben sadece yasattigi o guzel ask icin sukran borcluyum ona.
Bu kadar anlatmama gerek yoktu ama o kadar kesin konusmussunuz ki bi anne olarak aniyi canlandirmak utanc verici geliyor ana masum bir ask yasanmisligini silmeye kimsenin gucu yetemez.Ve kalbin bi yerinde kalan unutulmamisligin hesabini kimse soramaz.Belki benim esimin de aklinda eski sevgilisi vardir bunu bilemem ama yureginin bir kenarinda ki silinmemislik icin kendimi kusursuz kilsam da bilirim ki yasanmisliklara ve unutulamayana care yok.

Son düzenleme:
ınsanlarla dalga gecmenız hos degıl boyl e yapinca cok etkılenıyorum evet anlatıcagım seyler var ama dalga geçmenizden korkuorum aglattınız cunku
Kusura bakmayın da insanlara zavallılar demekle başlayıp hepimizi evli erkekleri cazip bulan 'karılar' olmakla itham etmeniz çok mu hoş???

Sıkı sıkı saril kocana eski sevgilileri kapmasin, hem olduda seni birakmaya kalkarsa iki üc tane daha cocuk yaparsin sana simdikinin üc dört kati asik olur. Kolay gelsin böyle entrikali yasamak zor olsa gerek

inanıp da hala ciddi ciddi mesaj yazanlar var. konunun troll olduğu aşikar ve çok güzel eğleniyor eleman. cevap yazarken kıs kıs gülüyorsun eminim

Allah allah ortalık karışmış ya da karışmak üzere öyle mi..

Bir sorum daha var konu sahibesi hanım!
Peki bu durum erkeklerin 4 eş sahibi olduğu Orta Doğu ülkelerinde de geçerli mi? Onlar da sadece karılarını mı severler? 4'ünü birden eşit mi severler? Yoksa en son aldıklarını mı en çok severler? Kadınların doğurdukları çocuk sayısıyla doğru orantılı olarak mı severler?

nası unutmuyor eskı bır defter bambaska seyler yasadıgın hayat arkadasın bvarken kimse kendını kandırmasın bal gibi de unutur hem de ilk gunden
Yaw eski sevgililerimiz umrumuzda değil ki unutsa ne unutmasa ne ? Sen zorla umursamamızı istiyorsun ama yokk zorlasakta olmaz duygular bitmiş hiçbirşey hissetmiyoruz umrumuzda bile değil üstüne defalarca aşık olduk şimdi aklımızda son ilişkimizde ki adam var ondan önceki ondan önce ki değil napalım zorla bir daha aşık mı olalım eski sevgilimize anlamadım ki senin derdini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…