Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa millet esmerleşmek için bir ton para döküyor salak mı senin bu arkadaşların... Bence sen gayet güzel, hoş tatlı bir kızsın o salak arkadaşların seni aşağılamk için birşey bulamamışlar. Üzülme gül geç sen de onlarla dalga geç..
Müthiş ya, Allah herkesi kendi güzelliğiyle yaratmış işte insanları aşağılamak nedirHepimiz iyi biliriz bir ara dünyada Naomi Campbell rüzgarları eserdi, gel de şu kadınla zenci diye aşağıylayıp dalga geç şaka gibi
Eki Görüntüle 775147
Bu konu bana çok saçma geliyor ama sizinle de paylaşmak istedim. Esmer tene sahip insanların devamlı bi' aşağılanması söz konusu gibi, ben bununla çok karşılaştım sanki yy'lar öncesi zenci kölelik dönemindeyiz :) ben de esmer tenliyim aşırı koyu bir tenim olmasa bile (ki olsa ne olacak sanki) sürekli insanların iğneleyici laflarıyla, alaylarıyla karşılaşıyorum. En basitinden sınıfta koyu tenle ilgili bir konudan bahsederken arkadaşın teki beni de örnek göstermişti dalga geçerek. Başka bir örnek bir arkadaşla buluşacaktım bana ben seni fark ederim hemen zenci gibisin zaten demişti. Olmayan bir şeyi kompleks haline getirmeye başlayacağım yakında.
Genel olarak bakarsak da ülkemizde hep bir 'sarışın kadın' hayali vardır. Esmer kadına kızıl saç yakışmaz, siyah giyse yakışmaz, şu yakışmaz, bu yakışmaz diye diye bitiremediler gitti.
ten rengim de şu yani :44: ;
Eki Görüntüle 774958
Valla esmerlerdede sacini sariya boyatanlari anlamiyorum
canı ister boyatır insanlar insanlara bu kadar karışmamalı bence o kişi onu beğendiyse kime laf düşer ki yani anlamıyorum ayrıca Beyonce da esmer tene sarı saçlı ama dünyaca ünlü olduğu için hepimiz bayılıyoruz belkide yolda görsek varoşa bak diycez tamamen bizim algılarımızla ilgili.
Valla esmerlerdede sacini sariya boyatanlari anlamiyorum
ben de anlamıyorum, çingene gibi oluyolar çağla şıkel mesela, buğday tene yakışıyo ama esmere gitmiyo
Bu yaklaşım da hiç hoş değil meselakadın kendini öyle görmek istiyordur, hevesi vardır, öyle mutludur yaptırır önemli olan insanın kendiyle barışık olabilmesi bence bu şekilde yakıştırma yaparak 'çingene' dediğiniz insanları da aşağılıyorsunuz. Toplum olarak bu huyumuzdan kurtulmalıyız bence.
ben boyatamazmi dedim? daha hic bir esmeri yoldan cevirim "saclarini neden sariya boyattin" demedim
herkes beyonce gibi profesiyonel degil sacina basina
sac dipleri simsiyah cikmis sarisinlikla yada acik nuanslarla ilgisi olmayan bir insana ne kadar yakisir sari renk?
ve tabii ozgurler ben dusuncemi soyledim
Bu konu bana çok saçma geliyor ama sizinle de paylaşmak istedim. Esmer tene sahip insanların devamlı bi' aşağılanması söz konusu gibi, ben bununla çok karşılaştım sanki yy'lar öncesi zenci kölelik dönemindeyiz :) ben de esmer tenliyim aşırı koyu bir tenim olmasa bile (ki olsa ne olacak sanki) sürekli insanların iğneleyici laflarıyla, alaylarıyla karşılaşıyorum. En basitinden sınıfta koyu tenle ilgili bir konudan bahsederken arkadaşın teki beni de örnek göstermişti dalga geçerek. Başka bir örnek bir arkadaşla buluşacaktım bana ben seni fark ederim hemen zenci gibisin zaten demişti. Olmayan bir şeyi kompleks haline getirmeye başlayacağım yakında.
Genel olarak bakarsak da ülkemizde hep bir 'sarışın kadın' hayali vardır. Esmer kadına kızıl saç yakışmaz, siyah giyse yakışmaz, şu yakışmaz, bu yakışmaz diye diye bitiremediler gitti.
ten rengim de şu yani :44: ;
Eki Görüntüle 774958
ben de esmerim gayet de memnunum halimden. esmerler küçükken çikin olur büyüdükçe açılır saçılır bi haller olur taş gibi hatun olurlar valla. bunu bilir bunu söylerim. ten rengin çok esmer değil ayrıca ben hep zenci olmak istemişimdir. ırkçı falan sanmayın zenci dediğimden, alışkanlık işte. popoları falan çok hoş oluyor, ciltleri de çikolata gibi maşallah. pürüz yok. dudak desen o biçim. sarışının da esmerin de çirkini vardır. ama güzelleri de çoktur. türkiyede sarışın arzulanır çünkü nüfusun %90ı esmerdir. her zaman az olan ilgi görendir. ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki iyi ki esmerim. cildimi de tenimi de yüzümü de herbi şeyimi de seviyorum, Allahıma bin şükürler olsun ne elim de sorun var ne ayağımda. hem annem sapsarıdır benim, babam kapkara. ben ikisinin karşımı sütlü kahve olmuışum öyle tam esmer sayılmam ama kaşlı gözlüyümdür yani. annemin cildi beyaz olduğundan çabuk yanar güneşte belli saaterde çok duramaz falan.. kıymetini biiiil. esmerliğin tek kötü yanı kıl sorunu. belirgin olması ama temiz olduktan sonra tadından yenmez esmer ten. kanaatimce.
Bence alınganlık yapıyorsun canım
Çünkü esmer tenli bayanları da çok beğenen erkekler biliyorum
Bizim milleti bilmez misin herkese bir etiket, sıfat yapıştırırlar
Bence takılma amaçlıdır, kötü niyetli olduğunu düşünmedim nedense
Bana da vampir gibisin, gece görsem korkarım vs. yollu takılıyorlardı eskiden hatırlıyorum
Aksine seviyorum ten rengimi böyle diyen olsa bile hoşuma gidiyor iltifat gibi geliyor
Sen de öyle yap bence![]()