- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi _lady_bug_
-
Ben onu çok yapıyorum Ada'm çoooook yakışıklıysa bakıp ardından kadına bakıyorum sonra diyorum ki adaletin bu mu dünyaYanlış anlamayın ama yandaki hanım çok çirkinse de bakılıyor.. Hani bu bile evlenmiş dercesine..
Demek ki o ve ya bu sebeple bakılıyormuş, e işte sorumun cevapları yavaş yavaş geliyor, neden diyordum ya:)Ben onu çok yapıyorum Ada'm çoooook yakışıklıysa bakıp ardından kadına bakıyorum sonra diyorum ki adaletin bu mu dünya
Gulerlerse gülsünler. Öyle ucuz kadinlar var utanmadan bakan. Kocam utanıyor bakışlarından onlar utanmiyor.Laflarınızdan sonra sizin arkanızdan da iyi gülüyorlardır emin olun. Haberiniz olsun diye yazmak istedim .
Bazen yapıyorum vallahi ne ayıp çok bariz bakanlar var. Biz rahatsiz oluyoruz.onlar olmuyor.saka degilmi? gercekte boyle bisey yapmiyorsun.
Gulerlerse gülsünler. Öyle ucuz kadinlar var utanmadan bakan. Kocam utanıyor bakışlarından onlar utanmiyor.
Fanusta bile kıskanmanin bir yolunu bulup buraya yazarız biz
Bu kadınlar bi tuhaf. Yanında kendi fanuslu kocası varken benim kocamın fanusuna bakıyorlar. Modelini beğenmiştir diyeceğim, bakıp geçse mesele yok ama gözünü dikip içindekini görmek için uzun uzun bakıyor sanki. Sebebini anlayamıyorum. Kendi fanuslarına saygısızlık
Yaa bakılıyor tabiki ama bir dikkatli bakmak var birde normal bakmak var ben İşim gereği çiftlerle iletişim halindeyim ama genelde erkeğe değl de Kadına anlatıyorum Çünkü biliyorum kadınalrı düşüncelerini ama bazen öyle erkek görüyoruz bildiğin taş bakılmayacsk gibi değill hepsine bakılmaz yani :) sonuçta yiyecek gibi de bakmıyorum en azından ben böyleyimDemek ki o ve ya bu sebeple bakılıyormuş, e işte sorumun cevapları yavaş yavaş geliyor, neden diyordum ya:)
KOcamın fanusuna bakıyorlarBu kadınlar bi tuhaf. Yanında kendi fanuslu kocası varken benim kocamın fanusuna bakıyorlar. Modelini beğenmiştir diyeceğim, bakıp geçse mesele yok ama gözünü dikip içindekini görmek için uzun uzun bakıyor sanki. Sebebini anlayamıyorum. Kendi fanuslarına saygısızlık
Biz karı koca cirkiniz kimse bize bakmiyorMerhaba kızlar.Uzun zamandır dikkatimi çeken bir durum bu.Kadın kadına bakar, inceler, içinden bir çok şey geçirir anlarım.Ben de yaparım.Fakat yanında eşi ya da sevgilisi olan bir kadın neden başka bir kadının eşine bakar?
Göz atmak değil bahsettiğim gözlerinin içine içine bakarak yürümekten bahsediyorum.Sizin de geliyor mu başınıza böyle şeyler? Nedeni ne olabilir? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Yanlız değilsinBiz karı koca cirkiniz kimse bize bakmiyor
Yav ben hiç denk gelmedim böyle taş denilecek cinsten bir erkeğe. Taşı da gectim, azcık albenisi olsa bari. İzmirdeyim, kadınlar bi şahane ama aynı şeyi erkekler için söyleyemeyeceğim malesef.Yaa bakılıyor tabiki ama bir dikkatli bakmak var birde normal bakmak var ben İşim gereği çiftlerle iletişim halindeyim ama genelde erkeğe değl de Kadına anlatıyorum Çünkü biliyorum kadınalrı düşüncelerini ama bazen öyle erkek görüyoruz bildiğin taş bakılmayacsk gibi değill hepsine bakılmaz yani :) sonuçta yiyecek gibi de bakmıyorum en azından ben böyleyim
Biz karı koca cirkiniz kimse bize bakmiyor
Taş gibi hatunları almış adamlar daha ne uğraşacaklar :))Yav ben hiç denk gelmedim böyle taş denilecek cinsten bir erkeğe. Taşı da gectim, azcık albenisi olsa bari. İzmirdeyim, kadınlar bi şahane ama aynı şeyi erkekler için söyleyemeyeceğim malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?