- Konu Sahibi scrolllock
-
madem eşitiz o zaman sen de çalışacaksın diyen koca acaba ev işlerini ve varsa çocuk bakımını yarı yarıya yapıyor mu?hiiiiç sanmıyorum.çalışan ve evin sorumluluğunu alan bir kadınla çalışıp eve gelince de 2.80 yayılan koca (ya da en fazla salata yapıp ,sofrayı toplayan koca) eşit midir sizce?
şahsen benim kocam yayılmıyo, içi rahat etmiyo zaten benden daha titiz yemek yapmak temizlik yapmak vs gibi dayatmalar yok, istemezsem yapmam ama tabiki yapıyorum, o da yapıyo yemekten temizliğe kadar herşey ortak, ben makinayı doldurduysam o boşaltır misal,ya da ben çamaşır astıysam o katlar yerleştirir, ayrıca faat demişya kadının para getirmesi hoşlarına gidiyo diye,evet gidiyo tabiki,benim de hoşuma gidiyo
valla ben çalışmayı istemesem önce babam kafamı kırar , ilk eşimden bahsettiğimde daha işini gücünü öğrenmeden senin çalışmana müdahale edicek bi tip değil demi demişti sakın haaa demişti düşünün daha işini parasını öğrenmeden neden çünkü onun parası babamı ilgilendirmiyor zaten kızına güveniyo e oda koca adam 3 kuruşta olsa evine bakabilecek ki evlenmeyi düşünüyorlar diye düşündü...
hele bide parasızlık içinde yüzüp karımı çalıştırmam diyenler varya tam sopalık
ayy ne güzell, benim eşim aşırı titiz bende pasaklı pis değilim ama aşırıya kaçan titizliğim yoktur, temizliği sırf beni gaza getirmek için beraber yaparız ara sıra yapamadığı günler beynimi yer bitirir kemirir , ben tek yaptıysam peşimde dolanır kon trol eder bi açığımı yakalarsa yine beyni mi yer sonra kavga ederiz olay tatlıya bağlanıırr bak yine sinir oldum
yerler silincek mesela ben masanın kenarından dolanıveririm ama eşim çeker kaldırır altınıda siler illa
benziyoruz seninle
yerler silincek mesela ben masanın kenarından dolanıveririm ama eşim çeker kaldırır altınıda siler illa
benziyoruz seninle
Tıpkı biz
Benim eşim Başak burcu aşırı titiz
Bende Boğayım rahatıma düşkünüm
Geçen hafta şehir dışına çıkmıştık
Bugün annemler gelecek ( 13:00 e kadar çalışıyorum )
Evi eşim süpürdü sildi, herşeyi kaldırdı bir güzel
Bende üşendim çakma yaş pasta ile börek attım fırına, yarın kısır da yaparım diye düşündüm
Mutfağı toparlayamadım en son , biraz uzanayım dedim uzanırken uyumuşum
Sabah kalktım mutfakta mis gibiydi
anacım ben de Başağım ama beni bebekken iki kere havaya atıp bi kere tutmuşlar
kızlar biz çok benziyoruz valla, muhtemelen ailelerimiz de benzer yapıda keşke aynı ilde olsaydık,temizlik günleri yapar birbirimizin evini temizlerdik :)
bende günle bozdum kafayı ev alma gününden sonra çalışan bayanlar için temizlik günü de tutabilir
Tıpkı biz
Benim eşim Başak burcu aşırı titiz
Bende Boğayım rahatıma düşkünüm
Geçen hafta şehir dışına çıkmıştık
Bugün annemler gelecek ( 13:00 e kadar çalışıyorum )
Evi eşim süpürdü sildi, herşeyi kaldırdı bir güzel
Bende üşendim çakma yaş pasta ile börek attım fırına, yarın kısır da yaparım diye düşündüm
Mutfağı toparlayamadım en son , biraz uzanayım dedim uzanırken uyumuşum
Sabah kalktım mutfakta mis gibiydi
kızlar biz çok benziyoruz valla, muhtemelen ailelerimiz de benzer yapıda keşke aynı ilde olsaydık,temizlik günleri yapar birbirimizin evini temizlerdik :)
bende günle bozdum kafayı ev alma gününden sonra çalışan bayanlar için temizlik günü de tutabilir
benimki de başak burcu aşırı titiz seninki iyi söylenmeden yapıyor benimki bana baskı kuruyorbende aslan bucu olduğumdanmıdır rahat yapımdanmıdır bilm iyorum o dedikçe temizlikten soğuyorum resmen
Şimdi şimdi öyle
Önceden ayar ediyordu beni
İşten geliyoruz, metrobüsle gelmişiz tıklım tıklım, benim halim bana yeter yani
Anahtarla kapıyı açtıktan sonra şurda şu mu var bu mu var silinse mi gibi şeyler söylüyordu
Trafikten sonra sinirli olurum ben ve nefes bile almadan bunu deyince kızdım
Birşey varsa var kapıdan girer girmez o işi mi yapacağım
Bi nefes almam lazım, sonracıma yemek var
Aynı yoldan gelmesek durumu da bilmiyorsun sanıcam, birşeyden rahatsız oluyorsan git kendin sil bana deme dedim
Arada yine diyo ama
Kaynanadan betersin diyorum
Biraz biraz duruluyo gibi..
kaynana demişken benimki Nisanda ilk defa evime gelicek, eşim izin alıcak evde olucak ama ben işte olucam, önceden bi dolu yemek yapıp dolaba depolasam mı yapmazsam ayıp mı olur, yapıp depolayıncada günlerce beklemiş yemek mi der, temizlik konusunda orayı burayı didiklermi ki valla çok stresliyim bu konuda, dip bucak temizlicem ama benim dip bucağımla onun ki örtüşecek mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?