- Konu Sahibi esinedelidivane
-
Koynuna almadı mı?Ben gittim sordum "manyak misin kizim bu saatte yat zibar" dedi
Kesin eski sevgilisini daha cok seviyor en cok onu seviyor
Konu sahibi arkadasim.. sen bu silkilen kendine gel. Allah askina evlilikten cocuktan sonra ne asktan sevgiden den bahsediyorsun sen ya.. sizin evlenirken de ortada bir ask ta yokmus. Vahhh sana vahhh lar sanaaunutmaz derken karın varken eskı sevgılsıını kım aklına getirir
bana cevap verin ama kizmadan bır es eskı sevgılısını evlenınce unutmaz mı bi aılesı karısı var hala eskı sevgılı mı kalır ortada
Ah be canım umarım fakesindir inan fake olmanı çok isterim .unutmaz derken karın varken eskı sevgılsıını kım aklına getirir
Eşler sadece karılarını sever derken? Eş'den kastınız koca mı? Yoksa lezbiyen çiftler için de geçerli mi bu dediğiniz? Lezbiyen ''eşler'' de yalnızca karılarını mı severler?
Kusura bakmayın da insanlara zavallılar demekle başlayıp hepimizi evli erkekleri cazip bulan 'karılar' olmakla itham etmeniz çok mu hoş???ınsanlarla dalga gecmenız hos degıl boyl e yapinca cok etkılenıyorum evet anlatıcagım seyler var ama dalga geçmenizden korkuorum aglattınız cunku
At gözlüklerinizi çıkarırsanız kimse dalga geçmez.ınsanlarla dalga gecmenız hos degıl boyl e yapinca cok etkılenıyorum evet anlatıcagım seyler var ama dalga geçmenizden korkuorum aglattınız cunku
Resetlemis adamin beynini , evlenmek icin birlikte olmus ya ondandirneden getirmesin evlenirken eşinin beynini mi sıfırladın
Bir sorum daha var konu sahibesi hanım!unutamayan yoktur bütün evli erkekler unutur eskiyi yok öyle dünya sonucta karıları onlara cocuk veriyor herseyi yapıyor yani evli biri eski sevgilisini sevemez bunlar hikaye. eşim tabiki unuttu cünkü bana asık KARISIYIM
Bende evliyim ama oturup böyle bir konu açma gereği duymadım, sen duyduğuna göre eski eş yada sevgili sizi huzursuz mu ediyor?ınsanlarla dalga gecmenız hos degıl boyl e yapinca cok etkılenıyorum evet anlatıcagım seyler var ama dalga geçmenizden korkuorum aglattınız cunku
Yaw eski sevgililerimiz umrumuzda değil ki unutsa ne unutmasa ne ? Sen zorla umursamamızı istiyorsun ama yokk zorlasakta olmaz duygular bitmiş hiçbirşey hissetmiyoruz umrumuzda bile değil üstüne defalarca aşık olduk şimdi aklımızda son ilişkimizde ki adam var ondan önceki ondan önce ki değil napalım zorla bir daha aşık mı olalım eski sevgilimize anlamadım ki senin derdininası unutmuyor eskı bır defter bambaska seyler yasadıgın hayat arkadasın bvarken kimse kendını kandırmasın bal gibi de unutur hem de ilk gunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?