Esnek Diyet Arkadaşlığı

benimkide 5 gün geçti oldum canım şüphen varmı ? rüyanda o düşünceyle yattınya ondan görmüşsündür bide sınav sitresi felan geciktirir idrarla yapılan testlerede hiç güvenme test düşünüyorsan kan testi yaptır

Ayy inşallah dediğin gibi olur canım sağolasınnn belki bugün akşama doğru olurum belkide yarın takmıyım şimdilik kafama
Sınavlardan gecikmiştir belki evet ok canım ben çıkıyom hoşçakalın Allah'a emanet olun

Merhaba kizlar,

Nasilsiniz bugun bakalim ? Ben 10da kalktim oglumla iyi uyuduk kahvaltida iki dilim kepekli ekmek beyaz peynirdomatez salatalik recel tereyag yedim simdi de bir bardak cay iciyorum iki yulafli kepekli biskuvi yiyorum :))

Eylem:
Stresten gecikmistir merak etme, olursada Allah yardimcin olur korkma.

Yasam:
Cok guzel dayaniyorsun masallah, bende aksam o yogurdu yedim sabah tartildim 63,1 sasirdim o mu etki etti acaba yoksa aksam az yemem bilemedim

Seyma:
Nasil keyfler sen neler yedin bakalim

Deniz devam et o kure bakalim bende haftaya baslarim sonuclari merakla bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarrrrr nerelerdesiniz

Bu ara topiginizin enerjisi şevki biraz dustu gibi ne olur umutsuzluga kapilip birakmayalim silkinip tam gaz devam edelim

Biraz resimmlere bakip sevklenelim bari en sonuncusu superrrrr

Eklentiler

• $1402143940138.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 55
  • $1402143962984.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 53
  • $1402143983501.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 52
  • $1402144009349.webp
    43 KB · Görüntüleme: 45
  • $1402144030204.webp
    11 KB · Görüntüleme: 48
  • $1402144048399.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 48

İyidir canım senden naber? Valla 2 dilim ekmekle kahvaltı yaptım. Sonra misafirim geldi poğça ve kek yaptım onlardan yedim. Şimdilik bu kadar
Akşama bişey yemem yersemde ekmeksiz ızgara kanat yerim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eylem naptın nasıl geçti sınav iyi sonuçlar Alman'ı diliyorum canım.

Aynen sonuncu süpermişşşşşş

sonuncuya bende talibim öyle olmak istiyorummm şuan vucudumun çok spora ihtiyacı var bugün başladım sadece baldır bacak popo çalıştıran hareketler yaptım 25 dk yaptım ama onda bile yoruldum

Eylem naptın nasıl geçti sınav iyi sonuçlar Alman'ı diliyorum canım.

iyi geçti canım çok şükür
bugünkülerden geçmişimdir Allahın izniyle hemen yarınkilerede biraz çalışayım
kendinize çok iyi bakın ama aşırı yemeyin sizleri seviyorummmmm
bir test aldım yaptım onda çıkmadı çok şükür hamile değilim demekki bir kaç gün daha
olmazsan kan testi yaptırırım artık canlarım içim rahatladı yaaa

Hadi gözun aydin bencede hamile deyilsin

Eylem sen ne sinavina giriyosun canım yada neyse amacinda muaffak olursun inşallah

Oh oh değilsindir hamile olsan çıkardı bence.
Sende yemek yeme güzel çalış.

Benim hedefim 60 kizlar birde bn seker hastasıyım 3 ayda 13 kilo verdim 100 kiloydum dogumdan sonra yasim 21 2 cocugu vr bundn sonra kndme bkmak ıştyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…