bak canım ben esmerim o yüzden sana esmer demiyorum

bak ben çok çok esmerim ne giysem olmuo ama giymeyince güzel duruyomus öle diyolar yurttan kızlar mesala bende koyu renk kıyafet yada kapalı seyler hos durmuyo bide zayıfım sadece vücudumda gögüslerim 80 onun dısında 1,70 boy 43 kiloyum bana somali aç çocuğu söle böle dienleri duydum rihannaya benziosun diyenleride yani göz nası görmek istiyosa ama bide bikini giyince vay be duyuyorum esmer ten bikinide çok güzel duruyo bence..yani kısaca takma küçükken bende takardım ama bisüre sonra anladım ki göz neyi görmek nası görmek istiyosa onu görür..onlar dalga geçiyosa sende gec ben öle yapardım sarışına bakılır esmere tapılır derdim yada sarışının adı esmerin tadı derdim sende dene hemde ortamda inanın mosmor oluyolar..mesala bi erkek arkadas bana ortamda saka yaptı salak esmerler karanlıkta gözükmüyomus sarısın supermiş hani yanlış anlamayın sarısınlar beyaz tenliler hepsini severim ama dalga gecince uyuz oldum asagıladı cünkü o an görseydiniz sarısının adı esmerin tadı dedim oda salak hiç esmerin tadına bakmadım ki anlıyayım dedi bende belli ama sen bu salaklıkla zeki esmerleri hiç anlamıcaksın dedim ortam bu sefer onla dalga gecti..anlıcagın kabuğuna cekilip susma yapıstır lafı..