Eşlerinin yanında eşlerimize bakan kadınlar

Bizde kocaya bakılması dalga ve eğlence konusudur,mümkünse bu hataya düşmüş kişinin anlayacağı şekilde fısır fısır gıybeti yapılır itinayla asla sinirlenmem ..Ha bana bakanı ben göremem çünkü benim de bakmam gerek.. Yanımdan babam geçse farkında olmam insanların yüzlerine bakamıyorum yürürken ...
"kadınlar sana neden bakıyor?" Dedi bizimki bir kaç defa ..Ee sen nasıl görüyon bana bakan kadını demezler mi adama peki O gayr-i ihtiyari bakar bir amaçla değil yani çoğu da amaçsızca bakıyor...

Bazen ben de bakarim. Cifti kiyaslarim kendimce. Yakisip yakistirmadigimi dusunurum.
Adamin gomlegine bakiyor olabilirim.
Ya da kadinin sac rengine.
Bir anlami yok benim icin.
Bana da baktiklarini fark ederim, kadin erkek karisik.
Nisanlima da bakan kadinlari gorurum. Ortalamanin baya ustunde bir tiptedir de
Yine de umursamam.
Bakarken ne dusunduklerini bilemeyiz ki.

Resimdeki kişiden mi bahsediyorsunuz

yaw bakarlarsa baksınlar gelip elinden alacak değiller ya. Ayrıca benim kocam dışarda bakışlara maruz kalacak kadar yakışıklı olsa bu durum hoşuma da gidebilir yani.

Aha :S
Aynısını ben de yasadım dun. Yolda gıdıyorduk kadın eni konu durdu esımı suzduu suzduu.. Kadının da cocugu var yanında.. Anne anne dıyor cocuk bır sey soyluyor. Bakmıyor cocuguna. Esıme bakıyor..

Ben de yanından gecerken dedım basit kadın hıc adap edep kalmamıs dedım. Kadın basını önune egdı.
Sahipli olunca daha cekıcı gelıyor sanırım basit kadınlara. . .

Eşinizin tutumu önemli bence.
Oda kaçamak bakış atıyorsa bu böyle sürekli olur zaten

Başıma bir kaç kere gelmişti.
O anda ne kadar şanslı bir kadın olduğumu düşünüp Ego yapmıştım
Benim bazen hoşuma bile gidiyor benim kel ve göbekli kocamın hala götürüsü var demek ki deyip kocama bir daha aşık oluyorum.

sahipli olmalar falan, Allah askina bacilar ne iciyosaniz bana diyiverin, az kafayi dagitmam lazim bugunlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…