- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.041
Hee kız açlıktan ölüyom :))
Hedef 48
Hedef 48
geçen ender saraç demişki sahurda hamur işi yerseniz
çok acıktırır demiişşşşşşşşşş
Waşşşşşş
Hedef 48
unutmayın arkadaşlarrr hazırlanınn ona göreeeeeeee
bende çok boşladım ama şimdi bugünden itibaren silkinip kendime geliyommm
hihoyyttttttttttt
adin bakam be ya
erkezi sahalara bekleyom be ya
Hedef 48
Ohhh afiyet olsun yemediğin gunlere say herseyden az az yemissin zaten
Canim sıkkın benim yaaa
Hersey ustuste geldi bu ara evdeki hersey bozuluyor televizyonun uydu karti bozuldu leptobun ekranı kirildi telefonumun ekrani kirildi paramparca allahtan calisiyor en obemlisi küçük oglumun pipisinnde problem var ona canim cok sıkılıyor resmen kaynanam gorumcem bir oldular aman senin cocuklarin cok akıllı çok uslu kucuk yaramazdi o bile duzeldide buzim cocuk daha akillanmadi (gorucemin kizi benim kucuk oglumdanda 1.5yas büyük)cocuk orda fenalasti basti bagligi zaten hasitlik ve nazarlariyla meşhurdurlar acil sünnet felan ettirdik kisin simdide darlik var ucunda resmen gozleriyle yediler oglumu kiskanc hasit fitne ficurlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hay Allah canım yaa
şu Ramazan günü
pek görüşme istersen mümkünse yani
kendi iyiliğin kendini rahat bırakman için canımcım
çok zor böyle işler Allah korusun
araya hemen bir mesafe koyy
elinden hangi derecesi geliyorsa
o bile kendini rahatlatman için yeterli olacak bak göreceksin
Zaten mesafeliyiz canim ama bir sefer gorustugumuz yetiyor sadece bize karsi deyilki herkeze karsi aynilar mimliler resmen herkez ikisinide gorunce dua okumaya baslarlar ben nazara inanirdim ama bu kadar etkili oldugunu bilmezdim halbuki onda bunda gozunuz kalana kadar eğit kendi cocugunu emek ver ama kendi ney ki çocuğunu egitebilsin armut dibine duser
çok zor canım benim
Allah yardımcın olsun
Allah öylelelrine fırsat verdirtmesin inşallah
evladındaki darlık sorunu nasıl çözülecek doktor gördümü ne dedi??
Üroloji ye goturduk oda çocuk cerrahina sevk etti operasyon yapilmasi gerekiyor dedi iyi bir cocuk cerrahi arastiriyoruz randevu alicaz sünnet oldu zatende simdide pipinin ucunu kesecekler genisleteceklertek cozumu buymus ben hic istemiyorum tekrar aci cekecek cocugum içim yanıyor
eh Annelik işte hiç kolay değil
olsun canım ama ondan sonra atlatacak inşallah
bir kez sık dişini yavrunda kurtulsun yoksa çocukta sürekli acı çekecek Allah korusun
İnşallah canım
bu ic yangisiyla dilimden cok beddua dokulecek ama beddua etmiyorum rabbime birakiyorum o neylerse güzel eyler
aman canım yok Razamanda beddua etme gülüm
Allah biliyor zaten canım boşa günaha girme
Rabbim gerekenlere gerektiği cezayı hiç vakit kaybetmeden veriyor
senin için rahat olsun boşa günaha girme şu mübarek günlerde
herkes ettiğini bulur hiç içinde şüphe kalmasın canım
canımm naptın sennnn ömrün boyunca hiç yemiyecekmiş gibi yemişsin.gözleme baklava ekmek patates çiğköfte köfte1 kase çorba
5-6 tane çiğ köfte
3 bardak ayran
1 bardak Ramazan şerbeti
2köfte 5 dilim patates
1 dilim ekmek
2 dilim baklava
Sahurda da
2 peynirli gözleme
Salatalık domates
Çay
Hedef 48
ama gelmelisin cnm motive et kendini bak ben ikide bir açıp laptopu zayıf insanların önce sonra fotograflarına bakıyorum.acayip gaza geliyorum.birde fazla yedikten sonra suçluluk var onu yaşamamak için yemiyorum.aşırıya kaçsan bile ertesi gün dengele tatlım.iftarda börek veya makarna(pilav) yediysen sahurda ekmek yeme.böylece olur.bravo sana canım
ben daha kendime gelemedim ye Allah ye
hesabı gidiyom ne kalori hesabı ne bişey hepsini rafa kaldırdımm ohhhhhhhhh
canım çok geçmiş olsun üzüldüm evlat herşeydir ya Allah acil şifalar versin üzme tatlı canını çabuk alatır zaten artık teknoloji ilerledi operasyonlarda hiçbirşey duymuyorlar.bu arada evde savaşmı çıktı ne varsa kırılmış:26:eşinin ailesini anladığım kadarıyla çok sevmiyorsun o hald mesafe koy cnm üzülme boşver.Canim sıkkın benim yaaa
Hersey ustuste geldi bu ara evdeki hersey bozuluyor televizyonun uydu karti bozuldu leptobun ekranı kirildi telefonumun ekrani kirildi paramparca allahtan calisiyor en obemlisi küçük oglumun pipisinnde problem var ona canim cok sıkılıyor resmen kaynanam gorumcem bir oldular aman senin cocuklarin cok akıllı çok uslu kucuk yaramazdi o bile duzeldide buzim cocuk daha akillanmadi (gorucemin kizi benim kucuk oglumdanda 1.5yas büyük)cocuk orda fenalasti basti bagligi zaten hasitlik ve nazarlariyla meşhurdurlar acil sünnet felan ettirdik kisin simdide darlik var ucunda resmen gozleriyle yediler oglumu kiskanc hasit fitne ficurlar
canımm naptın sennnn ömrün boyunca hiç yemiyecekmiş gibi yemişsin.gözleme baklava ekmek patates çiğköfte köftekaramanın koyunu sonra çıkar oyunu.birden kilo alırsan nerden geldi deme sakın bunlar
ama gelmelisin cnm motive et kendini bak ben ikide bir açıp laptopu zayıf insanların önce sonra fotograflarına bakıyorum.acayip gaza geliyorum.birde fazla yedikten sonra suçluluk var onu yaşamamak için yemiyorum.aşırıya kaçsan bile ertesi gün dengele tatlım.iftarda börek veya makarna(pilav) yediysen sahurda ekmek yeme.böylece olur.
canım çok geçmiş olsun üzüldüm evlat herşeydir ya Allah acil şifalar versin üzme tatlı canını çabuk alatır zaten artık teknoloji ilerledi operasyonlarda hiçbirşey duymuyorlar.bu arada evde savaşmı çıktı ne varsa kırılmış:26:eşinin ailesini anladığım kadarıyla çok sevmiyorsun o hald mesafe koy cnm üzülme boşver.
Savaş felan deyil canım hepsi cok komik bi sekilde oldu 1gun icinde oldu bende anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?