- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #3.701
Kızlar bi nargile demledim gündüz gündüz keyf yapıyom. Çocuklar uyuyo
Hedef 48
oooo bune keyif maşallahhhhhhh
Allah bozmansın canımın içiiiiiiiiiiiiiiii
Sağol canımmmmmm
Uyandılar şimdi kek börek yaptım yediler prensesler
Hedef 48
canım bende geliyorum ama konuşacak birini bulamıyorum elimden geldiğince daha fazla gelmeye çalışacağım amaIyi yapmışın. Evet ya Deniz'de yok yeni arkadaşlarda yok kaldık ikimizyarın bende gezmelerdeyim aman yaaaa
Hedef 48
elimden geldiğince tabi ki dikkat edeceğim canım.. sende onu yapmak zorundasın çünkü sonra salıyor herkes kendiinisenide pazartesi kilo bildirim günü son kilonla ekleyeceğim pazartesi sabahtan bana bildir kilonu
yanlız sakın kilo bildirim günleri bildirmeyi unutma
genel olarak yani bildirmeyenleri hemen siliyorum haberin olsun tatlım
akşam sadece yoğurtlu kabak salatası yedim 2 kabaktan o kadar
Offf offf çok canım sıkkın bugun çok yedim lahmacun pastalar gezmeye gidince boyle oluyor işte ramazan dan oncede cok goruselim ramazanda gorusemeyiz diye cok gezdik bu ara bu hafta kilo aldim bide anca aldigimi verebildim kilo bildirim gunu yine ayni cikarim ben 100 gr versem onada razıyım 63.9 u görsem onada razıyım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugün bir bebeğimizin (aslında tam bebek değil de bize öyle görünüyor) doğumgünü vardı bugün gittim ama normalde yemem gerekenin yarısını yemeyi başardım harekette ettim daha bugün yeme faslını kapatıyorum inşallah suya verdim kendimi
Offf offf çok canım sıkkın bugun çok yedim lahmacun pastalar gezmeye gidince boyle oluyor işte ramazan dan oncede cok goruselim ramazanda gorusemeyiz diye cok gezdik bu ara bu hafta kilo aldim bide anca aldigimi verebildim kilo bildirim gunu yine ayni cikarim ben 100 gr versem onada razıyım 63.9 u görsem onada razıyım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gezmeye gidince aynen öyle oluyo. Ben kıyafetlerle 57.6 çıkıyordum 3 gün annemde geçirdim şimdi hiç tartılmadım ne çıkar emin değilim
Hedef 48
canım bende geliyorum ama konuşacak birini bulamıyorum elimden geldiğince daha fazla gelmeye çalışacağım ama
elimden geldiğince tabi ki dikkat edeceğim canım.. sende onu yapmak zorundasın çünkü sonra salıyor herkes kendiini
bunun tarifini istesemmmbende kabak aldım kendime farklı şeyler yapayım diyorum
Yarin patates diyeti yapiyim diyorum tek umudum o
ayy öyle güzel olduki bende ilk defa yaptım
2 kabağı rendele az yağın içine at tavada sarımsakda doğra ikisini bir kavur
ocaktan indirmeye yakın az tuz at az karabiber kimyon canın hangi baharatları isterse
sonra indir soğumaya bırak soğuyunca ayrıyeten sarımsaklı yoğurt yap
dök üstüne ohhhh birazda sumak at afiyetle yeeeeeeeee
bende onu yapacam inşallah
başka kurtuluşum olmucak Ramazana kadar
normalde o dolma tenceresinin 4de1ini yemem gerekiyorduTebrikler canım büyük bişey bak bu da yarısını yemen
Hedef 48
canım tavsiyem o diyeti yapacağına hareket etmeye çalış fazla kalorili herşeyi tamamen çıkar yarın hayatından kısa süreli değil belki ama uzun sürede daha verimli sonuç alırsınYarin patates diyeti yapiyim diyorum tek umudum o
ayy şimdiden canım çekti :)ayy öyle güzel olduki bende ilk defa yaptım
2 kabağı rendele az yağın içine at tavada sarımsakda doğra ikisini bir kavur
ocaktan indirmeye yakın az tuz at az karabiber kimyon canın hangi baharatları isterse
sonra indir soğumaya bırak soğuyunca ayrıyeten sarımsaklı yoğurt yap
dök üstüne ohhhh birazda sumak at afiyetle yeeeeeeeee
bende onu yapacam inşallah
başka kurtuluşum olmucak Ramazana kadar
Ne güzel anlatmışın kız yapta yiyekk
Hedef 48
ben çıkıyorum canlar az kalorili uykular sizee
eylem bacım uzun zamandır topikte olmamın torpilini kullanarak 24 haziranda bildirim yapmak istiyorum salı günü olurmu
ben çıkıyorum canlar az kalorili uykular sizee
iyi gecelerrr benimde çok uykum geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?