Esnek Diyet Arkadaşlığı

Tamam artık sıkı yapmıyorum zaten ama bırakmıyorumda verebildiğim kadar veriyorum. Tamammı yawrular

Hedef 48

Anladim ben seni bende bi 60 oluyum yine dikkat edicem hem kilomu korumus olacam hemde 2kilo felan da sıkmadan veririm diyorum 58 olurum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada sizle konuşurken yatak odamda esyalarin yerini degistirdim altlarini sildim yoruldummmm aksama ne yemek yapsam esimde yemiyor çocuklara ne pisirsem

Olur aplaaaaa zaten ikizler yok kız görünenlerde silikonlu sütyen

Hedef 48

Ikizler demisken ben ne zaman diyet yapsam gozlerimin alti çöker morarir ikizler küçülür alt tarafim büyük olsugu halde hep ust tarafimdan daha cok kilo verirdim simdi ise hiç yuzum cokmedi ikizler kaybolmadi 67 kilodan sonra hep totodan bacaktan gitti ama nasıl yaptim bende bilmiyorum sporda yapmadim

Demek ki doğru yoldasın yawrum moralmannda iyisin demek olumsuz etki yapmamış kilo vermek

Hedef 48

48 olursa o sende eylem cucuk kreker deyil igne kraker olur ne toto kalir ne ikizler ikinizede soyleyim ona göre bari hedefinizi 53 yapın

ben katılıyorum bebiş ama şeymayı ikna edemiyom 48 de 48 diye tutturuyor ne varsa 48 de
kız yoksa şeymanın balayısı 48 günmü sürdü??? hiho hi ho hiooyytttttttt

Bu arada sizle konuşurken yatak odamda esyalarin yerini degistirdim altlarini sildim yoruldummmm aksama ne yemek yapsam esimde yemiyor çocuklara ne pisirsem

makarna yappppppp

demekki doğru yapmışsın zaten uzmanlar yüzden kilo kaybediyorsanız hemen diyeti kesin diyor

Son düzenleme:

Siz 55 olun ben 60 benim 3kilo var sizin 2 böyle anlasalim zaten kilo azken verililen her kilo 3kilo vermis gibi duruyor esim bana diyorki sen 50 kilosun bana soylemiyorsun diyo o kadar ince duruyosun diyo tabiki ben havalara ucuyorum öyle dedikce

Olur yawrum çocuk oyuncağı 55 ne ki haftaya 55 çıkarım zaten ben

Hedef 48

Bide sende boy da var ince duruyorsundur ah ah boy olaydı bizdede iyiydi

Hedef 48

Bide sende boy da var ince duruyorsundur ah ah boy olaydı bizdede iyiydi

Hedef 48

Kadinda boy cok onemli deyil bende mesela topuklu ayakkabı giyemiyorum evde dolap bekliyorlar bide evelki gun bi ayakkabı gördüm aşık oldum cokkkk guzeldi hemde 20 liraydi ama 12cm topugu vardi gözüm kaldi yaaaa istiyorum o ayakkabiyi

Al giy kız nolcekk

Hedef 48

Cok uzun oluyorum o zaman esimle ayni boyda oluyorum oda pek hosnut deyil bu durumdan

Hee benim eşim uzun sağolsun 1.82 boyu ben 1.59 topuklu giydirmez dikkat çekiyo diye. Bende doğumlardan sonra rahata alıştım heralde sporlarla takılıyorum düğün Bayram olunca normal ayakkabı giyiyom

Hedef 48

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…