Esnek Diyet Arkadaşlığı

Iyi yapmışın. Evet ya Deniz'de yok yeni arkadaşlarda yok kaldık ikimiz yarın bende gezmelerdeyim aman yaaaa

Hedef 48
canım bende geliyorum ama konuşacak birini bulamıyorum elimden geldiğince daha fazla gelmeye çalışacağım ama
senide pazartesi kilo bildirim günü son kilonla ekleyeceğim pazartesi sabahtan bana bildir kilonu
yanlız sakın kilo bildirim günleri bildirmeyi unutma
genel olarak yani bildirmeyenleri hemen siliyorum haberin olsun tatlım
elimden geldiğince tabi ki dikkat edeceğim canım.. sende onu yapmak zorundasın çünkü sonra salıyor herkes kendiini
akşam sadece yoğurtlu kabak salatası yedim 2 kabaktan o kadar

bunun tarifini istesemmm bende kabak aldım kendime farklı şeyler yapayım diyorum

bugün bir bebeğimizin (aslında tam bebek değil de bize öyle görünüyor) doğumgünü vardı bugün gittim ama normalde yemem gerekenin yarısını yemeyi başardım harekette ettim daha bugün yeme faslını kapatıyorum inşallah suya verdim kendimi

Offf offf çok canım sıkkın bugun çok yedim lahmacun pastalar gezmeye gidince boyle oluyor işte ramazan dan oncede cok goruselim ramazanda gorusemeyiz diye cok gezdik bu ara bu hafta kilo aldim bide anca aldigimi verebildim kilo bildirim gunu yine ayni cikarim ben 100 gr versem onada razıyım 63.9 u görsem onada razıyım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

az kaldı ama belki azcıkda olsa verirsin diyet sürprizlerle dolu olabiliyor :26::26:

Tebrikler canım büyük bişey bak bu da yarısını yemen

Hedef 48

Gezmeye gidince aynen öyle oluyo. Ben kıyafetlerle 57.6 çıkıyordum 3 gün annemde geçirdim şimdi hiç tartılmadım ne çıkar emin değilim

Hedef 48

ayy öyle güzel olduki bende ilk defa yaptım
2 kabağı rendele az yağın içine at tavada sarımsakda doğra ikisini bir kavur
ocaktan indirmeye yakın az tuz at az karabiber kimyon canın hangi baharatları isterse
sonra indir soğumaya bırak soğuyunca ayrıyeten sarımsaklı yoğurt yap
dök üstüne ohhhh birazda sumak at afiyetle yeeeeeeeee

Yarin patates diyeti yapiyim diyorum tek umudum o

bende onu yapacam inşallah
başka kurtuluşum olmucak Ramazana kadar

Ne güzel anlatmışın kız yapta yiyekk

Hedef 48

Tebrikler canım büyük bişey bak bu da yarısını yemen

Hedef 48
normalde o dolma tenceresinin 4de1ini yemem gerekiyordu herkes diyor ne oldu sana
Yarin patates diyeti yapiyim diyorum tek umudum o
canım tavsiyem o diyeti yapacağına hareket etmeye çalış fazla kalorili herşeyi tamamen çıkar yarın hayatından kısa süreli değil belki ama uzun sürede daha verimli sonuç alırsın
ayy şimdiden canım çekti :)

Son düzenleme:
o değilde bu diyetle ilgili araştırma yapmak ayrı bir zevk veriyor yahuu diyete uygun ama sağlıklı yemek tarifleri araştırırken özellikle de

eylem bacım uzun zamandır topikte olmamın torpilini kullanarak 24 haziranda bildirim yapmak istiyorum salı günü olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…