Eşlerinin yanında eşlerimize bakan kadınlar

Gerçekten rahatsız edici oluyor.İnsan bu farkediyor tabi hepimiz paranoyak değiliz:)
Evet bir kere restoranda eşim otel bakıyordu telinden , karsı masadaki bayan hiççç gözlerini ayırmadan bakıyor yani o ladar sinir oldum ki anlatamam.
Bir keresinde de bir dr a gtmıstık ordaki kız, sacları ile oynuyor eşim otururken arkasından ecerken resmen poposunu değdirip geçti adama.
Snr da yerine gtti ööööyyyle kesiyor
Arada da bana bakıyor sırıtıyor falan
Ben cok ainir oluyorum ama ne eşime ne de karsı tarafa belli etmıyorum.

Bakmak ayrı birsey
Kesmek ayrı birsey
Gözümüz hepimizin birilerine denk geliyor heryerde
Ama sürekli gözünü ayırmadan kur yaparak bakmak farklı birsey ?

Günaydın arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.Esimle 6 yıllık evliyim.onun ilk benimse ikinci evliliğim.13 yaşında bir oğlum var.Bu harika adam beni kendine aşık etmek için çok uğraştı ve nitekim burdayız.evet çok seviyorum esimi.Ha bide ben hamile kalamıyorum benden ötürü.Neyse 10 aydır calismiyorumda.bir tup Bebek denemesi ve hüsran.Bunlarin dışında şu anda beni kahreden sorununda şu.Esimin iş arkadaşıyla yazismasini görmemek başladı herşey.Isyerinde ortak grupları varken o kız direk eşime yazmış soyle ki.Abi yarın mesai var mi filan eşime de normal cevap vermiş.sonra kız yazmış insan evde yalnız olunca yarin da ehliyet sinavim var diye.abi sende dikkat et diye yazmi ( darbe olayları esnasında gece eşim mesaideyken.)Sonra eşim de sen keyfine bak abicim demiş. Ben bunu görünce bu kızın içi kötü dedim tabi eşime ama nafile ona göre normal is abartmisim.neyse 1 eylun gunu doğum günümü unuttu tabi işyerinde beni aradı tartıştık ben tabi aldı o koza getirdim çünkü gündüz mesaisine o kizla çalışıyor sonra mesajla filan barıştır.eve geldi bu baktım facebookta bu kız la arkadaş olmuş kız paylaşmış yine dudak buzdugu fotolarindan .tabi ben delirdim kavga yine sonrada eşim telefonunu kırdı. Içindeki hafıza kartını bana verdi atılmasın sen kullan dedi.Aaa bi baktım bu kızla çalışırken birileri fotoğraflarını çekip eşime göndermiş.kiz masayı siliyor eşim de ona gülerek bakıyor hadi bunda bişey yok dedi.sonra bayram haftasında eşim 2 de ise gidecek uyuyo sabah ben uyandım baktım adamın telefonuna o kız mesaj atmış molaya çıkarken haber ver yazmış.bende aradım gayet güzel bir şekilde uyardım abileri karıştırdığını söyledi neyse.ertesi sabah yine bu kez aramış yine aradım kızı bu kez çok ciddi bir şekilde uyardım.sizce burda yanlış kimde ve ben su an surekli aglamakliyim.esim şu anda o kizla çalışıyor.ama huzursuzum.olsem aklıma gelmezdi kendimi böyle bişey konusunda çaresiz hissetmek bilmiyorum yardım edin lutfen

Evli adamla bu denli haşır neşir olunmaz ya
Tamam iş yeri ok de...mesai dışı....bilemedim yani
yinede takipte kal....şimdilik

Bekar kızların bazılarına neden bilmiyorum evli Adamlar cazip geliyor kullanılmak hoşlarına gidiyorsa

Ne kadar kötü bir tabir..

Bazı evli kadınlar da kocasını nimetten sayıyor.Yanlışlıkla saçı değse adama,böyle mi düşünüyor hanımlar hemen.

Ben yolda uyuyorum,bazen başım bile düşüyor omuzlara..Fark edince hemen özür diliyorum.

Ya da yine araba hareket halindeyken kolum falan da değiyor insanlara. Olacak şeyler bunlar.

Sizi bilmem de her şeyden nem kapan hanımlar çekilmez..

Öncelikle hiiiiç bunlara kalkışmasaydın keşke. Kusura bakma ama kız kendini bir .ok zannetmiştir sayende. Eşinle kesin bir dille konuşsaydın, asla mesajlaşmanı, yazışmanı istemiyorum diyecektin.

Çaresini kocan bulacaktı, sen değil. Kıza söyleyecekti veya konuşmasını azaltacaktı filan. Sinirlenmekte de haklısın ama simdi sen tedavine odaklan, stres olma, bunlara kafa yorma.

zaten bırıkaın evliyi bekarı,yanında bırının olmaı bu bakma olayı sadece bizim ülkede sanırsam,bakma nedır yahu,insanlar medenı şekılde merhaba deyip tanışmalı,bekarken,ama bızde bakma kesme,olayları taa bekarlıktan kalma bişe sanırsam,senın eşine bakan kaıdnlar itici,ama yanında kadın olup bıze bakan adamlar iğrenç...

Her şeyden nem kapan kadınlar evlat olsalar sevilmezler haklısınız. Bu tip kadınlar yüzünden tek başımıza çiftlerin yanından geçerken geriliyoruz. Dikkat ediyorum da kadın güzelse başka kimse umrunda olmuyo eğer ki kadın çirkinse hey yavrum hey adamı oracıkta ınının ınının ınınınınnnnn sırf onlara doğru gözü kaymış o kadınnnn kadınnnnlar yüzündennn

Çokkk haklısınnnn..

Bizde genelde şoyle oluyor =)

Karsidan gelen kadin, once benimkine sonra bana, sonra tekrar benimkine sonra tekrar bana , en sonda kendine bir bakis atiyor vitrin camlarindan..=)

Ben kadina , kadin benimkine ve vitrin camlarina, vitrin camlarindan da kendi yansimasina baka baka bir gun geciriyoruz genelde haha =)

O esnada acaba ne dusunuyor-lar bilemiyorum..
Bilmekte istemiyorum =)

Canim bunun icin ayri bir konu acarsan ordan yardimci olabilir arkadaslar..

Yansımadan bir bakış yakalamaya çalışıyor olabilir:)

Yani bir çok kadın yaşamış bu durumu hala paranoya gibi göstermeye çalışanlar var.Bir kadın zaten dışarıda eşi ve çevresi ile ilgileniyor duyu organları çalışıyorsa farketmemesi diye bir durum olamaz, sinirlenmeyin ben sinirlenmeyi bırakalı çok oldu:)

Anlamamazlıktan gelmek gerçekten çok zor olmuştur, Nasıl tuttunuz kendinizi? resmen taciz çünkü bu:)

Geçmiş olsun çok, sen uyarmışsın zaten bir sonraki farklı olur.En güzeli eşini alıp kendi çevçevenden bakmasını sağlayarak konuşman olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…