- 18 Kasım 2009
- 1.265
- 338
- 698
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #3.661
Kendimi tanıtayım. Adım ece. 20 yaşındayım. üni okuyorum. daha önce diyet gruplarında 20nin üzerinde kilo verdim. Başlarda çok zorlandığımdan sonralarda kendimi çok zorladım ve verdim kiloları. Ancak sonra sınav stresi tercih stresi farklı şehir yeni arkadaş ortamı derken yok hasta olmıyım yok sınav var şunu yiyim geldim eski kiloya.. Tekrar ipleri ele almayı site içinde 3, normalde bir çok kez denedim ancak nefsime yenik düştüm. o uzun sürece pek değinmek istemiyorm çünkü mutlaka takılıp kalıyorum. Ve eğer uygunsa hedefimi küçük parçalar halinde bildirmek istiyorum en azından önce böyle deneyeceğim.. güncel kilomu yarın sabahtan tartılıp vermeyi düşünüyorum..
Ay ne guzel 20kilo vermişsin geri almasaydin emeklerine uzuldum yine verirsin ne kadar zamanda vermistin 20 kiloyu
Biran once yaparlar inşallah leptobunu aramiza donersin canım
Adana'da yasiyorum ben sen nerdesin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kendimi tanıtayım. Adım ece. 20 yaşındayım. üni okuyorum. daha önce diyet gruplarında 20nin üzerinde kilo verdim. Başlarda çok zorlandığımdan sonralarda kendimi çok zorladım ve verdim kiloları. Ancak sonra sınav stresi tercih stresi farklı şehir yeni arkadaş ortamı derken yok hasta olmıyım yok sınav var şunu yiyim geldim eski kiloya.. Tekrar ipleri ele almayı site içinde 3, normalde bir çok kez denedim ancak nefsime yenik düştüm. o uzun sürece pek değinmek istemiyorm çünkü mutlaka takılıp kalıyorum. Ve eğer uygunsa hedefimi küçük parçalar halinde bildirmek istiyorum en azından önce böyle deneyeceğim.. güncel kilomu yarın sabahtan tartılıp vermeyi düşünüyorum..
sabah yürüyüşü yapıldı geldim
eşimm akşam bigisayarıı getirdiii
Aksam yemegimide yedim 3kasik kofteli patatesli bezelye yemeği
3kasik nohutlu bamya
Ben hic diyet buskivi yemiyordum kizlar cok tok tutuyormus sabah 8de 2tane peynirli yemistimya o beni 14:00 kadar tok tuttu hic acikmadim oglende 3kasik yogurtlu çorba 2lokma ekmek yedim ama inanin aksama kadar cok rahat durabilirdim
tesadüfe bakarmısın bende adanadayımm
mavi bulvarda yrüyorumm hergünn
Günaydın kızlar
Oh evimdeyim 3 gündür dışarlarda hiç dikkat edemedim
Hedef 48
ah canım o diyet bisküviler var ya tam bir kurtarıcı
onlar sayesinde verdim ben 8 kilomu
birazda metabolizmayıda hızlandırdığına inanıyorum
çünkü bir ara kilo vermem durdu ne yaptıysam veremedim
yediklerimi iyice azaltmama rağmen
sonra tek tek geçmiş günlerimi iyice irdeledim neden veremiyorum diyye
sonra anladımki meğer diyet bisküvileride kesmişim kalori fazla tutmasın diye
inan tekrar yemeye başladığımın ertesi günü bariz bir
azalma oldu kilomda çok sevinmştim
ben artık illaki yiyorum
ama tabi bir arada bir paket değil 2-3 tane en fazla 4 tane
ok canım hedefini az az belirle
bak benim ilk hedefim 57 idi bu biraz çokdu 8 kiloydu
ama verdim çok şükür hedefime ulaştım
şimdi ramazana girene kadar 56 ramazan sonu 55
sonrada şeymayla beraber 48 e düşecez inşallahhhhhhhhh
Günaydın kızlar
Oh evimdeyim 3 gündür dışarlarda hiç dikkat edemedim
Hedef 48
Tarti günüde yaklaştı seyma 2 kaldi
hoşgeldin canım evineeeeeeeee
artık pür dikkat girrrrrrrrr
hoşbuldumm dilerim hepimiz zayıf gideriiizhoşgeldinizzaramızaa
inşallah canım :)ok canım hedefini az az belirle
bak benim ilk hedefim 57 idi bu biraz çokdu 8 kiloydu
ama verdim çok şükür hedefime ulaştım
şimdi ramazana girene kadar 56 ramazan sonu 55
sonrada şeymayla beraber 48 e düşecez inşallahhhhhhhhh
ayy çok güzel :)
Hoşgeldin aramızaa
Hedef 48
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?