- 4 Eylül 2013
- 1.513
- 1.560
- 83
- Konu Sahibi _lady_bug_
-
Başıma bir kaç kere gelmişti.
O anda ne kadar şanslı bir kadın olduğumu düşünüp Ego yapmıştım
Benim bazen hoşuma bile gidiyor benim kel ve göbekli kocamın hala götürüsü var demek ki deyip kocama bir daha aşık oluyorum.
Eşim kel ve göbekli ama eşimde ki o kibirli kendinden emin duruşunu bakışlarını boyunu posunu yazmamıştım akrep burcu erkeği işte kusuru da olsa girdiği ortamlarda hemen çekiciliği ön plana çıkıyorkel gobekli kocaniza bakmalarini hayra yormaniz takdire sayan, bu kafanin sebebiyeti olan icecektende istiyorum bir zahmet
En sevdigim konu, az daha kaciracaktim
Buradaki yorumlari okumayi cok seviyorum.
Arada bazi kadinlar,kadinlarimiz yorumu arasina esinin,nisanlisinin,sevgilisinin cok yakisikli oldugu dipnotunu serpistiriyor ya bayiliyorum. Resmen bunun icin okudum konuyu.
26 yasindayim, oyle Turkiye sokaklarinda oha adama bak diyecegim adam gormedim. Sahillerde nadiren karsilasiyoruz bu turle, ona da gorunce iyiymis der gecerim. Kadinlarinda sokak ortasinda erkekleri yani erkeklerinizi suzdugunu, baktigini filan sanmiyorum. Ama sunu acikca soyleyeyim sizin o toz kondurmadiginiz kocalariniz sokakta gozleriyle taciz ediyorlar bizi. Sizin diyorum genel konusuyorum cunku onlar da birilerinin kocasi.
Demem o ki sizin kocalariniz biz diger kadinlari zirnik ilgilendirmiyor, tipki benim sevgilimim esimin sizi zirnik ilgilendirmeyecegi gibi.
Dipnot; kaldigim yerden devam edeyim okumaya hangi kadinimiz iki laf arasina erkekinin yakisikliligini sıkıstırmıs.
Eşim kel ve göbekli ama eşimde ki o kibirli kendinden emin duruşunu bakışlarını boyunu posunu yazmamıştım akrep burcu erkeği işte kusuru da olsa girdiği ortamlarda hemen çekiciliği ön plana çıkıyor
Yani içeceğe ihtiyacınız yok.Beni anlamanız için eşim gibi bir kocanız olması gerekiyor.
aferin çok olgunsunuz.kadınların ne niyetle baktığını bilmeden-evet aşırı bir hareket yapmadıysa bunu bilemezsiniz, sadece gözü takılmış veya dalmış da olabilir, bana oluyor şahsen, birine bön bön baktığımı birkaç saniye sonra farkediyorum, sadece erkeklere değil- ergen liseli seviyesinde laf sokmalar, tanımadığın etmediğin insana hakaret etmeler bariz yanlış bir şey yapmadığı halde.bravo bravo.ya o yanında sevgilisi/kocası olan kadının sevgilisi/kocası sinirli biriyse, sizin yüzünüzden kavga ederlerse, adam kadını tartaklarsa?hiç de olmayacak şeyler değiller.öyle değilse de deliye bak dediklerinden eminim.Bu olayi bazen bizde yasiyoruz. Bende kadinlara ters ters bakıyorum. Sonra onlarinda duyacagi bi sekilde 'yaninda sevgilisi/kocasi var utanmadan sana bakıyo aşkım dünyanin çivisi çıkmış' diyorum.Eşimle gülüp geçiyoruz. Bilerek yuksek sesle soylerim hep arada bi kac ufak hakaret mahiyetinde sözcüklerimde olur dogrudur
esprili bir yoruma neden bu kadar taktınız anlamadın, allah kurtarsın falan, sanki ne dedi kadın.ohh herkes kocama baksın, çok güzel diye yazılmış bir yorum değil, aslında kıskanılacak, kızılacak bir şeyin olmadığını söylemeye çalışmış bence.vallaha yazacak tek bir kelime bulamadim, Allah kurtarsin ne diyim...
Sen daha önce de benim yorumlarıma absürd cevaplar yazmıştın ve tavrından uslubundan aşırı derecede rahatsız oluyorum.Senin kendinle ilgi sorunlar var gibi.vallaha yazacak tek bir kelime bulamadim, Allah kurtarsin ne diyim...
hep okuma ama arada da yaz, ben sahsen cok zevk aldim okurken bu yorumu
Sen daha önce de benim yorumlarıma absürd cevaplar yazmıştın ve tavrından uslubundan aşırı derecede rahatsız oluyorum.Senin kendinle ilgi sorunlar var gibi.
Neyse, rica ediyorum benim yorumlarımdan alıntı yapma cevap da yazma.Bir daha bişey yazarsan seni gözardı etmek zorunda kalacağım.
Allah şifalar versin tez zaman da iyileşirsin umarım.
merak uyandiran bir koca daha
yok hic oyle polemikli seylere girmiycem
3aferin çok olgunsunuz.kadınların ne niyetle baktığını bilmeden-evet aşırı bir hareket yapmadıysa bunu bilemezsiniz, sadece gözü takılmış veya dalmış da olabilir, bana oluyor şahsen, birine bön bön baktığımı birkaç saniye sonra farkediyorum, sadece erkeklere değil- ergen liseli seviyesinde laf sokmalar, tanımadığın etmediğin insana hakaret etmeler bariz yanlış bir şey yapmadığı halde.bravo bravo.ya o yanında sevgilisi/kocası olan kadının sevgilisi/kocası sinirli biriyse, sizin yüzünüzden kavga ederlerse, adam kadını tartaklarsa?hiç de olmayacak şeyler değiller.öyle değilse de deliye bak dediklerinden eminim.
esprili bir yoruma neden bu kadar taktınız anlamadın, allah kurtarsın falan, sanki ne dedi kadın.ohh herkes kocama baksın, çok güzel diye yazılmış bir yorum değil, aslında kıskanılacak, kızılacak bir şeyin olmadığını söylemeye çalışmış bence.
kıvanç tatlıtuğu bile beğenmeyen türk kızları var. sokakta genelde burnumuz havada sizin eşinize bu kadar bakılması bana doğal gelmedi . başka bir şey vardır.belki bir fikir siz biraz fazla inceliyorsunuzdur insanlar bakıyor mu diye . mesela o kadın da kızlar sokakta yürüyemiyorum kadınlar hep beni inceliyor diye konu açıyordur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?