- Konu Sahibi scrolllock
-
tebrik ediyorum bak ne güzel cevap..
tam öğrenmek istediklerimi yazmışsın çok teşekkür ederim.
Karşılaştırma demeyelim ama erkeklerin genel olarak ne düşündüğünü merak ediyorum sadece.
Son olarak benim eşimde aynen böyle bir tutum sergiliyor.
Laf arasında işten çık artık yetmez mi sensiz kaldığım diyor.
Ama işyerinde sorun yaşarda bunu onunla paylaşırsam fevri davranma, işin güzel idare et, çalış diyor.
Bu da sanki nabza göre şerbet gibi geliyor bana.Hoşalnmıyorum.
Bu devirde helede çocuk okutuyorsan tek maaşla çok zor.
Birkaç senedir çalışamıyorum, eşim çok seyahat ediyor oğlumu ben büyütmek istedim bu güne geldik.
Maddi sıkıntı olursa eşimin beklentisine gerek yok ben çalışırım zaten.
Şimdi eşim bir iş kuralım saatlerini sen belirlersin kimsyle uğraşmazsın modunda.
Benimde aklıma yattı ama en büyük etken potansiyelin harcanmamaı ve verimli olabilmek.
Mesele söyleyiş tarzı sanırım.
kızlar eşlerinizin sizden maddi destek beklentisi var mı yoksa kendi isteğinizle mi çalışıyorsunuz?
Çalışmıyorum artık deseniz eşinizin tepkisi ne olur? (en çokta bunu merak ediyorum)
Konu amacını aştığı için silmek zorunda kaldım.
Ben kardeşimin durumunda olsanız ne olurdu, oturun bu ilişkiyi sorgulayın demedim canım arkadaşlarım,
Çalışma konusunda eşinizin tutumunu sordum.Siz çalışma konusunda ne düşünüyorsunuz diye bile sormadım.
Benim için burada önemli olan eşinizin düşüncesi.
Size;
çalış-çalışacaksın-çalışmalısın-çalışırsan daha iyi olur-ister çalış ister çalışma sen bilirsin-çalışma..
bu seçeneklerden hangisini sunuyor bunu merak ettiğim için konuyu açtım.
Konu kadın çalışmalımı/çalışmamalı mı ya kaydı gitiii...
Bizde sorduğun sorunun cevabı şu ;
Nötr, böyle bir konuda hiç fikir beyan etmez. Çalışan bensem çalışmama kararı da verecek olan ben olurum. Eşim sadece kararıma saygı gösterir.
kızlar eşlerinizin sizden maddi destek beklentisi var mı yoksa kendi isteğinizle mi çalışıyorsunuz?
Çalışmıyorum artık deseniz eşinizin tepkisi ne olur? (en çokta bunu merak ediyorum)
Konu amacını aştığı için silmek zorunda kaldım.
Ben kardeşimin durumunda olsanız ne olurdu, oturun bu ilişkiyi sorgulayın demedim canım arkadaşlarım,
Çalışma konusunda eşinizin tutumunu sordum.Siz çalışma konusunda ne düşünüyorsunuz diye bile sormadım.
Benim için burada önemli olan eşinizin düşüncesi.
Size;
çalış-çalışacaksın-çalışmalısın-çalışırsan daha iyi olur-ister çalış ister çalışma sen bilirsin-çalışma..
bu seçeneklerden hangisini sunuyor bunu merak ettiğim için konuyu açtım.
Konu kadın çalışmalımı/çalışmamalı mı ya kaydı gitiii...
Ben ogretmenim ve uzak bir yere tayinimin cikma ihtimali vardi. Esim o zaman istifa edersin gitmezsin demisti. Ben de ona bosuna mi okudum demistim.
Yani benden maddi bir beklentisi yok. Zaten insallah bebegim dogunca 2 yil calismiycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?