Eşlerinin yanında eşlerimize bakan kadınlar

kel gobekli kocaniza bakmalarini hayra yormaniz takdire sayan, bu kafanin sebebiyeti olan icecektende istiyorum bir zahmet

En sevdigim konu, az daha kaciracaktim

Buradaki yorumlari okumayi cok seviyorum.

Arada bazi kadinlar,kadinlarimiz yorumu arasina esinin,nisanlisinin,sevgilisinin cok yakisikli oldugu dipnotunu serpistiriyor ya bayiliyorum. Resmen bunun icin okudum konuyu.

26 yasindayim, oyle Turkiye sokaklarinda oha adama bak diyecegim adam gormedim. Sahillerde nadiren karsilasiyoruz bu turle, ona da gorunce iyiymis der gecerim. Kadinlarinda sokak ortasinda erkekleri yani erkeklerinizi suzdugunu, baktigini filan sanmiyorum. Ama sunu acikca soyleyeyim sizin o toz kondurmadiginiz kocalariniz sokakta gozleriyle taciz ediyorlar bizi. Sizin diyorum genel konusuyorum cunku onlar da birilerinin kocasi.

Demem o ki sizin kocalariniz biz diger kadinlari zirnik ilgilendirmiyor, tipki benim sevgilimim esimin sizi zirnik ilgilendirmeyecegi gibi.

Dipnot; kaldigim yerden devam edeyim okumaya hangi kadinimiz iki laf arasina erkekinin yakisikliligini sıkıstırmıs.

kel gobekli kocaniza bakmalarini hayra yormaniz takdire sayan, bu kafanin sebebiyeti olan icecektende istiyorum bir zahmet
Eşim kel ve göbekli ama eşimde ki o kibirli kendinden emin duruşunu bakışlarını boyunu posunu yazmamıştım akrep burcu erkeği işte kusuru da olsa girdiği ortamlarda hemen çekiciliği ön plana çıkıyor
Yani içeceğe ihtiyacınız yok.Beni anlamanız için eşim gibi bir kocanız olması gerekiyor.

hep okuma ama arada da yaz, ben sahsen cok zevk aldim okurken bu yorumu

vallaha yazacak tek bir kelime bulamadim, Allah kurtarsin ne diyim...

aferin çok olgunsunuz.kadınların ne niyetle baktığını bilmeden-evet aşırı bir hareket yapmadıysa bunu bilemezsiniz, sadece gözü takılmış veya dalmış da olabilir, bana oluyor şahsen, birine bön bön baktığımı birkaç saniye sonra farkediyorum, sadece erkeklere değil- ergen liseli seviyesinde laf sokmalar, tanımadığın etmediğin insana hakaret etmeler bariz yanlış bir şey yapmadığı halde.bravo bravo.ya o yanında sevgilisi/kocası olan kadının sevgilisi/kocası sinirli biriyse, sizin yüzünüzden kavga ederlerse, adam kadını tartaklarsa?hiç de olmayacak şeyler değiller.öyle değilse de deliye bak dediklerinden eminim.
esprili bir yoruma neden bu kadar taktınız anlamadın, allah kurtarsın falan, sanki ne dedi kadın.ohh herkes kocama baksın, çok güzel diye yazılmış bir yorum değil, aslında kıskanılacak, kızılacak bir şeyin olmadığını söylemeye çalışmış bence.

Son düzenleme:
Geçen yaşadık benzer durumu ama bakan genç bi kızdı. Şu kız seni fena kesti dedim "kahretsin çok yakışıklıyım" dedi benimki. Güldük geçtik.

Pis pis bakmıyorsa sorun yok bende etrafıma bakarım o da bakar göz bu yani :)

Sen daha önce de benim yorumlarıma absürd cevaplar yazmıştın ve tavrından uslubundan aşırı derecede rahatsız oluyorum.Senin kendinle ilgi sorunlar var gibi.
Neyse, rica ediyorum benim yorumlarımdan alıntı yapma cevap da yazma.Bir daha bişey yazarsan seni gözardı etmek zorunda kalacağım.
Allah şifalar versin tez zaman da iyileşirsin umarım.

hep okuma ama arada da yaz, ben sahsen cok zevk aldim okurken bu yorumu

Vallahi dayanamayip yazarim da, daha dun banliydim, yeniden ban yemek istemiyorum

Yine de yazarim da bazi kadinlarimizin kocalari acaip cekici ya, biz anlamayiz nerden bilcez, o kadar yakisikli cekici koca mi bulduk

