- 22 Eylül 2012
- 1.483
- 2.011
- 333
- Konu Sahibi _lady_bug_
-
ben de burak özçiviti beğenmiyorumben hiç beğenmiyorum kıvanç tatlıtuğu ya
sarı sarı
demek ki zevkler ve renkler baya değişiyor
Yok artık daha neler? Var mı cidden o kadar ileri gidebilen kuzum siz nerde yaşıyorsunuz çok merak ettim bakanı çok gördüm ama bu derece olanı ne gördüm ne duydumHani gözü değmek, bakmak dalgınlıkla bu tarz şeyler değil.sanki tanıyormuş kendisininde tanımasını bekliyormuş gibi bakış, ya inanın öyleleri var ki çoluğu çocuğu anne anne diye bağırırken transa çoktan geçmiş olan:) yakışırsınız, yakışmazsınız alan almış kime ne
Cevaplardan birinde daha böyle bir durumdan bahsediliyor, ankara da yaşıyoruz biz genelde avm de gezeriz kalabalık olur tabiki bakar insan insana ama eşinin arkası dönük oturuyorken bize, kendisi yemek tepsimizi getiren eşime abartmıyorum bir dakikaya yakın bakıp, çocuğunun ağlamasına aldırmayıp benim bakışımla karşılaştığında ani bir refleks olarak başını çeviriyorsa çok normal görmem işte.Yok artık daha neler? Var mı cidden o kadar ileri gidebilen kuzum siz nerde yaşıyorsunuz çok merak ettim bakanı çok gördüm ama bu derece olanı ne gördüm ne duydum
Ya o kadarını normal görmek pek mümkün değil zaten kadın kendinden geçmiş resmen ne insanlar varya hadi kocandan yanında ki çocuğundan utanmıyorsun Allahtan da mı korkmuyorsun?Cevaplardan birinde daha böyle bir durumdan bahsediliyor, ankara da yaşıyoruz biz genelde avm de gezeriz kalabalık olur tabiki bakar insan insana ama eşinin arkası dönük oturuyorken bize, kendisi yemek tepsimizi getiren eşime abartmıyorum bir dakikaya yakın bakıp, çocuğunun ağlamasına aldırmayıp benim bakışımla karşılaştığında ani bir refleks olarak başını çeviriyorsa çok normal görmem işte.
İnsanlar sanıyor ki kendi başlarına gelmediği sürece bu tür olaylar yaşanmıyor, var ama farketmek için yapmaları gereken tek şey o vitrinlerden biraz gözlerini çevirip etrafları ile ilgili olmaları.Ya o kadarını normal görmek pek mümkün değil zaten kadın kendinden geçmiş resmen ne insanlar varya hadi kocandan yanında ki çocuğundan utanmıyorsun Allahtan da mı korkmuyorsun?
Sonuç ne oldu şimdi bu bir derdim var konusunda, çok merak ettim. Nereye varıldı?İnanın biraz dikkatli olan bir kadın, kocasının kimi nasıl süzdüğünü gayet iyi bilir, hepimiz kadınız.Zaten eşimin süzdüğünü kadının buna doğal olarak verdiği tepki olduğunu bilsem, boşanma ile alakalı bir konu açar herkesin desteğinide alırım.Sizin bakmıyor olmanız, ya da bir başkasının sizi süzüyor oluşuna bakıyor olmanız böyle kadınların varlığını perdelemez malesef..
"Belki bir sebep var belki yok yazıp rahatlamak istiyorsunuz buyrun bu alan sizin"Sonuç ne oldu şimdi bu bir derdim var konusunda, çok merak ettim. Nereye varıldı?
Biliyorum bdv'nin ne olduğunu. :) Benim sorum başkaydı."Belki bir sebep var belki yok yazıp rahatlamak istiyorsunuz buyrun bu alan sizin"
Bir derdim var kısmının açıklaması bu şekilde bilin istedim.
Aslında tam sorunuzun cevabını vermiş bulundum,her derdimiz çözüme kavuşmuş olsaydı keşke bu platformda, çözüm bulduğumuzda rahatsızlık duyan tüm kadınları aydınlatacağız inşallah:)Biliyorum bdv'nin ne olduğunu. :) Benim sorum başkaydı.
Çözüme kavuşamayacak bir derdim var ve çözüme kavuşmayacağını kabullendim diyorsun yani. :d Yoksa kadınlara evli erkeklere bakmamaları yönünde verdiğiniz kamu spotu ve kadınlara edilen hakaretler sizi rahatlattı mı.Aslında tam sorunuzun cevabını vermiş bulundum,her derdimiz çözüme kavuşmuş olsaydı keşke bu platformda, çözüm bulduğumuzda rahatsızlık duyan tüm kadınları aydınlatacağız inşallah:)
Kendi adıma konuşmam gerekirse cevaplarımın hiçbirinde hakaret yok hakarete uğramama rağmen:) hakaret eden kişiyi bağlar bu durum o yüzden fikrim yok aslında. Kamu spotu işe yaradıysa ne güzel gurur duyarım kendimle.E bazen dertlerimiz çözümsüz kalır, napalım başımızı duvarlara mı vuralım? Kabullenmek güzel şey:)Çözüme kavuşamayacak bir derdim var ve çözüme kavuşmayacağını kabullendim diyorsun yani. :d Yoksa kadınlara evli erkeklere bakmamaları yönünde verdiğiniz kamu spotu ve kadınlara edilen hakaretler sizi rahatlattı mı.
