Esnek Diyet Arkadaşlığı

Canım sende her istediğini ye 5 e kadar ama 5 ten sonra oruçlu kabul et kendini. Bak gör gene kilo verirsin. Canım benim nazar ettik sana. Eşininde sıkıntıları biter inş sende oyüzden böyle sıkıntılısındır.
Dünya hali işte halimize şükür.
Kendini bunaltma sıkıntılarını paylaş canım rahatlarsın her konuda desteğiz biz psikolajik açıdan

Hedef 48

tabiiki eklerim canım öncelikle hoşgeldin boyun kaç
birde hep bizimle devam et olurmu tabloya ekliyorum birdaha hiç girmiyorlar
bildirim günlerinde düzenli kilo bildirmeyi unutma olurmu canım?

he he he

Benide ekleyin o liste nerdeyse goremedim ama 9ay once dogum yaptim su an 70kiloyum.64ile baslamistim hamilelige..ne yapmaliyim

efecim

Zaten aksam gecmiyor vakit 8den sonra ozellikle evet canım sıkıntim tamamen esimin mutsuzluyla alakali gececek inşallah Rabbime guveniyorum

Kilo vermem devam ediyor onda sikinti yok 1kilo cepteeee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öldürücemm kız seni
Ye sen ye yatana kadar ye helal olsun

Hedef 48

Öldürücemm kız seni
Ye sen ye yatana kadar ye helal olsun

Hedef 48

Yemiyecegimmmmmmmm

Hedifime cok yaklastim ilk hedifime 100 gr kaldı yarin gorucem insallahhhhh 63.9bile olsa 63 u gorecem;D

vallahi yakaladın yiyorummmmm bi motive olmam lazım eşim tatlı almaya gitti oturup 1 kilo baklava yiyecemmmmm aklımdan çıksın

sen napıyon

Bende napim takılıyom bugün hiç bişey yemedim moral bozukluğundan.
Boğazına bir yumruk otururya heran patlayacak gibi o haldeyim.
Ye kız aynen aklından çıkar cidden güzel yöntem tiksinirsin okadar ye yani

Hedef 48

Ne oldu kiz caninmi sıkkın

Kendi ailemle ilgili problemler başka bişey değil işte sıkıntı yaptım reglimde yakınya iice hassasım

Hedef 48

Üzme canini eziyet etme kendine hersey duzelir ah ahh kadin olmanin zor yanlarindan biride bu regl gerginligi hassasligi canimiz tatli ister pasta ister küçük seylere bile canimiz sıkılir kadin olmak zor cok özel deyilse anlat acilirsin

Hanımlar öğrendiğime göre bir gün et yiyip bir gün yememek metabolizmayı hızlandırıyormuş.
Ben denedim. Sanki etkili oldu gibi.
Size de tavsiye ederim. Bir deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…