- Konu Sahibi _lady_bug_
-
Canım benim eşin de karşılık veriyorsa sorun olur. Vermiyorsa ne sorunu?Sorun mu ne sorunu? Gelsinler hatta tanışsınlar, oturup bi yemek yiyelim birbirimizi falan tanırız hahahah
Canım zaten sorun yok, Bu davranışın nedenleri üzerine münazara yapıyoruz sadece:)Canım benim eşin de karşılık veriyorsa sorun olur. Vermiyorsa ne sorunu?
Nefret ediyorum öyle insanlardan koca sevgili sadece onlara bahşedilmiş sanki geri kalan herkes onun kocasına bayılıyor kendiside ayrıca bir piremses. Oysaki özgüven yerlerde. Kim bakarsa baksın kocama ben ona güveniyorum oda benden başkasına zaten bakmaz başkalarıda umrumda değil.Ay birde bakmadan bakmış havasına girip eşinin eline koluna sarılan kadınlar yok mu çok iticisiniz haberiniz olsun herkesin eşi sevgilisi var bu ne görmemişlik
26 sayfa yazıyı okumak kolay değil elbette, konuda ne eşim yakışıklı dedim ne de her çıktığımızda bunu yaşıyorum dedim.ara ara gözüme çarpan ve denk geldiğim bir durum bu.tek başıma masada oturup yemeğimizi beklerken etrafı izlemenin neresi işsizlik? Siz gözlerinizi mi bağlıyorsunuz yalnızken?
Seçenek demişsiniz optimist örnekler vermişsiniz kabul olabilir fakat seçenekler arasında benim ısrarla bir nevi "sanrı" gördüğümü söylemeniz optimist tavrınızın tek taraflı olduğunu gösteriyor bana:)
Çok karşılaşıyorum öyle tiplerle ve Nefret ediyorum ay sanki biz hiç erkek görmemişiz yazık yani paçozlaraNefret ediyorum öyle insanlardan koca sevgili sadece onlara bahşedilmiş sanki geri kalan herkes onun kocasına bayılıyor kendiside ayrıca bir piremses. Oysaki özgüven yerlerde. Kim bakarsa baksın kocama ben ona güveniyorum oda benden başkasına zaten bakmaz başkalarıda umrumda değil.
Jensen ackles sizin yakışıklı erkek profilinize uygun olabilir ama bebek yüzlü erkeklere dönüp bakmayan kadınlarımız oldukça fazla. Evet bazı istisna olaylar dışında bu durum takıntı halinede gelebilir ama sanmıyorum ki hiç bir kadın için erkeğine bakılması mutluluk sebebi olsun, huzur bozmamak önemli.Ben bazi kadinlarin surekli birilerinin kocalarina baktigini zannettigine inaniyorum. Hadi biri bakar ikisi bakar da kocaniz bir Jensen Ackles degilse (ki yanindan bile gecmedigine eminim) konu acacak kadar kimse donup donup bakmiyordur. Ha tabi boyle inanarak mutlu olabilirsiniz ama lutfen insanlari bos yere suclayip kimsenin huzurunu bozmayin.
En son fanus kararı almıştık diye hatırlıyorum, şimdilik şükür rahatladıkHala bitmedi mi kocalarınıza bakan ahlaksız kadınlar?
En son fanus kararı almıştık diye hatırlıyorum, şimdilik şükür rahatladık
Bence en mantıklı cevap bukocana bakan kiz buyuk ihtimal seni kendiyle kiyasliyordur arkadasim..
su tiple bu adam niye beraber ki? kadin adamin yaninda anasi gibi durmus ben daha guzelim
iyyy bu adam su kadinin yaninda ne kadar egreti duruyor vs diye uzar gider bu kurgu..
yani kimse senin benim kocama oldugunden cok begendiginden bakmaz,yanindaki kadinla kendini kiyaslamak icin bakar..
tipki kadin kisminin disari cikarken erkekleri etkilemek icin giyip suslenmesinin koca bi yalandan ibaret oldugu,asil amacin hemcinslerine karsi daha guzel oldugunu ispatlamaya calismasi gibi..
yani hersey kadin yarisindan ibaret.
memlekette adam kitligi yok,el yuzu temiz bi suru delikanli,orta yasli bekar adam dolu ortalik.
Jensen ackles sizin yakışıklı erkek profilinize uygun olabilir ama bebek yüzlü erkeklere dönüp bakmayan kadınlarımız oldukça fazla. Evet bazı istisna olaylar dışında bu durum takıntı halinede gelebilir ama sanmıyorum ki hiç bir kadın için erkeğine bakılması mutluluk sebebi olsun, huzur bozmamak önemli.
Size cevabımda sürekli bakıyorlar demiş miyim? Hayır. Eşim bir "jensen ackles" demiş miyim? Hayır. Çok kel alaka bir çıkış olmuş, ha bu arada bazı arkadaşlarımız sağolsun fanus fikrini verdi, ben etkilendim:)Hadi bir baksinlar iki baksinlar surekli bakmalari bence sizin hezeyaniniz. Ya da esinizin insanustu ve buyulu bir yakisikliligi var da kadinlar kendilerini alamiyor bakmaktan... E burka giydirin siz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?