eşler ve aileleri ana kuzusu erkekler

mtmt

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
42
2
16
Osmaniye
aileye çok bağlı erkekler hiç çekilmiyomuş. ben 10 aylık evliyim. ömrümün tamamı gitti gibi hissediyorum. eşimin ailesinin her dediğini yapması onların lafıyla bana ve aileme laf söylemesi çok zor ayrılsam ortada 1.buçuk aylık bebeğim var. ne yapacağımı şaşırdım

Allah yardımcın olsun canım. Ailesine bu kadar düşkün bir erkekle yuva kurmak çok zordur eminim. Sabırlı ol.

eşimi seviyorum ama sevgi yetmiyomuş bunu anladım kişiler arasında sevgiden çok saygı olması lazımmış ozaman sevgide oluşuyo saygı duymayan eş hem kendisi hemde eşi mutsuz oluyo şu erkeklere hanımlarına nasıl saygılı davranmasını öğreten bi kitap olsa keşke

Eşin sonradan mı değişti? Nişanlıyken belli etmemiş miydi bu huylarını?

seni kendine muhtaç hissediyordur.
ortada bebek var bana katlanmak zorunda gibi düşünüyordur.
ama unutma o bebek onun da çocuğu yani o da bu durumda sana muhtaç demek oluyor.
onun düşüncesine göre.
bu duruma son vermek istiyorsan sesini çıkarmaya başla.
kendinden ödün verme. eş oldunuz birbirinize köle değil.
bunu bir ara ona hatırlat.

pek belli etmemişti eşim başka şehirde çalışşıyodu ben başka yerdeydeim en fazla 3 kere yüz yüze geldik uzaktı. telefondada anlamadım.

dediğin doğru denedim bi kere annemin evine döndüm zaten amabi daha olmuyacak dedi yeminler etti geri döndümde herşey iyiydi bişey yokttu. ama ailesi iyilik yapıyomuş gibi olunun doldurdular direk doldurmuyolar eskileri anlatıyolar kötü evlilikleri anlatıyolar sanki kendileri iyiymiş gibi sen iyi yere düştün kıymetini bil demeye getiriyolar eşimde öyle zannediyo eskiden karısını dövsede sövsede dışarı atsada kadın gitmezmiş bunu aşıladılar kocama ben şimdi bu evlilik bitecek dediğimde evi dişi kuş yapar sen ben ne yaparsam yapıyım gitmemen lazım iyi eş değilsin gibii konuşuyo.sana güvenmiyorum diyo ne yapacağımı şaşırdım

bence sen eşini karşına al sakin bir şekilde senin ailem ve benim hakkımda bu şekilde konuşman beni çok üzüyor de. Sakin sakin konuş bakalım.

bence sen eşini karşına al sakin bir şekilde senin ailem ve benim hakkımda bu şekilde konuşman beni çok üzüyor de. Sakin sakin konuş bakalım.

eşim aslında iyidir. babasından çok korkuyo babası sağolsun aksinin biri. o ne derse onu yapıyo kendine bi hayat kurduğunun farkında değill anlatıyorum anlamıyo sen diyorum karına kötü dersen herkes kötü der diyorum biri bişey dediğinde beni savunki kimse bidaha bana söz söylemesin diyorum annemin bi lafı var sen karına altın dersen ailende altın der eğer çamur dersen ailende çamur der herşey kocada bitiyo diyorum anlamıyo

Allahım böyle erkekler evlenmesin yaaa cidden evlenmesinlerişin zor canım ne denir ki
Allah sana bol sabır versin

Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor olsa gerek
Aslında aileye düşkün olmasına kötü bakılmamalı
Abartılısı kötü
Sonuçda bizimde annemiz var Ve bizlerde ailemize düşkünüzdür.
Amaa iki tarafıda zor durumda bırakmamak mesele
Ne beni ailesine ezdirsin
Nede ben ailesini ezeyim..

beni ezdirmesinde sorun kalmaz o zaman ben zaten iyi olurum

Bence hic bisey syleme kocana bu sekilde devam etsin bigun o baslar niye benimle ilgilenmiyosun diye

tabiki de ayrılmayacaksın. onlarla mücadele edeceksin. ama onlarla eşinle değil
onların anladığı dilden onları vuracaksın ama çaktırmadan tatlı tatlı acı verecek seni suçlayamayacaklar ..

he canım hee.
o kadar iyi olsalardı .... olurdu zaten.
bizde de olur bu
işte onun kaynanası ona şöyle böyle yaparmışda onun sesi çıkmazmış..vs....
bu durumda laf cambazlığı çok işinize yarar hem de tatlı tatlı laf sokmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…