Eşlerinin yanında eşlerimize bakan kadınlar

En iyisini yapıyosunuz, bazılarına hadlerini bildirmek lazım.en güzeli eşinizin size hak verip anlıyor olması:)

kadınlar da ne kadar seviyorlar başka kadınları kaşar, yollu gibi iğrenç sıfatlarla tanımlamayı.kızmakta haklısınız özellikle de burada bahsettiğiniz, cafeye peşinizden gelen kadına ama gerçekten artık şu kelimeler kullanılmasa çok daha iyi olur.çok mu zor bir şeyleri düzgün konuşarak anlatmak?

yanlış anlamayın da bizde genelde bana bakarlar. eşim farkeder mi, yoo. ben fıldır fıldır olduğumdan mı acaba hemen farkediyorum. bakma konusu erkek için değil. daha çok kadınlar süzüyor zaten. geçenlerde ilk defa eşim yorum yaptı şunu giyme geçen süzüyorlardı diye. algısı pek açık değil bu konuda ben de dalga geçip duruyorum
eşime baktıkları zaman da oluyor, her türk kadını gibi yanımızdan geçip gidene kadar gözlerinin içine mıhlanıyorum

Hahaha hiç güleceğim yoktu. Siz nasıl fark ediyorsunuz anlamadım..gelen geçen kadınları mı süzüyorsunuz? Allah kolaylık versin.
Aynen aklıma konuyu okuyunca ilk bu geldi.sonuç olarak o bayanların baktığını görüyorsa konu sahibi ,demekki oda sürekli etrafı süzüyor.buda aşırı kıskançlık belirtisi gibi sanki.benim kocam bi messi ya da caner erkin değil ama bulunduğum şehirde bilinen bir futbolcu ve kızlı erkekli çoğu kişi bilir.daha şimdiye kadar eşime bakanı görmedim çnkü benim gözüm hep alışveriş dükkanlarında olur :)

Yakisiklilarla evlenmek riskli ... Erkek dedigin orta sekerli olacak, hic sevmem fazla yakisikli erkegi, cekicilik daha onemli

Ben ikimiz gzerken eline yapisirim birakmam genelde elele gorunce herkes bakiyor ben bile elele bir cift gorsem hosuma gider bakarim yani.esim uzun boylu yakisikli ama hic aklima gelmez kadinlarin bakip bakmadigi cok cene yapariz otobuste yururken falan hic farketmiyorum bakan varsa baksin zaten cok ta tin.kocaniza belli etmeyin sonra kalkar biyerleri simarir bosverin ya yemezler zaten nikahli kocaniz sonucta bakar gecer giderrr...

Belki universitemizde, mahallemizde yuruyen her seye askintilik eden adam da evlenmis mi diye bakiyorlardir.

Belki bu ne kiroluk, bu ne cirkin giyim sekli, belki bu ne yuruyus, yola tukurulur mu diye bakiyorlardir.

Istatistiksel olarak en yuksek ihtimaller bunlar.

Arkasindan ise bu kiro, magandayi koluna takip gezen mi olmus? sorusundan dogan bakis geliyor.

Sizin bu soruyu, size bakan erkeklerin sayisinin her halukarda daha cok oldugunu bilerek bu sekilde acmaniz ise cok farkli sorular dogurmus elbette.

Bu ulkedeki tacizci erkek sayisi asikar. Kociskocu kadin sayisi ile dogru orantili goruldugu gibi. Yazik.

Pizza yemeye girdik bi yere kız garson kız wcnin önünde kaşgöz yapıyo eşime buraya gel gibisinden.. ben anlamazlıktan geldim eşim kalk gidelim burdan dedi.. yemeğimizi öylece bırakıp çıktık..

Bi defa da vapura binicez 5 tane kız.. birisi fena bakıyo.. yanlış anladım galiba dedim.. sonra bi baktım 4 kız 5.kızı çembere almışlar.. sürtük eliyle rakam yapıp duruyo tel.nosunu veriyo eşime.. eşim yuh artık dedi kafasını çevirdi.. yanımıza geldiler.. ırrıspı diye atlıycaktım kızın üstüne renk vermemek için zor tuttum kendimi.. cool olucam ya.. yazzzıııkk vereyim de bi tur bin gözün kalmasın dedim.. eşim tuttu elimden manyak mısın yürü otobüsle gidelim dedi Allahtan saçı başı döküldü azcık.. biraz da kırıştı da eskisi kadar dikkat çekmiyo

Yakışıklı koca olmak zor
Yakışıklılık göreceli aslında, benim yakışıklı dediğim eşime bir başkası ıyy bu nasıl bir tip diyebilir, aynı şekilde beni de çirkin bulabilir, gerek yok bence bakanlara kafa yormaya, bazen genç sevimli bir çift görüyorum bende bakıyorum, baktığımı görünce birbirlerine iyice sarılsalar gülerim çünkü ben koca ablayım 20 küsürlük evlat yaşındaki çocukla ne işim olabilir
Biz artık eşimle loca ihtiyarları Statler ve Waldorf gibiyiz

Bnm kocayada hep bakarlar yaa:/ ama ben kadından çok eşime bakarm karşılık veriyor mu diye, veriyorsa orda sıkıntı var bdv konusu olabilir. Ama eşim bakmıyorsa gerisi boş ya hiçte kadnlar baksınlar ne var ki yemiyckler ya:))
Tabi eşimde biraz fazla öz güven oluşturması dışında takmıyorm yani

Yuh seninkiler level atlamış benim eşimede bakmalar sırnaşmalar çok yapılıyor ama bu kadar değil
Valla işin zor
:)

Biri eşime bakarsa, ben direk eşime bakarım. Bakıyor mu diye? Asla da dillendirmem. Böyle saçma bir sebepten, kendimi özgüvensiz göstermek istemem.

Çünkü biz sevgimizi, birbirimize cok gösteririz. Boşu boşuna garip bir diyaloga girmek istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…