Esnek Diyet Arkadaşlığı

gelebildim sonunda her diyete başladığımda mutlaka bir aksaklık oluyor yine ilk bildirim gününde bildirim yapamadım yarın vereyim bende bildirimi, kabul edilmezse de problem değil haftaya artık :))

Yok yok biz zaten yarına aldık kilo bildirim günümüzü canım
yarın bildirecez hepimiz ama sabahtan bildir ok?

rüyamda pastalar tatlılar görecemmmmmmmmmmm
oohhhhhhhhhh ballı böreklerrrrrrrrrr
hadin sizlere iyi gecelerrr Allah rahatlık versin canlarrrrrrrrrrrr
byyyyyyy

rüyamda pastalar tatlılar görecemmmmmmmmmmm
oohhhhhhhhhh ballı böreklerrrrrrrrrr
hadin sizlere iyi gecelerrr Allah rahatlık versin canlarrrrrrrrrrrr
byyyyyyy

Iyi geceler tatlıli pastali kebapli rüyalar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yemek yemekten uzak duracağın uğraşılar bulman gerek
bir süre yemeyi azalt
başarılı olman hoşuna gidecek
motivasyonun artacak canım güven bana

Zaten 9kilo verdim 3 kilom kaldi benim oda çok kolay gider kendime guveniyorum

Ramazana 56.990 ı bile görsemm göbek atacam demiştimmmmmmmmmm
bakın kaçı gördümmmmmmmmm Allahımmmmmm çok sevinçliyimmmmmmmmmmmm

çünkü ben Ramazana kadar artık 56.990ı bile göremicem demiştim umudumu kaybetmiştim neredeyse
ama şimdi bir kaç gün önce dedimki bellide olmaz bir uğraşayım ne görürsem artık dedim o kardır dedim
ama 56.2 yi gördüm bu gidişle 55li rakamları görerek Ramazanı Şerife girecem inşallahhhhhh
çok mutluyum bugün

Türk Kalp Vakfı Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Sumru Özbay'ın Ramazan özel diyeti

Sahur önerileri
* 3 kibrit kutusu kadar peynir, 5-6 zeytin, bol salata, 4 dilim ekmek, bol salata. Veya:
* 1 kibrit kutusu kadar peynir, 1 yumurta, 5-6 zeytin, söğüş salata, 4 dilim ekmek.
Veya:
* 7-8 çorba kaşığı makarna, 1 porsiyon beyaz veya kırmızı et, komposto. Veya:
* 3 yumurtalı menemen, 4 dilim ekmek, çay ya da kahve.

İftar önerileri
* 1 kâse çorba, 1 porsiyon et (tavuk ya da balık), 1 porsiyon sebze yemeği, yarım su bardağı yoğurt, salata, 2-3 dilim ekmek.
Veya:
* 1 kâse çorba, 1 porsiyon et, 1 porsiyon sebze yemeği, salata, yarım su bardağı yoğurt, 5-6 çorba kaşığı pilav veya makarna, 1 kâse komposto.

Diyetisyen Aşkın Yüksel'in Ramazan özel diyeti

Sahur önerileri
* 2 yumurtalı menemen, çay, 2 dilim kepek ekmeği, 1 meyve.
* 1-2 kibrit kutusu kadar beyazpeynir, 5-6 zeytin, 2 dilim kepek ekmeği, 1-2 mevsim meyvesi.
Veya:
* 1 kâse yoğurt, 2 dilim tepsi böreği (4-5 kibrit kutusu kadar), 1-2 mevsim meyvesi. Tatlandırıcı ile hazırlanmış kuru kayısı veya erik kompostosu.

İftar önerileri
Çalışanlar için:
* Hurma, zeytin veya su ile orucu açın. 1 kâse sebze veya mercimek çorbası, 1-2 dilim kepek ekmeği, 1-2 kibrit kutusu kadar beyazpeynir.
* Yağsız peynirli tost, söğüş salata, 1 elma veya mandalina.
Evde oruç açanlar için:
* 1 porsiyon ızgara balık, 4-5 çorba kaşığı zeytinyağlı sebze yemeği , 2 dilim kepek ekmeği
Saat 21:00'de: 2-3 meyve, Komposto, Hafif sütlü bir tatlı

Yemek Tarifleri: http://www.lezzet.com.tr/saglik-ve-guzellik/ramazana-ozel-diyet-onerileri-108#ixzz35XG8WTae
Yemek Tarifleri

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnnn

Kilomu bildireyim 63.5 :) 2gun once 64.6 ydim patatesle 1kilo verdim 2 gundeee zaten bundan sonraki hedefim haftada yarim kilo yavaslicam biraz

Saglikli güzel bir menu ben kendime odul bu sabah sıcak sıcak mayali pide yaptim bol tereyagli peynirle yedimmm

oohhh süper canımcımmmmmmmm
bravooo gelsin halayyyyyyyyyyyy

Saglikli güzel bir menu ben kendime odul bu sabah sıcak sıcak mayali pide yaptim bol tereyagli peynirle yedimmm

afiyet bal şeker olsunnnnnnnnn bu ödülü hak ettinnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…