eşlerinizle ne gibi sohbetler edersiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizde böyleyiz
eşim bayılır ama beni konuşturmaya
bende çok severim konuşmayı
hiç birşey yapmazsam öperek taciz ederim
o benim dizimde konuşur ben onunkinde
hee bi de biz yemeklerimizi mutfakta yeriz tv nin esiri olmayalım
yemekte sohbet edelim diye
öyle çok konuşan bir erkek değil ama onun bir sözünden bir espirisinden ben dünyaları çıkartırım
bazen sırf anlatacaklarım varsa tv yi açmam konuşalım diye
o da karşı gelmez sağolsun
yani allahtan tv esiri değiliz ikimizde
hiçbirşey bulamazsak oturur kitap okuruz
yada çocuk gibi oynaşırız :1:

ben tv yi kapatsam öyle anlayışlı olmaz tavır yapıp gider yatar en sevmediği şeydir bu:18:

herkesin kocası maşallah ne konuşuyomuş yaaaaa.dünyada konuşmayan iki erkek var demekki onuda konu sahibiyle ben bulmuşuz ...bizde böyle gider konu..ben:hoşgeldin günün nasıldı?

o:herzamanki gibi
ben:yaaa hiç bi değişiklik yokmu?
o:yoooo
ben:açmısın?
o:olurrr yerim
ben:kahve içelimmi?
o:olurrr içerimm
ben:gel bak ne anlatıcam?
o:yine ne oldu
ben:hiççç konuşuyorum işte
o:offf aşkutubum yaaa ben kadınmıyım dedikodu yapıcam hadi yatalım
ben: off aşkutubum ya hep böyle yapıyosun
o:gel hadi tamam tv izleyelim ntv maç özetleri:))
ben:çok kötüsün küstüm
o:tamam aşkutubum
ben:delirmiş bön bön bakıyor ve yatıyor:))
sanki bizi anlattın okurken kendimi ve eşimi gördüm bi anda:)

merhaba arkadaşlar bu benim için bir dert değil ama büyük bir sorun:18: eşim akşamları eve gelir ve maç izler bende maçtan çok anlamam yine de yorum yapmaya çalışırım ama bu bizim sohbet konumuz olmaz. eşimle çay içerken falan sohbet etmek istiyorum çocuğumuz da yok ama sohbet edecek konular aklıma gelmiyor eşimde öyle değişik birşey yaşamadığından sohbet etmiyor. işte hergün gelir nasılsın derim günün nasıl geçti o da bana sorar ben gün içinde şu geldi bu geldi diye anlatırım bu kadar yani. ve ben böyle olmasından çok rahatsızım eşleriyle muhabbet eden insanlara hayran kalıyorum. aklıma başka konular gelmiyor hani sizler nasıl muhabbetler ediyorsunuz bende öyle konular açarım da eşimle muhabbet etmiş oluruz diye fikir almak istedim:26:

yorumları okumadım ama kaç yıllık evlisiniz? bizdede sizin durumun tam tersi,ben biraz konuşmasam eşim ne oldu birşeymi var,niye konuşmuyorsun ,başımın etini yer durur ,normalde eşim gelmeden önce çayı koy diye arar, gelirken mutlaka tatlı birşeyler alır ,işlerinden bahseder günü özetler olanı biteni anlatır,her zaman garip fikirleri vardır bana sorar fikir danışır 6.hissim biraz kuvvetlidir,sonra geçeriz tv karşısına açarız program dizi film ne varsa çayları getiririm yiyecekler önümüzde ,ekranda ne varsa onun hakkında konuşuruz olumlu olumsuz eleştiririz,eşim maç sevmez zaten,yatana kadar yer içeriz boğazımız hiç boş durmaz,arada tavla oynarız gece 2 de bile:) bazen playstatıona takılırız sabaha kadar bağımlılık yapıyor ne zamandır oyanamıyoruz, eşim sağolsun yorgun geldiği günler bile gece yarılarına kadar benimle sohbet eder,yatağa geçincede sohbet ederiz illaki laf laf açıyor eskiler yeniler ne varsa konuşuruz geleceğe yönelik hayaller kurarız,fıkra bile anlatırım yatakta konuşmak istedikten sonra çok laf var:)

Ben evli değilim ama yine de yazabilir miyiimmmmm

4 yılı geçmiş ilişkimiz var sürekli bıdı bıdı sohbet ederiz. Arkadaşlarımız bu kadar konuşacak ne buluyorsunuz derler.

Ben konuşkanımdır, sevgilim de öyle

Karşınızdaki insan konuşkan değilse sohbet ilerlemiyor malesef iki taraf da geveze olmalı açıkçası :1:

Biz spordan, müzikten, felsefeden, sinemadan, tiyatrodan, siyasetten, havadan, sudan her şeyden sohbet ederiz yani

Mesela ben okuduğum bir kitabı uzuuun uzuuun anlatırım

Mesela sevdiğim takip etmekte olduğu yabancı dizinin her bölümünü uzuun uzuun anlatır ben de dinlerim

Gündemi takip ederiz, Güney Kıbrısta kriz çıkmış bankalar kapanmış, İsrail özür dilemiş, Kurada Galatasaray a Real Madrid çıkmış vs vs

Her şeyi konuşuruz yani :1:

Back
X