- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi _lady_bug_
-
tamam yiyecek gibi bakıyorsa laf sokmanızı anlayabilirim ama hakaret fazla geliyor yine de.her zaman pasif insanlarla karşılaşmayabilirsiniz, tartışma çıkabilir, çeşit çeşit insan var.haklıyken haksız duruma da düşebilirsiniz böyle.3
Ben her bakandan bahsetmiyorum. Gözu takilabilir, birseyi dikkatini cekmistir bakabilir, ne biliyim belki tanidigina benzetmistir bakar vs vs..
Benim bu cumleyi kurduklarım genelde utanmadan yiyecek gibi bakanlar oluyor. Emin olun onlarda hak ediyor. Ha kocası sinirliyse kızarsa kadında bunu bilecek ona göre hareket edecek. Ben niye milletin kocasına yiyecekmis gibi bakmıyorum.
Ayrıca öyle laf sokar gibi degil dalga gecer gibi konusuyoruz kocamla gulüp geciyoruz. Biz onunla dalga gectik gulduk hakkinda konustuk diye hakkimizda konusanda konussun gülsün hicc umurumda degil.
Bakmasınlar öyle yiyecekmiş gibi.
Yani soylediginizde haklisiniz herkes bir olmaz. Dedigim bizi bazılari zaten tipinden belli ediyor ne niyetle baktiklarini. Bakıslarindan anliyorsun bir kadin olarak. Mesela bazi lari ne tatlisiniz der gibi bakiyor bazilari kiskanarak bakiyor bazilari oyle gozu carpiyor vs ama bu bakanlar baska bakiyor...esprili bir yoruma neden bu kadar taktınız anlamadın, allah kurtarsın falan, sanki ne dedi kadın.
tamam yiyecek gibi bakıyorsa laf sokmanızı anlayabilirim ama hakaret fazla geliyor yine de.her zaman pasif insanlarla karşılaşmayabilirsiniz, tartışma çıkabilir, çeşit çeşit insan var.haklıyken haksız duruma da düşebilirsiniz böyle.
Nedeni ahlaksızlık cekememezlik kıskançlık başka neden olamaz ...Merhaba kızlar.Uzun zamandır dikkatimi çeken bir durum bu.Kadın kadına bakar, inceler, içinden bir çok şey geçirir anlarım.Ben de yaparım.Fakat yanında eşi ya da sevgilisi olan bir kadın neden başka bir kadının eşine bakar?
Göz atmak değil bahsettiğim gözlerinin içine içine bakarak yürümekten bahsediyorum.Sizin de geliyor mu başınıza böyle şeyler? Nedeni ne olabilir? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
En sevdigim konu, az daha kaciracaktim
Buradaki yorumlari okumayi cok seviyorum.
Arada bazi kadinlar,kadinlarimiz yorumu arasina esinin,nisanlisinin,sevgilisinin cok yakisikli oldugu dipnotunu serpistiriyor ya bayiliyorum. Resmen bunun icin okudum konuyu.
26 yasindayim, oyle Turkiye sokaklarinda oha adama bak diyecegim adam gormedim. Sahillerde nadiren karsilasiyoruz bu turle, ona da gorunce iyiymis der gecerim. Kadinlarinda sokak ortasinda erkekleri yani erkeklerinizi suzdugunu, baktigini filan sanmiyorum. Ama sunu acikca soyleyeyim sizin o toz kondurmadiginiz kocalariniz sokakta gozleriyle taciz ediyorlar bizi. Sizin diyorum genel konusuyorum cunku onlar da birilerinin kocasi.
Demem o ki sizin kocalariniz biz diger kadinlari zirnik ilgilendirmiyor, tipki benim sevgilimim esimin sizi zirnik ilgilendirmeyecegi gibi.
Dipnot; kaldigim yerden devam edeyim okumaya hangi kadinimiz iki laf arasina erkekinin yakisikliligini sıkıstırmıs.
Benim de basıma sık sık gelirMerhaba kızlar.Uzun zamandır dikkatimi çeken bir durum bu.Kadın kadına bakar, inceler, içinden bir çok şey geçirir anlarım.Ben de yaparım.Fakat yanında eşi ya da sevgilisi olan bir kadın neden başka bir kadının eşine bakar?
Göz atmak değil bahsettiğim gözlerinin içine içine bakarak yürümekten bahsediyorum.Sizin de geliyor mu başınıza böyle şeyler? Nedeni ne olabilir? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Erkek yokken de yapıyorlarYok yakışıklı değildir fazla, benim merak ettiğim husus neden yanlarında bir erkek varken bunu yapıyorlar? Eşlerine saygısızlık
Yazımın neresini idrak edemediniz merak ettim, ne demişim acaba? Göz atmak değil bahsettiğim gözlerinin içine baka baka yürümek demişim, bu durumda paranoyak mı olunuyor?Iyy en tiksindiğim evli kadın paranoyası.
Sırf böyle insanlar yüzünden sokakta insanlara bakmadan yürümek istiyorum. Sonra mazallah birilerinin kocasına gözüm denk gelir, "kocama baktı" diye triplere girer. Hiç çekemem.
Gerçekten rahatsız edici oluyor.İnsan bu farkediyor tabi hepimiz paranoyak değiliz:)Benim de basıma sık sık gelir
Neredeyse her dısarı cıkmamızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?