Eşlerinin yanında eşlerimize bakan kadınlar

Ay birde bakmadan bakmış havasına girip eşinin eline koluna sarılan kadınlar yok mu çok iticisiniz haberiniz olsun herkesin eşi sevgilisi var bu ne görmemişlik
Nefret ediyorum öyle insanlardan koca sevgili sadece onlara bahşedilmiş sanki geri kalan herkes onun kocasına bayılıyor kendiside ayrıca bir piremses. Oysaki özgüven yerlerde. Kim bakarsa baksın kocama ben ona güveniyorum oda benden başkasına zaten bakmaz başkalarıda umrumda değil.

Gozumu baglamam ancak kim kocama ne kadar bakti'nin çetelesini de tutmam.
Sanri gordugunuzu savunsaydim secenek sunmazdim, paradoksu sevmem :)

Bir de sonucta konu sadece sizin konunuz olarak kalmamis.
Hemen hemen her ciktigimda bakiliyor yazan da var, kocama mi baktin diye kavga ettim yazan da.
Dolayisiyla yorumumun tumu de size ait degildi.

Mutluluklar.

Çok karşılaşıyorum öyle tiplerle ve Nefret ediyorum ay sanki biz hiç erkek görmemişiz yazık yani paçozlara

Ben bazi kadinlarin surekli birilerinin kocalarina baktigini zannettigine inaniyorum. Hadi biri bakar ikisi bakar da kocaniz bir Jensen Ackles degilse (ki yanindan bile gecmedigine eminim) konu acacak kadar kimse donup donup bakmiyordur. Ha tabi boyle inanarak mutlu olabilirsiniz ama lutfen insanlari bos yere suclayip kimsenin huzurunu bozmayin.

Jensen ackles sizin yakışıklı erkek profilinize uygun olabilir ama bebek yüzlü erkeklere dönüp bakmayan kadınlarımız oldukça fazla. Evet bazı istisna olaylar dışında bu durum takıntı halinede gelebilir ama sanmıyorum ki hiç bir kadın için erkeğine bakılması mutluluk sebebi olsun, huzur bozmamak önemli.

Benimde eşime bakan oluyor ama genelde eşim beni sinirlendirmek için kızları kesiyor ve bende ona iyi bak hiç bir zaman ulaşamayacaksın diyorum dönüp beni öpüyor. Başkası da ona bakınca +hoşuma bile gidiyor çünkü o benim

kocana bakan kiz buyuk ihtimal seni kendiyle kiyasliyordur arkadasim..
su tiple bu adam niye beraber ki? kadin adamin yaninda anasi gibi durmus ben daha guzelim
iyyy bu adam su kadinin yaninda ne kadar egreti duruyor vs diye uzar gider bu kurgu..

yani kimse senin benim kocama oldugunden cok begendiginden bakmaz,yanindaki kadinla kendini kiyaslamak icin bakar..
tipki kadin kisminin disari cikarken erkekleri etkilemek icin giyip suslenmesinin koca bi yalandan ibaret oldugu,asil amacin hemcinslerine karsi daha guzel oldugunu ispatlamaya calismasi gibi..

yani hersey kadin yarisindan ibaret.
memlekette adam kitligi yok,el yuzu temiz bi suru delikanli,orta yasli bekar adam dolu ortalik.

Bence en mantıklı cevap bu

Hadi bir baksinlar iki baksinlar surekli bakmalari bence sizin hezeyaniniz. Ya da esinizin insanustu ve buyulu bir yakisikliligi var da kadinlar kendilerini alamiyor bakmaktan... E burka giydirin siz de.

Herkeşler bir sey demis bende yazayim dedim. KK'nın evli kadinlarindan biri olarak. Benim kocamada bakiyolar hele ki bir bara ya da plaja clube falan gittigimizde vallahi adami yiyecekler saniyorum. 5 yillik beraberligimiz ben oyle bakmamisimdir

Bence kadinlarimiz cok arayista (kimileri) gozler radar modunda acik kesiyorlar ayni erkek gibi etrafi. Eskiden cok takiyordum kafama ama artik amaaaan anca okuzun trene baktigi gibi bakarlar kafasindayim.

Rahatsiz edici ama millete de bisey diyemezsin, esinde bakana donup bakmiyorsa bence benim gibi okuz-tren algisi yaparak konuyu kendi icinde sindir gitsin :)

Ben bi gerizekalının öküz gibi baktığına şahit oldum kıza bir bakış attım ki anlatamam.. Ben bile kendime şaşırdım .. Kız birde magazacı...aslında bi omız atıp onu yerler bir etmekti hayalim ama neyse... O bakış ona yetti ... Kızı bi daha da etrafta göremedim

Hadi bir baksinlar iki baksinlar surekli bakmalari bence sizin hezeyaniniz. Ya da esinizin insanustu ve buyulu bir yakisikliligi var da kadinlar kendilerini alamiyor bakmaktan... E burka giydirin siz de.
Size cevabımda sürekli bakıyorlar demiş miyim? Hayır. Eşim bir "jensen ackles" demiş miyim? Hayır. Çok kel alaka bir çıkış olmuş, ha bu arada bazı arkadaşlarımız sağolsun fanus fikrini verdi, ben etkilendim:)

aman sanki kocan brad pitt veya sizi adama yakıştıramadıkları için bakıyolardır, millet çok mu meraklı kocana diyenler heralde kıskanıyolar.
cidden aşırı derecede bakan kadınlar var ve bu cidden çok rahatsız edici bişey. Erkekler eşlerine bakan adama daldığı zaman normal karşılıyosunuz da kadının rahatsız olması mı anormal?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…