Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence sen eşini karşına al sakin bir şekilde senin ailem ve benim hakkımda bu şekilde konuşman beni çok üzüyor de. Sakin sakin konuş bakalım.
Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor olsa gerek
Aslında aileye düşkün olmasına kötü bakılmamalı
Abartılısı kötü
Sonuçda bizimde annemiz var Ve bizlerde ailemize düşkünüzdür.
Amaa iki tarafıda zor durumda bırakmamak mesele
Ne beni ailesine ezdirsin
Nede ben ailesini ezeyim..
tabiki de ayrılmayacaksın. onlarla mücadele edeceksin. ama onlarla eşinle değilaileye çok bağlı erkekler hiç çekilmiyomuş. ben 10 aylık evliyim. ömrümün tamamı gitti gibi hissediyorum. eşimin ailesinin her dediğini yapması onların lafıyla bana ve aileme laf söylemesi çok zor ayrılsam ortada 1.buçuk aylık bebeğim var. ne yapacağımı şaşırdım
he canım hee.dediğin doğru denedim bi kere annemin evine döndüm zaten amabi daha olmuyacak dedi yeminler etti geri döndümde herşey iyiydi bişey yokttu. ama ailesi iyilik yapıyomuş gibi olunun doldurdular direk doldurmuyolar eskileri anlatıyolar kötü evlilikleri anlatıyolar sanki kendileri iyiymiş gibi sen iyi yere düştün kıymetini bil demeye getiriyolar eşimde öyle zannediyo eskiden karısını dövsede sövsede dışarı atsada kadın gitmezmiş bunu aşıladılar kocama ben şimdi bu evlilik bitecek dediğimde evi dişi kuş yapar sen ben ne yaparsam yapıyım gitmemen lazım iyi eş değilsin gibii konuşuyo.sana güvenmiyorum diyo ne yapacağımı şaşırdım