- Konu Sahibi esinedelidivane
-
Hepimiz eski sevgiliyiz diye kendimizi yakalım bence o yeterli olabilirSakinleşeceksen biz de seni kıskanalım hatta tüm dünya kadınları örgütlenip bir gün belirleyelim esini toplu kıskanma günü ilan edelim topluca kıskanalım keser mi ?
Ya da uyandirsin ya rüyasında eski sevgilisiyle bir çay bahçesinde görürse kendini ama göremez erkekler en çok karilariyla çay içtiğini görmeyi severKiz kos adam elden gidiyo sen hala bize cene yetistirme derdindesin haa. Uyuyan adam hic bos birakilir mi mazallah neler duyuyoruz
bana kzıgınlıgınızı geçirin benım kzıgınlıgım bole konusan kızlara yanı eskı sevgılısı evlı olanlae neden dusmuyo bu adamların yakasından.bende boyle evlendım ama eskı sevgili noldu eskide kaldı yani eski sevgililerin kendını avutması cok saÇma aynı hıkayeyı yasadım sevdıgım ıcın bırlıkte oldum belki bslarda sevmedı ama cocugunu tasıdım dogurdum bana davranısları degişti ben üzülmiyim diye her dedigimi yaptı bu işler böle su kızlar kendini kandırmasın
Ya o değil yarın öbür gün eşin senden boşanıp başkasıyla evlenirse, sen 'beni unutamadı' triplerine girersen ağzımı bırakır başka bi tarafımla gülerim.
evli olan eski sevgilisine asık brii var burda ve evli eski sevgilisinin onu unutamadıgını sanıyor zavallı ama bilmiyor ki insanın karısı her zmana farklıdır sevgililer hikaye
unutmuyor canım. hiç mi görmedin eski sevgilisini arayıp soran msj atıp duran hangi gezegendensin?bana cevap verin ama kizmadan bır es eskı sevgılısını evlenınce unutmaz mı bi aılesı karısı var hala eskı sevgılı mı kalır ortada
Yahu konu sahibi soruyu sorsa ben bile seni derim bırak eski sevgiliyi kocayiBence sen kos iki dk kocana sor da gel. Beni mi daha cok seviyosun eski sevgilini mi diye... Acaip merak ettim suan.
cok merak etme tabıkı benı senın supen varsa gıt kendı kocana sorBence sen kos iki dk kocana sor da gel. Beni mi daha cok seviyosun eski sevgilini mi diye... Acaip merak ettim suan.
Sizin yaranız çok derinde...bana kzıgınlıgınızı geçirin benım kzıgınlıgım bole konusan kızlara yanı eskı sevgılısı evlı olanlae neden dusmuyo bu adamların yakasından.bende boyle evlendım ama eskı sevgili noldu eskide kaldı yani eski sevgililerin kendını avutması cok saÇma aynı hıkayeyı yasadım sevdıgım ıcın bırlıkte oldum belki bslarda sevmedı ama cocugunu tasıdım dogurdum bana davranısları degişti ben üzülmiyim diye her dedigimi yaptı bu işler böle su kızlar kendini kandırmasın
nası unutmuyor eskı bır defter bambaska seyler yasadıgın hayat arkadasın bvarken kimse kendını kandırmasın bal gibi de unutur hem de ilk gundenunutmuyor canım. hiç mi görmedin eski sevgilisini arayıp soran msj atıp duran hangi gezegendensin?
Sakin ol şampiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?