Eşlerinin yanında eşlerimize bakan kadınlar

Evli değilim fakat sevgilim var yolda yürüdüğümzde bakanlar oluyor ona bende onlara cins cins bakıyorum o zaman anlayıp kafalarını çeviriyorlar dünyanın çivisi cıkmıs :))

Seven sevdiğine güzel gözükür . .
Çok haklısın ablosum. .
Rabbim daim etsin. .
Bende hiç takılmam . .
Göz bu bakabilir. .

Hayir bi de birine bakma sebebin mutlaka bu kisi guzel /yakisikli ise olmali. Adres sormak icin bakamazsin, bebegi vardir ona bakamazsin, elinde kahve vardir ona bakamazsin. Istemsiz bakismalar bunlar. Bi sey dikkatini cekmistir bakarsin yani . Cok fazla anlam yuklememek gerek.

Bakmalarının amacı sadece erkeğin yakışıklılık seviyesinden dolayı olmayabilir... Başıma geldiği için yazıyorum... Eşim uzun boylu zayıf.. Über yakışıklı değil ama kötü de değildir... Ama bana gelirsek kısa boylu ve şişmanımdır... Ve ikimizde minyon tipliyiz yaşımızı göstermeyiz... Çevredekiler de sorun yok da sokaktakiler genelde sanırım yakıştıramadığı (!) için genellikle bize bahsedilen tarzda bakarlar... Hatta daha geçen gün kızın birinin benim için kız kısa baksana dediğini bizzat duydum... Yani olaylar bu açıdan da gelişebiliyor..

Anlamamazlıktan gelmek gerçekten çok zor olmuştur, Nasıl tuttunuz kendinizi? resmen taciz çünkü bu:)
Zor olmaz mı elim ayağım buz keser böyle durumlarda..
ama önemli olan eşimin yaklaşımı dur bakalım napıcak dedim..hani yeltense kıza hadi sen kaşarsın da deyip eşime dönüp ama sen kaşar sevmezdin tercihlerin mi değişti diycektim.. tabi ayrıca uygun bi yerde eşimden hıncımı çıkarıp bırakıp gidicektim..
yanımda fırsatını kaçırmayan adam ben yokken neler yapar diye düşündüm :))

Hemen her çıktığımızda bakan gözü takılan biri oluyo.. artık kıskanmıyorum bile çünkü yanlış bi şey yaparsa boşuycam onu biliyo :)) ben umursamıyorum diye eşim gösteriyo kıskandırmak için.. ammaaannn bırak baksın gözü şenlensin azcık nasılsa eve benimle gitcen ona mı gidicen diyorum.. afedersiniz ama yalama yaptı artık derler ya aynen öyle oldum.. ama eşim karşılık verse gözüne parmağımı sokarım

Bence kıskançlıktan söylüyolardır onu.. benim de eşimin 181 boyu ben de 1.56 fesatlanıyolar hep.. ayyy çocuğun boya bak hiç bu kız olmuş mu yanına diyolar.. ama bazen bi yere girdiğimizde arkadaşlarımla falan erkeklerden de oha kıza bak boyu kısa ama çok güzel lan diye duyduğum da oldu.. o yüzden hemcinslerinizin fesat söylemlerine takılmayın..

Aynen bizim de öyle eşim 1.82 ben 1.58 im ve kilomda var maalesef bir de bizi hep çocuk yaşta görüyorlar, çoğu kişi evli olduğumuza da inanmıyor... Birqz frsatlıkla söylendiğini bazen kestiriyorum da modum da düşükse o gün maalesef kompleks de yapıyor bazen de..

O
o anda bayanlara sinir oluyorum ben
Bu ne rahatlık diye
Paranoya ile alakası yok bakılıyor iste deli miyiz biz:))

Bazen o kompleks bende de oluyo özellikle doğumdan sonra kalan kilolarım epey dert olmuştu bende ama azimle verdim..

dün alışverişe çıktık beni genç kuz sanmışlar bu çocuk kimin kayıp oldu galiba diye oğlumu kastediyolar eşim de kapının önündeydi eşim içerde annesi oluyo demiş :)) aayyy bu çocuk sizin mi yok inanmayız diyolar.. parkta sokakta pazarda her yerde aynı şey..

Geçende parka gittik tahteravalliye bindik oğlumla teyzeler bağırıyo ay dikkat et düşürcen çocuğu diye.. ablası diye güvenmiş annesi heralde diyolar kendi aralarında.. annesiyim ben müdahale edip durmayın artık dedim..

Eşim de bıktı artık o kompleks yapmaya başladı bu durumu.. fındık kurdu gibisin hiç yaşlanmıyon.. yüzüne sürme şu kremleri ya da azcık bana da sür diyo

Küçük göstermek daha iyi mutlu olun..

İleriki yaşlarda eminim bunun avantajını çok göreceğiz ama şu an işte bazen insanı sinir ediyor... Bazı devlet dairelerinde kimlik soruyorlar 18 yaş üstü olduğumu ispatlamak için.. Eminim şu an da benim de çocuğum olsa aynı muameleyi görürüm:) Aman eşlerden yana sıkıntımız olmasın da diğerlerine kulak tıkayacağız artık :)

Bi adam esinin yanindayken beni boydan suzerse bende kaşlarımı catıp bakarim. Kadinlarin bakislarina degil, esinin bakislarina dikkat et.

Aynenn katılıyorum..Eşinin yanında adam baştan ayağa süzüyor bizi ;kadın bunu görmez.

Biz , adama ne bakıyorsun gibilerinden bakınca adı oldu,''Kocamaaa bakıyolarrr''...

Sen önce eşinin gözlerine bak,nereler de geziyor diye..

Evet önemli olan o.. yoksa millet bakıyo da konuşuyo da.. en güzeli çok da fifican demek :)))

Hani gözü değmek, bakmak dalgınlıkla bu tarz şeyler değil.sanki tanıyormuş kendisininde tanımasını bekliyormuş gibi bakış, ya inanın öyleleri var ki çoluğu çocuğu anne anne diye bağırırken transa çoktan geçmiş olan:) yakışırsınız, yakışmazsınız alan almış kime ne

Ya aynı ben:) benim tepkim kadına değil alıştım kimsenin gözlerini bağlayamam, eşim anladı kendiside iyi biliyor ki erkekler bir kadının nasıl bir bakış attığını biz kadınlardan daha iyi anlar.erkek yüzünü çeviriyorsa bu bakışa demek ki kadında bir problem var

İnanın biraz dikkatli olan bir kadın, kocasının kimi nasıl süzdüğünü gayet iyi bilir, hepimiz kadınız.Zaten eşimin süzdüğünü kadının buna doğal olarak verdiği tepki olduğunu bilsem, boşanma ile alakalı bir konu açar herkesin desteğinide alırım.Sizin bakmıyor olmanız, ya da bir başkasının sizi süzüyor oluşuna bakıyor olmanız böyle kadınların varlığını perdelemez malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…