Esnek Diyet Arkadaşlığı

ohh ne güzel evet katılıyorum canım bencede
bende 54 olsam yetecek veya 52 de olsa olur
Şeyma ne dersin?

çok teşekkür ederimmm,
bende aslında daha azdımm ama köye gelince bir kaç gram fazla çıktımm
Başınız sağolsun. Tebrik ederim güzel vermişsin

Hedef 48
teşekkürler
yavv ben bu grubuu neden daha önce bulmadımm herkez hedefine ulaşmışşş
ohh ne güzel evet katılıyorum canım bencede
bende 54 olsam yetecek veya 52 de olsa olur
Şeyma ne dersin?

inşallahhh darısıda banaa

Nasılsın canım?
Nerelerdesin
Ve kilo verme işini nasıl beceredin ??
sağol canım çok iyiyim sen nasılsın 😊kaç kilo verdin bakim?evime doğalgaz bağlatarak bol su içerek.
Hadiyaaaaa ay negüzel inş dahada verirsin sağlıklı bi şekilde. İyiyim canım sen nasılsın? Ben 57 kilo oldum

Hedef 48

maşallah!erimiş gitmişsin çok güzel.bende iyiyim biraz kilo verdim diye çok mutluyum😊diyet yapmıycam artık ramazan geldi zaten ister istemez gidecekler.

maşallah!erimiş gitmişsin çok güzel.bende iyiyim biraz kilo verdim diye çok mutluyum😊diyet yapmıycam artık ramazan geldi zaten ister istemez gidecekler.

He eridim kız yok daha 55 olamadım bi düşeyim 55 e
Ramazan'da bende pek yiyemem hep kilo veririm inş seninde gider ramazanda.

Hedef 48

He eridim kız yok daha 55 olamadım bi düşeyim 55 e
Ramazan'da bende pek yiyemem hep kilo veririm inş seninde gider ramazanda.

Hedef 48

helal olsun çok kararlısın,yakında istediğin kilodada olursun inşallah istediğin herşeyede böyle ulaşırsın.çok gıpta ettim bende senin gibi olucam😄

helal olsun çok kararlısın,yakında istediğin kilodada olursun inşallah istediğin herşeyede böyle ulaşırsın.çok gıpta ettim bende senin gibi olucam😄

Canımbenim şımardım şimdi bak 😝
Âmin inş canım. Rabbim gönlümüzdekileri yaşatsın hepimize 😚

Hedef 48

Tamam 😃
Allah'a emanet ol arada uğra böyle canım

Hedef 48

uğrarım da sana bişey daha söyleyecektim unutmadan,fazla su içmeyince yiyecekleri sindirmek için özellikle kalın bağısakta dışardan su emilimi oluyormuş buda katılaşmaya kabız olmaya neden oluyormuş dolayısıyla kilo verememeye.bol su iç canım hoşçakal🐞

Çok doğru canım diyet için 2 lt su içmeye başladım düzenli kabızlığım çözüldü çok şükür

Hedef 48

Iyi aksamlar kizlarrrr
Cocuklara pizza yaptim ama ben yemiyorum tabikiiiii cunkuuuuu cok mutluyummmmm su anda 63.9 um sabaha 63bucuk olurum Allah im sukurler olsun 63u gordum bu benim ilk hedefimdi esimde iyice zayifladin sen en son evlendigimizde bu kadar zayiftin dedi sagolsun kilomu hic problem etmez sen benim için ilk günkü gibisin hep der ama zayifladikcada hosuna gitmiyor deyil çokkkkk mutluyummmmmmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ooo tebrikler bebeğimmmmmmmmm
kocanında işine geliyor tabii her yanı bıngıl bıngıl bir kadın ohhhh....

gelebildim sonunda her diyete başladığımda mutlaka bir aksaklık oluyor yine ilk bildirim gününde bildirim yapamadım yarın vereyim bende bildirimi, kabul edilmezse de problem değil haftaya artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…