Eşlerinin yanında eşlerimize bakan kadınlar

Fanusta bile kıskanmanin bir yolunu bulup buraya yazarız biz

Bu kadınlar bi tuhaf. Yanında kendi fanuslu kocası varken benim kocamın fanusuna bakıyorlar. Modelini beğenmiştir diyeceğim, bakıp geçse mesele yok ama gözünü dikip içindekini görmek için uzun uzun bakıyor sanki. Sebebini anlayamıyorum. Kendi fanuslarına saygısızlık

Demek ki o ve ya bu sebeple bakılıyormuş, e işte sorumun cevapları yavaş yavaş geliyor, neden diyordum ya:)
Yaa bakılıyor tabiki ama bir dikkatli bakmak var birde normal bakmak var ben İşim gereği çiftlerle iletişim halindeyim ama genelde erkeğe değl de Kadına anlatıyorum Çünkü biliyorum kadınalrı düşüncelerini ama bazen öyle erkek görüyoruz bildiğin taş bakılmayacsk gibi değill hepsine bakılmaz yani :) sonuçta yiyecek gibi de bakmıyorum en azından ben böyleyim

KOcamın fanusuna bakıyorlar

Eşime de bana da uzun uzun bakanlar oluyor erkekte kadında bu bende oluşan bi soru işareti

Biz karı koca cirkiniz kimse bize bakmiyor

Yav ben hiç denk gelmedim böyle taş denilecek cinsten bir erkeğe. Taşı da gectim, azcık albenisi olsa bari. İzmirdeyim, kadınlar bi şahane ama aynı şeyi erkekler için söyleyemeyeceğim malesef.

Hic denk gelmedim. Kocam da baya yakisikli oysa ki
Niye baksinlar ya, olsa olsa bu kadin bu adamda ne buldu diye inceliyorlardir. Oyle kestiklerini hic sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…