- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi _lady_bug_
-
Valla Burda da on kişide bir tane :)Yav ben hiç denk gelmedim böyle taş denilecek cinsten bir erkeğe. Taşı da gectim, azcık albenisi olsa bari. İzmirdeyim, kadınlar bi şahane ama aynı şeyi erkekler için söyleyemeyeceğim malesef.
Hımm, Ankara diyosun yaniValla Burda da on kişide bir tane :)
Memleket Ankara :) gördüğüm kişiler çalıştığım ildenHımm, Ankara diyosun yani
Hahahahh :)))) onlar ayrı bir dünyaBence evli erkeğe bakan kadından çok sarkık göbekli kıllı kocasına herkesin baktığını sanan kadın var.Onu napcaz?
Resimdeki kişiden mi bahsediyorsunuzBazen ben de bakarim. Cifti kiyaslarim kendimce. Yakisip yakistirmadigimi dusunurum.
Adamin gomlegine bakiyor olabilirim.
Ya da kadinin sac rengine.
Bir anlami yok benim icin.
Bana da baktiklarini fark ederim, kadin erkek karisik.
Nisanlima da bakan kadinlari gorurum. Ortalamanin baya ustunde bir tiptedir de
Yine de umursamam.
Bakarken ne dusunduklerini bilemeyiz ki.
Yok o bitanecik dayimResimdeki kişiden mi bahsediyorsunuz
Hm pekiYok o bitanecik dayim
Başıma bir kaç kere gelmişti.Merhaba kızlar.Uzun zamandır dikkatimi çeken bir durum bu.Kadın kadına bakar, inceler, içinden bir çok şey geçirir anlarım.Ben de yaparım.Fakat yanında eşi ya da sevgilisi olan bir kadın neden başka bir kadının eşine bakar?
Göz atmak değil bahsettiğim gözlerinin içine içine bakarak yürümekten bahsediyorum.Sizin de geliyor mu başınıza böyle şeyler? Nedeni ne olabilir? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Aha :S
Aynısını ben de yasadım dun. Yolda gıdıyorduk kadın eni konu durdu esımı suzduu suzduu.. Kadının da cocugu var yanında.. Anne anne dıyor cocuk bır sey soyluyor. Bakmıyor cocuguna. Esıme bakıyor..
Ben de yanından gecerken dedım basit kadın hıc adap edep kalmamıs dedım. Kadın basını önune egdı.
Sahipli olunca daha cekıcı gelıyor sanırım basit kadınlara. . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?