Bir kız arkadaşımla parkta geziyorduk karşımızdan Suriyeli bir çift geliyordu adam bizim olduğumuz taraftaydı kadın ikimizi de baktı sonra bizim tarafa geçti. Ya hu biz senin kocanı napalım? Onlar da çok eşlilik olduğu için kocasının bize bakmasından korktu zaar. İşimiz gücümüz kalmadı başkasının kocasına bakacağız peh pehh. Bakanlara da diyeyim yani çok ayıp bakmayın

bulunmaz kocan ve guzel kafanla san mutluluklar,
ben seni ettim bile,
tavrimi seven hoslanan coklari var, sen sevmeyiver lutfen...

merak uyandiran bir koca daha
yok hic oyle polemikli seylere girmiycem
3
Ben her bakandan bahsetmiyorum. Gözu takilabilir, birseyi dikkatini cekmistir bakabilir, ne biliyim belki tanidigina benzetmistir bakar vs vs..
Benim bu cumleyi kurduklarım genelde utanmadan yiyecek gibi bakanlar oluyor. Emin olun onlarda hak ediyor. Ha kocası sinirliyse kızarsa kadında bunu bilecek ona göre hareket edecek. Ben niye milletin kocasına yiyecekmis gibi bakmıyorum.

Ayrıca öyle laf sokar gibi degil dalga gecer gibi konusuyoruz kocamla gulüp geciyoruz. Biz onunla dalga gectik gulduk hakkinda konustuk diye hakkimizda konusanda konussun gülsün hicc umurumda degil.
Bakmasınlar öyle yiyecekmiş gibi.

Yanimda kocama resmen asilan da oldu kocam yakisikli mi hayirr ama sempatik. Kiskaniyorum tabiki ama ben hicbisey yapmiyorum ne ona belli ederim ne karsidakine cocuk degil ya her zaman ben korumayacagim kadinlardan kendini cekmesini bilsin azcik

Oluyo arada ve sozlerimle hic bisey demem ama gözlerimle yerim lafn gelişi ağzına s.c.r.m ikinciye cesaret edemezler mesafe her zaman iyidir

Ben aslinda hic yasamadim böyle bir olay. Birkere bir kadin baya baya bakmisti ikimize bende rahatsiz olmustum disarda yemek yiyorduk. Belki esimi taniyordur diye sorsum esime ama yok tanimiyordu bende anlamadim niye baktigini yani. Kafama da takmadim kiskanmadim da. Illaki bakanlar vardir ama bütün kadinlar degildir önemli olan kocanizin hareketi

Ben kadın erkek herkese bakar incelerim bir yere yetişmiyorsam, işim yoksa falan

Nasıl yürüyor, nasıl davranıyor, manyak mı vs uzatabiliriz listeyi

Ama şu kocama bakıyorlar diyip kocasının yanında triplere giren kadınlar beni sinir ediyor
Sarılıyor, öpüyor falan hele konuda laf söylüyorum diyenler çıkmış

Konuda sokaktaki kadınlara tepki verdiğini söyleyen (en hafif kelime bu bana kalırsa taciz de denebilir) kadınlara da yok artık diyorum
Bir de küçük düşürmeyin kendinizi litfen
Herkes sizin kocanızı çalmaya çalışmıyor, az sakin olun ve kendinize güvenin

Konuyla alakalı değil ama anlatmadan geçemeyeceğim. Yıllar önce gece görevindeyim ve göreve bir kadın bir erkek çıkıyoruz. Neyse mesai arkadaşım yakışıklı biri. Biz sahilde ki eğlence yerlerinden birinin önünden geçerken Ada'mın biri "yavrum yerim seni ne harika şeysin öyle" dedi. Erkek arkadaş hırsla dönüp "ulan yanında erkek varken sen Nasıl laf atıyorsun" diye atarlanıp üstüne yürürken adam "sana dedim anam yanındakinden bana ne" demesin mi? Arkadaşım olduğu yerde dondu kaldı, bu sefer ben "bana bak lan yanında kadın olan Ada'ma sen Nasıl laf atarsın" diye atarlandım ama kendimi zor tutuyorum. Tabi işimiz gereği gerekli ciddiyetle olayı sonuçlandırdık. Sonrasında dakikalarca güldük ve bu olayın aramızda sır olarak kalmasına karar verdik. Saatler sonra toplanma yerinde ben elimdeki Bombay'ı patlattım ve aylarca bu konu konuşulmuştu.

ben hiç beğenmiyorum kıvanç tatlıtuğu ya
sarı sarı
demek ki zevkler ve renkler baya değişiyor

bu kadar cirkin bir kadinin yaninda ne isi var kesin para yiyirdur diye bakip uzaklara daliyorlardir fakirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…