Eşlerin sosyal hayatı.

Oğlak burcu musunuz yorucusunuz. Bu durum sizi de ailenizde yıpratır. Temizlik gibi durumlar yardım ediyormus. Haftada bir akşam çocuğu eşinize bırakıp siz çıkabilirsiniz.
Ben oğlak burcuyum oğlak olunca ne oluyormuş merak ettim

Biz size diyoruz ki çocuğu bırakıp tek çıkın, siz hala çocukla plan yapıyorsunuz, onları anlatıyorsunuz.
Çocukla plan yapın elbette, ama adamın keyfini de kaçırın ara sıra.
Yârın akşam bırakıp yürüyüşe çıkıcam. Haftaya pazarda arkadaşımla plan yapıcam çocuğu bırakıcam ona. Aslında fıtnessa yazılmak istiyorum onada sormayacağım. Hem kilo veririm hemde evden uzaklaşmış olurum çocuğa o bakar

Yok ben ciddi bir tavsiye verdim aslinda.
Uygulanabilir aslında ama buranın denizleri bitmiş gibi Çanakkaleye gidiyorlar. 4 5 gibi çıkacaklar.
Sizin dediklerinizi çocuktan önce çok güzel uygulardım aslında eşim ilk zamanlar 10 olayın 2 sini haber verirdi sonra bu 8 e çıktı. Mesela ben işteyim annesinin doğum günü kutlancakmış bizim evde. O eve geldi 2 gibi ben 6 da çıkıyorum. Pardonda sen kime sordunda evime misafir alıyorsun dedim. Evi o toplicakmış pasta alıncakmış kardeşi börek çörek yapmışmışşiş. Zaten toplicaksın evi ama benim evime bana sormadan misafir çağıramazsın dedim.
Çok olay var. Alışmışlar iç içeeye neymiş bi akrabası gelince anası babası gelince kardeşide gelicekmiş. Biz çağırmasak annesi kardeşin diye zebani gibi üşüşüyordu eşime. Bir gün plan yapıyorum yeni evliyim işte kardeşimde gelir zaten bizden dedi. Gelemez dedim. Senin kardeşin her misafirimde gelemez ben istersem evin kadını olarak çağırırım gelmeyen insanlar değil ekstra 3 kişi ağırlamak zorunda değilim dedim.
Sonuç olarak çok yakın kuzeni geldi bize ev görmeye görümcemde arka sokakta hepsi sordular x nerde ya falan diye. Kaynanam da torununu almış gelmiş görümcem gelemedi tabi davet etmedim eşimde yeltenemedi.
Dünyanın lafını saymıştı kaynanam terbiyesiz kardeşini çağırır insan diye eşime.
Sorun şu ki bu olayda gidiyor yani. Anlaması için pazar günleri olmayacağım cumartesi de yürüyüşe çıkarım bırakıp.
Bu arada çocuk mevzusu cidden sıkıntı. 5 yıl rahatlığın ardından çok düzenimizi bozdu. Belki direk olsaydı zaten düzen yoktu öyle giderdi ama şimdi sürekli birlikteyken çocuktan dolayı olmuyor. Maça birlikte gidermişizzzz ama çocuk küçükmüşşşş. Kutlamaya gidermişizzz ama çocuk varmış. Büyümesi lazımmışş. Madem çocukla bazı şeyler yapılmıyor bende konsere giderim çocukla gidilmiyor nasıl olsa. Bende giderim cafeye kuzenimle çocukla gidemem. Madem öyle hadi böyle. Bu pazar içinde ben keyfime bakarken onun orda keyfini kaçırırım. Rüyamda kocamı terkediyordum. Ona da söyledim ayrılıyordum senden diye rüyama girdin dedim ama sende büyüttün diyor. Bu büyütmemiş halim bak neler var kk da

Daha uzak yere gidiyor olması ve sonradan bu kadar çok değişmesi bana farklı şeyler düşündürdü açıkçası. Üzülmeyin bu söylediğim şey için ama acaba hayatında başka birisi olabilir mi? Sanki bahane arıyor sizinle çıkmamak için ne bileyim bi adam ailesiyle olmaktan mutlu olması gerekmez mi ? Sizin ki aklı bi karış havada , sanki siz dikkat edin bu konuda bence tlf falan ortalıkta mı saklıyor mu ?

Yahu siz baya baya fakirlik yaşıyorsunuz. Ciddi bir maddi yokluk var. Ve bu adam istanbuldan Çanakkaleye gezmeye, yüzmeye gidiyor, hem de ikinci kere.
Yani gitsin bakalım diye hemen kabullendiğiniz şeye bakın. İki kere 4 saatlik yol yapıp en az 500 tl harcıyor. (Ki benzini bölüşseler de yeme içme bunun çok üstünde harcadıklarına eminim yalan söylüyor)
Yine de aman çenesi aman bilmem nesi diye sineye çekiyorsunuz.
Ben öyle kocayı boğarım eve almam.
Çanakkale diyor ya

Sevgili yapacak paraları yok bence. Adam asgarinin biraz üstünde kazanıyormuş. Ama ne olursa olsun istanbuldan taaa Çanakkaleye hem de ikinci kez gitmesini kabul etmesine şaşırıyorum ben.
Asla göndermem.
Ben eve alacağım yiyeceği hesaplarken paşam gidecek taaa Çanakkale’de yüzecek. Yok ya

İşte hâl böyle olunca daha çok şüphe uyandırmıyor mu?? Hem para yok hem uzağa gidiyor nedense ? Konu sahibinin anlatımına göre ortada umursamazlık ta var. Ve eskisi gibi değil eşiyle ?? Bilmiyorum ama şüpheli bence

Çoluğun cocugun rızkından çaldığına da utanmıyor ya. İzin alamazsa erkekliğine laf geleceğini düşünene kadar karımı çocuğumu bi denize götüremiyorken kendim geziyorum böyle erkek mi olur dese ya. Hiç utanma falan kalmamış bu heriflerde gerçekten. Ben onun adına cok utandım burada. Kendine erkeğim demesin bu saatten sonra.

Bence eşi eskiden beri böyle. Kadını da seneler içinde iyice sindirmiş.
Normali bu adamın.
Erkeklik taslıyor çevresine. Hem de çocuk sorumluluğundan kaçıyor

10 aylık bebeğine deniz göstereceğine tek izin gününde kıllı adamlarla gezerek erkeklik taslıyor.
Utanmaz

hayır durumu iyidir çocuk da eşte geziyordur. Ayda bir de arkadaşlarıyla gezer.
Sen zaten standart altı bir hayat veriyorsun. Eşin çocuğun denize gitmemiş sen çanakkaleye gidiyorsun ikinci kere.
Cidden konu sahibi de evliya sabrındaymış. Ben bu adamı boğardım. Çanakkale diyor

Ya zaten normal şartlardan bahsetmiyorum. Ama esini tatile denize götüremeyen adam kendi de gidemez. Yahu ne oldu bu yemeyip yediren, giymeyip giydiren dağ gibi adamlara. Bu nedir ya erkek mi bu şimdi? Zaten oldum olası böyle çocukluk arkadaşlarıyla 30 kusur yaşında sürekli böyle vakit geçiren adam sevmem. 30 sene hepiniz mi ayni kaldınız ya, hicbirinizin mi karakteri ortamı değişmedi? Al karını, çocuğunu, gerekirse yine çocuklu bi çifti de al yanina git mis gibi bir pazar geçir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…