Eşlerinin yanında eşlerimize bakan kadınlar

Yok artık daha neler? Var mı cidden o kadar ileri gidebilen kuzum siz nerde yaşıyorsunuz çok merak ettim bakanı çok gördüm ama bu derece olanı ne gördüm ne duydum

Yok artık daha neler? Var mı cidden o kadar ileri gidebilen kuzum siz nerde yaşıyorsunuz çok merak ettim bakanı çok gördüm ama bu derece olanı ne gördüm ne duydum
Cevaplardan birinde daha böyle bir durumdan bahsediliyor, ankara da yaşıyoruz biz genelde avm de gezeriz kalabalık olur tabiki bakar insan insana ama eşinin arkası dönük oturuyorken bize, kendisi yemek tepsimizi getiren eşime abartmıyorum bir dakikaya yakın bakıp, çocuğunun ağlamasına aldırmayıp benim bakışımla karşılaştığında ani bir refleks olarak başını çeviriyorsa çok normal görmem işte.

Ya o kadarını normal görmek pek mümkün değil zaten kadın kendinden geçmiş resmen ne insanlar varya hadi kocandan yanında ki çocuğundan utanmıyorsun Allahtan da mı korkmuyorsun?

Ya o kadarını normal görmek pek mümkün değil zaten kadın kendinden geçmiş resmen ne insanlar varya hadi kocandan yanında ki çocuğundan utanmıyorsun Allahtan da mı korkmuyorsun?
İnsanlar sanıyor ki kendi başlarına gelmediği sürece bu tür olaylar yaşanmıyor, var ama farketmek için yapmaları gereken tek şey o vitrinlerden biraz gözlerini çevirip etrafları ile ilgili olmaları.

Sonuç ne oldu şimdi bu bir derdim var konusunda, çok merak ettim. Nereye varıldı?

Biliyorum bdv'nin ne olduğunu. :) Benim sorum başkaydı.
Aslında tam sorunuzun cevabını vermiş bulundum,her derdimiz çözüme kavuşmuş olsaydı keşke bu platformda, çözüm bulduğumuzda rahatsızlık duyan tüm kadınları aydınlatacağız inşallah:)

Çözüme kavuşamayacak bir derdim var ve çözüme kavuşmayacağını kabullendim diyorsun yani. :d Yoksa kadınlara evli erkeklere bakmamaları yönünde verdiğiniz kamu spotu ve kadınlara edilen hakaretler sizi rahatlattı mı.

Kendi adıma konuşmam gerekirse cevaplarımın hiçbirinde hakaret yok hakarete uğramama rağmen:) hakaret eden kişiyi bağlar bu durum o yüzden fikrim yok aslında. Kamu spotu işe yaradıysa ne güzel gurur duyarım kendimle.E bazen dertlerimiz çözümsüz kalır, napalım başımızı duvarlara mı vuralım? Kabullenmek güzel şey:)

Var öyle tipler ya... bana da eşime de bakıyorlar ama bildiğin yer gibi. Ikimizin de standart olduğunu düşünüyorum. Ama cevredeki insanlar öküz

uuuw çok havalı olurdu. Düşünsene çok yakışıklı bir er kişisi bütün kadınlar onu süzüyor ve o senin kocan. Anlatılmaz yaşanırdı galiba.

Kotu insanlar var, evet.
Bunun erkegi, kadini da yok.

Ancaaak butun kotu, namussuz kadinlarin size denk gelmesi biraz utopik degil mi? Hemen hemen her ciktiginizda bakilmasinin enteresanligini gectim ama bunu tek duruma baglamak da tuhaf, onu gecemedim :)
Esinizin cok yakisikli olmasi, cok yakismaniz vs gibi ego kasan seyleri dusunmeyin sadece.

Yok uzun bakti, vay bir dakikayi gecti vs. hesabi da cok buyuk işsizlik gibi geldi bana.
Size yemek getirilmesine ozenmistir,
Meraklidir es mi arkadas mi oldugunuzu cozmeye calismistir,
Kotu bir gun gecirmistir, uzun uzun dalmistir, siz bakinca da kendine gelmis utanmistir.
Bir hareketiniz gecmisten bir sey cagristirmistir dusuncelere gark olmustur.
Son olarak sizin super otesi olmaniz degil de karsidakinin kotu niyetli olmasi seceneklerimiz mevcuttur.

Insanlar cidden nereye baktigini, ne yaptigini bilmeden dalabiliyor.
Gecen gunlerde evde bir dalmisim vucut uyanik ama beyin baska yerlerde ta liseye gittim geldim ornegin :)

Valla iyi ki disarda olmamis dedim simdi.
Burdaki bazi hanimlar beni dovebilirdi zannimca kociskosunun %1'inin oldugu tarafa dalmis olsam bile.

Ayrica kocalarina Allah sabir versin.
Ben olsam yanimda bile gezdirmem.
Kose basinda çakıyla bekleyip ne bahiyon lan diyen medeniyetsiz adamlar gibi senbenimgocamamibaktin diyorlarmis ya hu.
Gercekten cok cok cok cirkin ya.
Allah karsilastirmasin.

Cevap olarak da çirkin yüzüne dalmışım aşkım kusura bakma deyip daldığımız yerden kaçalım

26 sayfa yazıyı okumak kolay değil elbette, konuda ne eşim yakışıklı dedim ne de her çıktığımızda bunu yaşıyorum dedim.ara ara gözüme çarpan ve denk geldiğim bir durum bu.tek başıma masada oturup yemeğimizi beklerken etrafı izlemenin neresi işsizlik? Siz gözlerinizi mi bağlıyorsunuz yalnızken?
Seçenek demişsiniz optimist örnekler vermişsiniz kabul olabilir fakat seçenekler arasında benim ısrarla bir nevi "sanrı" gördüğümü söylemeniz optimist tavrınızın tek taraflı olduğunu gösteriyor bana:)

Baksın isteyen sorun ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…