Esmer diyince kapkara değil tabi bu şekilde,zaten konu sahibi arkadaşın esmerliği de bundan fazla görünmüyor..esmer derken saçtan mı tenden mi bahsediyoruz :26:
tuğba büyüküstün bence gayet beyaz çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esmer diyince kapkara değil tabi bu şekilde,zaten konu sahibi arkadaşın esmerliği de bundan fazla görünmüyor..esmer derken saçtan mı tenden mi bahsediyoruz :26:
tuğba büyüküstün bence gayet beyaz çünkü
Seninle dalga geçenler 10-15 yaş grubundan herhalde.. Ne kadar saçma şeyler bunlar ya..beyaz olunca ne oluyormuş ki. bende beyaz tenliyim ama göğe falan ermedim yani. Esmer ten güzeldir,çekicidir..Solaryum'a gelince maşallah hepsi sıraya diziliyor. Hiç umursama bile. hem kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.. belki de gerçekte dipleri düşüyordur bilemezsin..
Aynen, mekan olarak üniversite ama kafalar hala ilkokulda. Kendi ten rengimden ya da başka bir insanınkinden asla rahatsızlık duymadım sırf bu yüzden konu açma gereği duydum, insanları bu şekilde kategorize etmenin manası nedir yani? :)
Diğer iki arkadaş için de şu fotoğrafı ekleyeyim, ten rengime siz karar verin artık
Eki Görüntüle 775084
Sen mi esmermişsin ? Arkadaşlarına gözlük hediye edicem sen veriver.
Bu konu bana çok saçma geliyor ama sizinle de paylaşmak istedim. Esmer tene sahip insanların devamlı bi' aşağılanması söz konusu gibi, ben bununla çok karşılaştım sanki yy'lar öncesi zenci kölelik dönemindeyiz :) ben de esmer tenliyim aşırı koyu bir tenim olmasa bile (ki olsa ne olacak sanki) sürekli insanların iğneleyici laflarıyla, alaylarıyla karşılaşıyorum. En basitinden sınıfta koyu tenle ilgili bir konudan bahsederken arkadaşın teki beni de örnek göstermişti dalga geçerek. Başka bir örnek bir arkadaşla buluşacaktım bana ben seni fark ederim hemen zenci gibisin zaten demişti. Olmayan bir şeyi kompleks haline getirmeye başlayacağım yakında.
Genel olarak bakarsak da ülkemizde hep bir 'sarışın kadın' hayali vardır. Esmer kadına kızıl saç yakışmaz, siyah giyse yakışmaz, şu yakışmaz, bu yakışmaz diye diye bitiremediler gitti.
ten rengim de şu yani :44: ;
Eki Görüntüle 774958
bende esmerim baya denize gidip yanmışım gibi 4 mevsim ilkokul dönemimden beri zenci arap bacı karanlıkda yüzünü göremeyiz gibi şakalar yapılıyo bazısına gülüp bazısına ağladığım oldu en son lise 4 de iken 5. kattan -2 kata sacından sürükledim müdür babamın arkadası olduğundan disiplinden yırttım ... ama sonra sunu farkettim millet solaryumlarda kuyruk olşturuyo hatta yaz gelsin yanalım bronz allık bronzlaştırı kozmetikler niye çünkü esmerlerinde baska bi güzelliği var bence ben böyle düşünüyorum artık hiç takma kafanacok sıkıntı olursa 1-2 ton acık pudra kullan ben kapalıyım bazen sürüyorum yani ... sarışınların kumralların ayrı bir güzelliği var
her insanın bi güzelliği var yani ben zencilerede bayılıyorum kim ne derse desin
ve rihanna ne kadar koyu tenli sarı yaptı sacını güzel oldu
esmere her tür renk gider suan karamel rengim sacımın ama sarı yapcam cok cırt olmayan sen kendine ne yakıştırıyosan onu yap kimseyi takma esmere her renkde gidiyo bence :)
Açıkçası ben de zenci kızları hep çok beğenmişimdir, o yüzden bana sürekli yakıştırmayı yapmalarına rağmen kompleks haline getirmedim :) saç renginin insanın yüz hatlarıyla ve kuaförün marifetiyle ilgili olduğunu düşünüyorum açıkçası, gölge oyunlarıyla neler yapıyorlar![]()
üstelik ben saclarımı amtör bi şekilde kendim boyadım tenimde esmer yani :) bence bunlar bizi kıskanıyor olabilirsende cok koyu değilsin zaten
![]()
ahahaha olabilir zaten bana zenci şakası yapan çocuk sürdüğüm ojeye bile yorum yapardı manyak mıdır nedir, neyse ki bir daha görmeyeceğim![]()
Of yaa şu insanların aşağılık kompleksleri yok mu beni deli ediyorrrr.sırf bu komplekslerini tatmin etmek için etrafındaki insanlara saldırırlar iştee.aptallar.çok sinirlendim yeminle ya.senin hiç kafana tamadığın hatta farketmediğin bi özelliğini bulurlar dalga geçerek söylerler sonrada bizi takıntılı yapar kapatırlar konuyu.niye böyle yapıyolar anlamıyorum ki yazık ya.canım senin tenin hiç de zenci gibi değil esmersin ama abartılacak bişey değil hatta bu güzel bişey herkes bronzlaşmak için kaç saat güneşin altında yatıyor doğal esmersin ne güzel işte.takma kafana onlar kendilerine baksın![]()
bu konuyu bende acacaktım ama gerek kalmadı sonradanyani solaryum derdimiz yok 4 mevsim
bronz
![]()
Çoğunluk esmer teni sevmiyor ve laf ediyormuş gibi görünse de işin aslı öyle değil bence.
Benim anne tarafı akrabalarım aşırı esmerdir. Bütün kuzenlerim öyle.
Ama dışarı çıktıklarında herkes dönüp dönüp onlara bakar.
Çoooookkk beğeniliyorlar. Abartılı ölçüde bir ilgi görüyorlar.
Yanından geçen kadın erkek herkes waoww falan diyor. :S
Biraz şaşıyorum bu duruma gerçi, dediğim gibi fazla abartı söz konusu.
Yani fasa fiso bu işler. Esmerler ülkemizde çok rağbet görüyor.
Bir sürü kuzenimde bunu gördüm ben.
Ayrıca aşağılama eğiliminde olan, ne dediğini bilmeyen terbiyesizler benim gibi beyazlara da laf çakıp duruyorlar.
Ayyyy ne beyazsın sen, çok beyazsın yaa, bembeyazsın bu nee... vs.
Bunlar benim duyduğum laflar. Ama halimden inanılmaz memnunum.
Asla güneşe çıkmıyorum hep beyaz kalayım diye.
Kulaklarını tıka başkalarına. İnsanlar hep konuşur. Boşboğazlar.![]()
ben güzelliğin ten rengiyle olmadığını düşünüyorum ya kuzenlerin çok güzel kızlardır?? pek ten renklerine woow dediklerini zannetmiyorum insanların :) bana da çok bakılır dışarda bi ortamda vs... sevgilimin yanında da öyle. Saçlarım koyu ve hafif esmerliğimin de etkisi var tabii ama güzel olmak da önemli bence çok bakılması için bi insana... sırf ten rengiyle olmazki. Ama esmerliğin birçok erkek için çok daha çekici geldiği bir gerçek bence ...![]()