Eşlerinin yanında eşlerimize bakan kadınlar

tamam yiyecek gibi bakıyorsa laf sokmanızı anlayabilirim ama hakaret fazla geliyor yine de.her zaman pasif insanlarla karşılaşmayabilirsiniz, tartışma çıkabilir, çeşit çeşit insan var.haklıyken haksız duruma da düşebilirsiniz böyle.

Cevaplara bakıyorum, kimi ölümüne savunuyor, kimi diğerine hakaret ediyor bakanda bakmayanda öyle bir üzerine alınmış ki dağlara taşlara, kavgaya gerek yok hanımlar bu durumu gündeme taşımanız ya da rahatsız olmanız için kocanızın über yakışıklı sizin de hasta ruhlu kıskanç olmanıza gerek yok:)

Yani soylediginizde haklisiniz herkes bir olmaz. Dedigim bizi bazılari zaten tipinden belli ediyor ne niyetle baktiklarini. Bakıslarindan anliyorsun bir kadin olarak. Mesela bazi lari ne tatlisiniz der gibi bakiyor bazilari kiskanarak bakiyor bazilari oyle gozu carpiyor vs ama bu bakanlar baska bakiyor...
Mesela hamileyken bi kac defa magazada calisan kizlarin bize bakip guldugunu gordum dondum ne guluyosunuz der gibi baktim. Abla çok tatlısiniz k.bakma gülduk ama iyi niyetli güldik cok yakissmissiniz falan dedi kizla konustuk oyle. Hala daha ayni cocuk magazina giderim. Kizlada arada karsilasir konusuruz.
Bakislardaki niyet önemli yani. Ve hakaret dedim ama öyle ayıp seyler degill ufak herkesin arada agzindan kacan kelimecikler burda yazarsam belki banlarlar diye yazmadim

Nedeni ahlaksızlık cekememezlik kıskançlık başka neden olamaz ...

Hiç dikkat etmedim canım, bakan baksın umrumda değil ben eşime güveniyorum, hee bu arada güzele bakmak sevaptır.

Dogrudur.
Kargaya yavrusu ... klasik laf zaten.

Daha akşam oldu aynı şey. Tam kapıdan çııyoduk bebek arabası ile. İki bayan geçiyodu onlara yol verdik. Sonra arabayı çıkardık kapıdan. Hemen dibimizdeki cafeye gittik oturduk. İki dakka geçmedi kızlardan biri geldi kapıdan içeri girerken eşime bakarak girdi. Bende ısrarla ona baktım. Naparsa baktım. Gitti dolaptan su aldı döndü geliyor halen bakıyı göz ucu ile. Sonra beni gördü. Tek kaşım havada bakıyorum. Kız arada halen bakıyo. Bende ona bakıyorum. Var öyle kaşarlar.
Yanımızdan geçen olur. Eşime bakarlar. Hemde böle bi süzük süzük süzmeler. Eşimde bakıyoda ona bakıyolar dicem ama yok ölede bişi. Her geçene ben baktığım için ben farkediyorum. Ya da bazen gelip eşime paaardoooooğn bişi sorabilirmiyiiimmm der biri eşime. Buyrun derim ben direk adamda artık kafası şiştiğinden öğrendi huyumu tartışırız die hiç sesi çıkmaz. Tepkimi seslide dile getirdiğim olmuştur. Karısı var karısıııı ne bakıyon dedim mesela birinde. Yani tamam hemcinsiz ama bazısı harbi harbi yollu yani.

Benim de basıma sık sık gelir
Neredeyse her dısarı cıkmamızda

Bence böyle çok fazla şey etmemek lazım insaniz bakarız.

Ama ne yalan diyim benimde dikkatimi çekiyor. Bana da bakan var sozlumede benimde baktigim insanlar var. Illaki degisik bir seyler gorup bakıyoruz. Yada tanidiga benzetiyoruz. Begeniyoruz. Sebep var illaki. Ama tabi bir bakmak var gozunun onunden gecer anlık bir şey gorursun gider. Benim dedigim bu şekil. Ama bir de bakmak var yiyeyecek gibiyse cok ayıp o.

Yazımın neresini idrak edemediniz merak ettim, ne demişim acaba? Göz atmak değil bahsettiğim gözlerinin içine baka baka yürümek demişim, bu durumda paranoyak mı olunuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…