- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.633
- 108
- Konu Sahibi Yesilintonu
Eşiniz size saygı duysa uyardıktan sonra yapmazdı ben öyle söyledikten sonra ailesine demiş Hatice ye böyle şeyler sormayın sevmiyor diye ki onlar da sormayı bıraktı ben hep derdim niye soruyorsunuz oldugunda saklayacak degiliz illaki haberiniz olacak diye insanlar önce birbirine saygı duymalı ondan sonra problem yaşanmıyorEvet bir buyuk sorunumuz da bu mesela.. su ara tuttursu cocuk diye. Ben korunuyorum o bilmiyo. Gecen ailesinin yaninda gidelim kan ver bi dedi. Kas goz yapmama ragmen konuyu acti iyice. Tanidigindan bahsetti. Sinirlendim ya bunu evde.soyleyemiyomusun ne gerek var suan deidm. Kaynanam falan basladi ayip degil ki diye. Cocuk gibi utandigimi dusunduler. Bu utanma degil ki nefret ederim bole seylerin konusulmasindan. Ve tepkilerinden anladim ki detayli konusulmus once belli ki..... uzatmadim o an uzatsam benim basim agriycak cunku. Esim de var bunun sacma sapan tripleri diyo. Daha bir kere ailem bana cocuk yapmiyomusunuz dememistir. Bilir tepkimi cunku. Ama umrunda degil. Onun insanlar konustgnda.susturmasi lazim. Bu tarz konulari swvmiyoruz ulu orta diye