- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #3.801
Siz 55 olun ben 60 benim 3kilo var sizin 2 böyle anlasalim zaten kilo azken verililen her kilo 3kilo vermis gibi duruyor esim bana diyorki sen 50 kilosun bana soylemiyorsun diyo o kadar ince duruyosun diyo tabiki ben havalara ucuyorum öyle dedikce
ohh ne güzel evet katılıyorum canım bencede
bende 54 olsam yetecek veya 52 de olsa olur
Şeyma ne dersin?
Ben yesilevlerdeyim canim
Şeyma ne dersin?
Bilemiyorum 55 olayım sonra 52 sonra 48 diyorum
Hedef 48
nasılsınız canlarım😊 kaç kilo oldunuz ben diyeti bırakalı 1,5 kilo verdim kendiliğinden.
nasılsınız canlarım😊 kaç kilo oldunuz ben diyeti bırakalı 1,5 kilo verdim kendiliğinden.
çok teşekkür ederimmm,canım başınız sağolsunnnnn
ok canım iyi oldu aslında kilo bildirim günümüz bugündü
biz biraz gevşeklik yapıp yarına kaydırdık
hadi hayırlısı bakalım
ok canım iyi vermişsin bravo sana gelsiinn halayyınnnnnnnn
bende aslında daha azdımm ama köye gelince bir kaç gram fazla çıktımmEki Görüntüle 1165918
Kızlar bugün kü kilom ama yarın tekrar bildirim yapıcam. Çünkü daha az çıkmayı ümit ediyordum. 3 gün annemde kalmak yaramadı ya 56.5 kesin çıkarım diyodum
Hedef 48
teşekkürlerBaşınız sağolsun. Tebrik ederim güzel vermişsin
Hedef 48
yavv ben bu grubuu neden daha önce bulmadımm herkez hedefine ulaşmışşşSiz 55 olun ben 60 benim 3kilo var sizin 2 böyle anlasalim zaten kilo azken verililen her kilo 3kilo vermis gibi duruyor esim bana diyorki sen 50 kilosun bana soylemiyorsun diyo o kadar ince duruyosun diyo tabiki ben havalara ucuyorum öyle dedikce
Şeyma ne dersin?
sağol canım çok iyiyim sen nasılsın 😊kaç kilo verdin bakim?evime doğalgaz bağlatarak bol su içerek.Nasılsın canım?
Nerelerdesin
Ve kilo verme işini nasıl beceredin ??
Hadiyaaaaa ay negüzel inş dahada verirsin sağlıklı bi şekilde. İyiyim canım sen nasılsın? Ben 57 kilo oldum
Hedef 48
maşallah!erimiş gitmişsin çok güzel.bende iyiyim biraz kilo verdim diye çok mutluyum😊diyet yapmıycam artık ramazan geldi zaten ister istemez gidecekler.
He eridim kız yok daha 55 olamadım bi düşeyim 55 e
Ramazan'da bende pek yiyemem hep kilo veririm inş seninde gider ramazanda.
Hedef 48
helal olsun çok kararlısın,yakında istediğin kilodada olursun inşallah istediğin herşeyede böyle ulaşırsın.çok gıpta ettim bende senin gibi olucam😄
şımarma sakın bak motive olmuş olman lazım😼Canımbenim şımardım şimdi bak 😝
Âmin inş canım. Rabbim gönlümüzdekileri yaşatsın hepimize 😚
Hedef 48
şımarma sakın bak motive olmuş olman lazım😼
öpüyorum canım sağlık afiyetle kal.
Tamam 😃
Allah'a emanet ol arada uğra böyle canım
Hedef 48
uğrarım da sana bişey daha söyleyecektim unutmadan,fazla su içmeyince yiyecekleri sindirmek için özellikle kalın bağısakta dışardan su emilimi oluyormuş buda katılaşmaya kabız olmaya neden oluyormuş dolayısıyla kilo verememeye.bol su iç canım hoşçakal🐞
Iyi aksamlar kizlarrrr
Cocuklara pizza yaptim ama ben yemiyorum tabikiiiii cunkuuuuu cok mutluyummmmm su anda 63.9 um sabaha 63bucuk olurum Allah im sukurler olsun 63u gordum bu benim ilk hedefimdi esimde iyice zayifladin sen en son evlendigimizde bu kadar zayiftin dedi sagolsun kilomu hic problem etmez sen benim için ilk günkü gibisin hep der ama zayifladikcada hosuna gitmiyor deyil çokkkkk mutluyummmmmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ooo tebrikler bebeğimmmmmmmmm
kocanında işine geliyor tabii her yanı bıngıl bıngıl bir kadın ohhhh....
Tabi istemem yan cebime olayi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?