Bazi kadinlarin cog gizel,bazi erkeklerin de cog yagusuklu oldugunu ogrendim ben sahsen kendim.Sonuç ne oldu şimdi bu bir derdim var konusunda, çok merak ettim. Nereye varıldı?
Cevap olarak da çirkin yüzüne dalmışım aşkım kusura bakma deyip daldığımız yerden kaçalımKotu insanlar var, evet.
Bunun erkegi, kadini da yok.
Ancaaak butun kotu, namussuz kadinlarin size denk gelmesi biraz utopik degil mi? Hemen hemen her ciktiginizda bakilmasinin enteresanligini gectim ama bunu tek duruma baglamak da tuhaf, onu gecemedim :)
Esinizin cok yakisikli olmasi, cok yakismaniz vs gibi ego kasan seyleri dusunmeyin sadece.
Yok uzun bakti, vay bir dakikayi gecti vs. hesabi da cok buyuk işsizlik gibi geldi bana.
Size yemek getirilmesine ozenmistir,
Meraklidir es mi arkadas mi oldugunuzu cozmeye calismistir,
Kotu bir gun gecirmistir, uzun uzun dalmistir, siz bakinca da kendine gelmis utanmistir.
Bir hareketiniz gecmisten bir sey cagristirmistir dusuncelere gark olmustur.
Son olarak sizin super otesi olmaniz degil de karsidakinin kotu niyetli olmasi seceneklerimiz mevcuttur.
Insanlar cidden nereye baktigini, ne yaptigini bilmeden dalabiliyor.
Gecen gunlerde evde bir dalmisim vucut uyanik ama beyin baska yerlerde ta liseye gittim geldim ornegin :)
Valla iyi ki disarda olmamis dedim simdi.
Burdaki bazi hanimlar beni dovebilirdi zannimca kociskosunun %1'inin oldugu tarafa dalmis olsam bile.
Ayrica kocalarina Allah sabir versin.
Ben olsam yanimda bile gezdirmem.
Kose basinda çakıyla bekleyip ne bahiyon lan diyen medeniyetsiz adamlar gibi senbenimgocamamibaktin diyorlarmis ya hu.
Gercekten cok cok cok cirkin ya.
Allah karsilastirmasin.
26 sayfa yazıyı okumak kolay değil elbette, konuda ne eşim yakışıklı dedim ne de her çıktığımızda bunu yaşıyorum dedim.ara ara gözüme çarpan ve denk geldiğim bir durum bu.tek başıma masada oturup yemeğimizi beklerken etrafı izlemenin neresi işsizlik? Siz gözlerinizi mi bağlıyorsunuz yalnızken?Kotu insanlar var, evet.
Bunun erkegi, kadini da yok.
Ancaaak butun kotu, namussuz kadinlarin size denk gelmesi biraz utopik degil mi? Hemen hemen her ciktiginizda bakilmasinin enteresanligini gectim ama bunu tek duruma baglamak da tuhaf, onu gecemedim :)
Esinizin cok yakisikli olmasi, cok yakismaniz vs gibi ego kasan seyleri dusunmeyin sadece.
Yok uzun bakti, vay bir dakikayi gecti vs. hesabi da cok buyuk işsizlik gibi geldi bana.
Size yemek getirilmesine ozenmistir,
Meraklidir es mi arkadas mi oldugunuzu cozmeye calismistir,
Kotu bir gun gecirmistir, uzun uzun dalmistir, siz bakinca da kendine gelmis utanmistir.
Bir hareketiniz gecmisten bir sey cagristirmistir dusuncelere gark olmustur.
Son olarak sizin super otesi olmaniz degil de karsidakinin kotu niyetli olmasi seceneklerimiz mevcuttur.
Insanlar cidden nereye baktigini, ne yaptigini bilmeden dalabiliyor.
Gecen gunlerde evde bir dalmisim vucut uyanik ama beyin baska yerlerde ta liseye gittim geldim ornegin :)
Valla iyi ki disarda olmamis dedim simdi.
Burdaki bazi hanimlar beni dovebilirdi zannimca kociskosunun %1'inin oldugu tarafa dalmis olsam bile.
Ayrica kocalarina Allah sabir versin.
Ben olsam yanimda bile gezdirmem.
Kose basinda çakıyla bekleyip ne bahiyon lan diyen medeniyetsiz adamlar gibi senbenimgocamamibaktin diyorlarmis ya hu.
Gercekten cok cok cok cirkin ya.
Allah karsilastirmasin.
Baksın isteyen sorun ne?Merhaba kızlar.Uzun zamandır dikkatimi çeken bir durum bu.Kadın kadına bakar, inceler, içinden bir çok şey geçirir anlarım.Ben de yaparım.Fakat yanında eşi ya da sevgilisi olan bir kadın neden başka bir kadının eşine bakar?
Göz atmak değil bahsettiğim gözlerinin içine içine bakarak yürümekten bahsediyorum.Sizin de geliyor mu başınıza böyle şeyler? Nedeni ne olabilir? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Sorun mu ne sorunu? Gelsinler hatta tanışsınlar, oturup bi yemek yiyelim birbirimizi falan tanırız hahahahBaksın isteyen sorun ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?